Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlaaaaaar
Koşuuuuun 365 günü izleyen biri daha varmış:KK51: netfiliş arşivini açınca izlemeye devam et kısmında hemde:skandal: yiaaa direkt açılınca bu bi panik oldu, pcden baglantı yapıyodu tv ye zank dıye ızlemeye devam ette bu 365gün cıkmasın mı, gormezden geldım ama dehşet utandı :KK59:neden utanıyosun be zalımın oglu sankı bız ızlemedık herkesin 5dk da üyelik alabıldıgı bır platformda, töbeee töbeee :confused::KK70:
Ben izlemedim +18 anlaşılan 😂

Mehlıkacım bos vaktınde oku yemın ederım ozetı bıle 57575 sayfa :KK69:
Şimdik geçmiş sayfaları okumayip sorsam ayıp olur de mi🙈
Avukat beyde mı kaldın bugün,bebisler nerede, sütten kestin mi bebeleri, orda kaldığını annenler biliyor mu, babam böyle güzel kek yapmayı kimden öğrendi 😂

Şimdik geçmiş sayfaları okumayip sorsam ayıp olur de mi🙈
Avukat beyde mı kaldın bugün,bebisler nerede, sütten kestin mi bebeleri, orda kaldığını annenler biliyor mu, babam böyle güzel kek yapmayı kimden öğrendi 😂
Ohhh mehlıka sen mö den önceki soruları soruyosun karşim :KK51::bicak:

hayırlı olsuna geldim🎉🎉 o profil fotoğrafındaki dudaklar da sana aitse senin eski koca kesinlikle erkeklerden hoşlanıyormus anacım:KK53: maşallah kızımıza hem güzel, hem akıllı, hem komik :nazar: detaylari merak ediyorum ama 17 sayfa konuşmuşsunuz hayrına biri özet geçse ne iyi olur be hadi bebikolarim biriniz yapar bunu bence :KK53:🥰

hayırlı olsuna geldim🎉🎉 o profil fotoğrafındaki dudaklar da sana aitse senin eski koca kesinlikle erkeklerden hoşlanıyormus anacım:KK53: maşallah kızımıza hem güzel, hem akıllı, hem komik :nazar: detaylari merak ediyorum ama 17 sayfa konuşmuşsunuz hayrına biri özet geçse ne iyi olur be hadi bebikolarim biriniz yapar bunu bence :KK53:🥰
Evet bence o dudisler lovenin 😍

Dudişlerin bana ait olma ihtimalini düşünüp beni bi tık üzdünüz :KK12::KK53:

Eklentiler

• Screenshot_20210227-031700.jpg
    Screenshot_20210227-031700.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 395
:KK8: Romantik-komedi filmi izliyo gibiyim.
Her şey okadar güzel gözüküyor ki. Ben olsam çoktan tav olmuştum heralde :21: Adam hem kendini çok iyi ifade edebilecek kadar olgun hem de liseli gibi heyecanlı :KK48: yani anlattıklarından öyle gözüküyo. İnşallah daha güzel olur her şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X