Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suan bunların hıc sırası degıl zemherıcan cunku delıcesıne adet oldum adam yanımdan gecmesın benım hormonlar daha da tavan yapmasın dıye dua edıyorum:bicak: ne sürdün be zalımın oglu :KK30::KK70:
Allah seni hormonların şerrinden koruyor işte bak..
Göklerden gelen bir mesaj olsa gerek bu 🤣🤣🤣

Kızlaaaaaar
Koşuuuuun 365 günü izleyen biri daha varmış:KK51: netfiliş arşivini açınca izlemeye devam et kısmında hemde:skandal: yiaaa direkt açılınca bu bi panik oldu, pcden baglantı yapıyodu tv ye zank dıye ızlemeye devam ette bu 365gün cıkmasın mı, gormezden geldım ama dehşet utandı :KK59:neden utanıyosun be zalımın oglu sankı bız ızlemedık herkesin 5dk da üyelik alabıldıgı bır platformda, töbeee töbeee :confused::KK70:

Kızlaaaaaar
Koşuuuuun 365 günü izleyen biri daha varmış:KK51: netfiliş arşivini açınca izlemeye devam et kısmında hemde:skandal: yiaaa direkt açılınca bu bi panik oldu, pcden baglantı yapıyodu tv ye zank dıye ızlemeye devam ette bu 365gün cıkmasın mı, gormezden geldım ama dehşet utandı :KK59:neden utanıyosun be zalımın oglu sankı bız ızlemedık herkesin 5dk da üyelik alabıldıgı bır platformda, töbeee töbeee :confused::KK70:
Fena yakalanmış adam yaaaa, eğlence çıkmış sana 🤭

Kızlaaaaaar
Tam flortsunuz yaa🤪🤪

Ya hahahahhahahah efsane 🤣🤣🤣 adamı boşayıp flört bulasım geldi kızzzz 🤣🤣🤣 çok iyisiniz siz benim favori çiftim olacaksınız takipteyiz 🤗🤣🤣🤣
Ahahha aynen. Kocama eskisi gibi flörtleşelim dedim. Şimdi trip atıyorum ki ayrılıp barışmış gibi yapalım 🤣🤣 öpüyor kaçıyorum falan 😜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X