- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Onun yerinde olsam ben tıklardımBırseye ıhtıyacın olursa tıklaman yeterlı dedı, yan odada yatıyor Tanrım benı neyle sınıyorsun ahsjsjsjshs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun yerinde olsam ben tıklardımBırseye ıhtıyacın olursa tıklaman yeterlı dedı, yan odada yatıyor Tanrım benı neyle sınıyorsun ahsjsjsjshs
Sus kız tıklamasınOnun yerinde olsam ben tıklardım
Bence de tıklaması iyi olmazSus kız tıklamasın
Sevgılı Munecıgım sana mesaj atmıstım gormedın mı yoksaSebze yemeği pilav Bu kadar iltifata alışık değilim şimdi düşer bayılırım
Ben izlemedim +18 anlaşılanKızlaaaaaar
Koşuuuuun 365 günü izleyen biri daha varmış netfiliş arşivini açınca izlemeye devam et kısmında hemde yiaaa direkt açılınca bu bi panik oldu, pcden baglantı yapıyodu tv ye zank dıye ızlemeye devam ette bu 365gün cıkmasın mı, gormezden geldım ama dehşet utandı neden utanıyosun be zalımın oglu sankı bız ızlemedık herkesin 5dk da üyelik alabıldıgı bır platformda, töbeee töbeee
+18den başlıyorBen izlemedim +18 anlaşılan
Şimdik geçmiş sayfaları okumayip sorsam ayıp olur de miMehlıkacım bos vaktınde oku yemın ederım ozetı bıle 57575 sayfa
Ohhh mehlıka sen mö den önceki soruları soruyosun karşimŞimdik geçmiş sayfaları okumayip sorsam ayıp olur de mi
Avukat beyde mı kaldın bugün,bebisler nerede, sütten kestin mi bebeleri, orda kaldığını annenler biliyor mu, babam böyle güzel kek yapmayı kimden öğrendi
Neyse yarın okurum vakit bulunca,Ohhh mehlıka sen mö den önceki soruları soruyosun karşim
Evet bence o dudisler loveninhayırlı olsuna geldim o profil fotoğrafındaki dudaklar da sana aitse senin eski koca kesinlikle erkeklerden hoşlanıyormus anacım maşallah kızımıza hem güzel, hem akıllı, hem komik detaylari merak ediyorum ama 17 sayfa konuşmuşsunuz hayrına biri özet geçse ne iyi olur be hadi bebikolarim biriniz yapar bunu bence
Maşallah nazar değmesin çok güzeller. Allah bahtını güzel eylesin. Ay kimse yazmayacak galiba neyse uyumazsam okucamEvet bence o dudisler lovenin
Sana burda ne yaşattılar ablam hahahaha ben çok eski sayılmam da burdan bakınca gayet pamuk gibisin yani bilemedimSebze yemeği pilav Bu kadar iltifata alışık değilim şimdi düşer bayılırım
Oooooo yok yok bence senin buDudişlerin bana ait olma ihtimalini düşünüp beni bi tık üzdünüz
He valla aldım dudiş önemli bebekASSOSyal kabul et konuyu takibe aldın demi