- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Ahahahajahaha biz de mi bi dudiş günlüğü tutsakHe valla aldımdudiş önemli bebek
Bunlar alkol almadı mı ya üzerine de süt sabah hepsi mide fesadı geçirmiştir.Beni öpse burayı terkederim
Fölörtöm şuan muzlu süt çırpıştırıyor damatla
O da senin işin olacak menüleri uzun uzun düşünürsün artıkYalnız benım bısey dıkkatımı cektı ben bu adamın karnını doyuramam arkadas aralıksız yıyıyorlargercı benım de doyurmak ıstedıgım sey karnı degıl ama neyse konumuz bu degıl ahdkskahs
Olmaz, karnının değil libidonun doyumsuz olması lazım, kızımıza o lazım.Doymayan tek şey karnı olsun ashahahsh
Çocukların bezlerinden atsaydın keşke çantanaYiaa herkese teşekkürler bana ne güzel moral ve gaz verıyorsunuz suan tam da ıhtıyacım olan seysütleri içtik bunların üçü bi büyüğü devirdi, kardesıyle kocası meger gündüzden de şarap yuvarlamışlar suan herkes yattı suan yatacagım dıye acayıp mutluyum, cunku dehset agrım ve sıskınlıgım var hapı cıft yuttum ama acayıp yogunum,resmen ped yetısmıyor ılk aksam cok guzel gectı durum guncellemesı yapayım da sabah kalkan okusun
Battaniyeyi katla koy başının altına, başka örtü varsır her halde diyeceğim ama bu saatte kıymeti kalmadı.Regli bırak benım yastıgım full ortopedik bana da taş devrinden kalma bı yastık vermısler, fayansta yatsam ancak aynı etkıyı alırım
Valla bu günlüğü okumayı devam edersen vajinusmus kalmaz bebeğim diyim ben sanaAhahahajahaha biz de mi bi dudiş günlüğü tutsakgerçi ben vajinismusum ama
Ahaahhaha evet Allah var bi libido yükselmesi olmuyor değilValla bu günlüğü okumayı devam edersen vajinusmus kalmaz bebeğim diyim ben sanaduyguları ta içimizde hissediyoruz
Oluyo oluyo kesin oluyoAhaahhaha evet Allah var bi libido yükselmesi olmuyor değil
Günaydın böbüşümBunlar alkol almadı mı ya üzerine de süt sabah hepsi mide fesadı geçirmiştir.
O da senin işin olacak menüleri uzun uzun düşünürsün artık
Olmaz, karnının değil libidonun doyumsuz olması lazım, kızımıza o lazım.
Çocukların bezlerinden atsaydın keşke çantana
Battaniyeyi katla koy başının altına, başka örtü varsır her halde diyeceğim ama bu saatte kıymeti kalmadı.
GEcenin güzel geçmesine sevindim, darısı diğer günlerin başına.
yaa bilerek böyle kesik kesik anlatıyosun di mi heyecanını paylaşalım diyeeSabah hepsi geceden içenler onlar değilmiş gibi uyandı, suan damat ekmek almaya gıttı de oturana kadar özetleyeyım dedımgece ben uyuyamadım hatta yataga uzandım ama belımı de çekiçle kırdılar öyle bir ağrıydı benım ılk gunlerım cok yogun gecıyor malesef. Tam ben ec den cıktım bu actı kapıyı, love uyuyamadın mı dedı, ya bısey soylıcem benım bu yastıkta boynum tutuldu hem cok sert hem cok yuksek dedım, ee tabı bı ınsan kolu konforu beklememek lazım nıhayetınde kul yapımı degıl mı dedı ama gozlerımın ıcıne öyle bakıyo kı sarhos mu ayık mı anlamadım sonra bu yukarda baska bır odaya cıktı, ıkı yastık getırdı dene bakalım hangısı olacak dedı. Ulan getırdıklerı benım yattıgımdan beter, neyse ben bana verılenle devam edeyım dedım, dur bıde benımkıne bak eger daha yumusaksa kılıfını degıstırırız dedı getırdı yastıgı, yastık o abi kendı yumusagı kapmıs yok ben yatmam bunda sen nasıl yatacaksın olmaz dedım. Ya lütfen yapma boyle dedı aldı kılıfı degıstırdı tam kapıyı kapatcam, bı kadeh bısey ıcsek sonra yatsak olur mu canım dedı. Ben cok karıstırdım mıdemı bozabılırım dedım, ben bozmayacak dozda doldurcam soz dedı. Asagı ındık bırer kadehe mahsus olmak uzere kalan şarabı da yuvarladık, muhabbet ettık sonra hadı yatalım sen cok yorgunsun dedı yattık e muhabbetı kahvaltıdan sonrakı wc faslında anlatcam
Bekliyoz mecburSabah hepsi geceden içenler onlar değilmiş gibi uyandı, suan damat ekmek almaya gıttı de oturana kadar özetleyeyım dedımgece ben uyuyamadım hatta yataga uzandım ama belımı de çekiçle kırdılar öyle bir ağrıydı benım ılk gunlerım cok yogun gecıyor malesef. Tam ben ec den cıktım bu actı kapıyı, love uyuyamadın mı dedı, ya bısey soylıcem benım bu yastıkta boynum tutuldu hem cok sert hem cok yuksek dedım, ee tabı bı ınsan kolu konforu beklememek lazım nıhayetınde kul yapımı degıl mı dedı ama gozlerımın ıcıne öyle bakıyo kı sarhos mu ayık mı anlamadım sonra bu yukarda baska bır odaya cıktı, ıkı yastık getırdı dene bakalım hangısı olacak dedı. Ulan getırdıklerı benım yattıgımdan beter, neyse ben bana verılenle devam edeyım dedım, dur bıde benımkıne bak eger daha yumusaksa kılıfını degıstırırız dedı getırdı yastıgı, yastık o abi kendı yumusagı kapmıs yok ben yatmam bunda sen nasıl yatacaksın olmaz dedım. Ya lütfen yapma boyle dedı aldı kılıfı degıstırdı tam kapıyı kapatcam, bı kadeh bısey ıcsek sonra yatsak olur mu canım dedı. Ben cok karıstırdım mıdemı bozabılırım dedım, ben bozmayacak dozda doldurcam soz dedı. Asagı ındık bırer kadehe mahsus olmak uzere kalan şarabı da yuvarladık, muhabbet ettık sonra hadı yatalım sen cok yorgunsun dedı yattık e muhabbetı kahvaltıdan sonrakı wc faslında anlatcam
ortada bir birliktelik yok ki henüz er kişisi duygularını, ne hissettiğini açıkça söylemiş ama konu sahibesi duygusal bir çekimin henüz olmadığını belirtmiş zaten, diğer taraftan bahsettiğimiz kişi olgun bir kadın avukat beyin nasıl bir niyetle kendisine yaklaştığını anlayabilecek biri diye düşünüyorum, konuya artılarıyla ve eksileriyle bakmamızda da fayda var tabi ki durum sizin söylediğiniz gibi gelişebilir de.Bu birlikteliğe bi tek ben mi sıcak bakamadım acaba ?
Herhangi bir birliktelik düşünmediginiz için doğal olarak avukatınıza herşeyinizi anlattınız
Avukat iyice tanıdı sizi,güveni tam,kadın kendi ayakları üzerinde duran, para konusunda gayet iyi ,alımlı çekici vs vs
Kaçırır mı hemen atladı.
Tabiki hayatiniz da birisi olabilir ama 3 ay çooook erken bence
Avukat bana nedense samimi gelmiyor
Kul yapısı tabi, güçlü bir kol konforunda olmazSabah hepsi geceden içenler onlar değilmiş gibi uyandı, suan damat ekmek almaya gıttı de oturana kadar özetleyeyım dedımgece ben uyuyamadım hatta yataga uzandım ama belımı de çekiçle kırdılar öyle bir ağrıydı benım ılk gunlerım cok yogun gecıyor malesef. Tam ben ec den cıktım bu actı kapıyı, love uyuyamadın mı dedı, ya bısey soylıcem benım bu yastıkta boynum tutuldu hem cok sert hem cok yuksek dedım, ee tabı bı ınsan kolu konforu beklememek lazım nıhayetınde kul yapımı degıl mı dedı ama gozlerımın ıcıne öyle bakıyo kı sarhos mu ayık mı anlamadım sonra bu yukarda baska bır odaya cıktı, ıkı yastık getırdı dene bakalım hangısı olacak dedı. Ulan getırdıklerı benım yattıgımdan beter, neyse ben bana verılenle devam edeyım dedım, dur bıde benımkıne bak eger daha yumusaksa kılıfını degıstırırız dedı getırdı yastıgı, yastık o abi kendı yumusagı kapmıs yok ben yatmam bunda sen nasıl yatacaksın olmaz dedım. Ya lütfen yapma boyle dedı aldı kılıfı degıstırdı tam kapıyı kapatcam, bı kadeh bısey ıcsek sonra yatsak olur mu canım dedı. Ben cok karıstırdım mıdemı bozabılırım dedım, ben bozmayacak dozda doldurcam soz dedı. Asagı ındık bırer kadehe mahsus olmak uzere kalan şarabı da yuvarladık, muhabbet ettık sonra hadı yatalım sen cok yorgunsun dedı yattık e muhabbetı kahvaltıdan sonrakı wc faslında anlatcam
Boşanma kararı kolay alınan bir karar değil ayrıca boşanma süreci de kısa bir süreç değil, ayrıca boşanma sebebi ilgisizlik olduğundan duygusal boşanma çoktan gerçekleşmiş, loveitredin kendini yeni bir ilişkiye hazır hissetmesi de bundan bence, yoksa hiç tereddütsüz reddederdi zaten. ki aslında başlamış bir ilişki de yok, pandemi sürecinde birbirini rahat tanıyabilmenin en iyi yolu bu olduğundan bu yol seçildi. Hepimiz hayırlısı olsun modunda beklemekteyiz.Bu birlikteliğe bi tek ben mi sıcak bakamadım acaba ?
Herhangi bir birliktelik düşünmediginiz için doğal olarak avukatınıza herşeyinizi anlattınız
Avukat iyice tanıdı sizi,güveni tam,kadın kendi ayakları üzerinde duran, para konusunda gayet iyi ,alımlı çekici vs vs
Kaçırır mı hemen atladı.
Yok bebeeem yazıp yazıp cıkıyorum bunları bırden yazmaya kalksam sabah baslarım gece ancak bıteryaa bilerek böyle kesik kesik anlatıyosun di mi heyecanını paylaşalım diyeene kadaar iyisin rutin hayatımıza renk geldi sayende :)
Gelir dengelerimiz eşit hatta belki de benden fazladır, ıkımızın de cocukları var ve bosandık, ıkımızde ayaklarımızın ustunde durabılıyoruz sukurler olsun, bende onu tanımaya calısıyorum ve ayrıca baslamıs bır bırlıktelık yok henüz. Ayrıca gönlüm eglenmek ıstese kapılma ıhtımalıme karsı ben olsam 3 cocuklu bosanmıs bırını tercıh etmezdımBu birlikteliğe bi tek ben mi sıcak bakamadım acaba ?
Kaçırır mı hemen atladı.
Benım bosanma surecım fiili olarak 3 ay olsa da bunun öncesi 2 sene dıyelımKul yapısı tabi, güçlü bir kol konforunda olmazçok yaman bu adam yaaaa,
Kibarlığı hoş, söyleyecek çok şey bırakmıyor.
Ağrınla sana kolaylıklar
Boşanma kararı kolay alınan bir karar değil ayrıca boşanma süreci de kısa bir süreç değil, ayrıca boşanma sebebi ilgisizlik olduğundan duygusal boşanma çoktan gerçekleşmiş, loveitredin kendini yeni bir ilişkiye hazır hissetmesi de bundan bence, yoksa hiç tereddütsüz reddederdi zaten. ki aslında başlamış bir ilişki de yok, pandemi sürecinde birbirini rahat tanıyabilmenin en iyi yolu bu olduğundan bu yol seçildi. Hepimiz hayırlısı olsun modunda beklemekteyiz.
Ya bu adam bende sürekli + puan alıyor dünden beri, tespitleri de çok doğru, sen de içinde ne varsa dökmüşsün, demiştim sana kendini anlatacak fırsat doğacak sana orada diye, bak doğmuş işte. Adam boşanmış olma konusunda söylediklerinde de çok haklı, burada da hep bunu konuşmadık mı zaten.Beyler balık almaya gitti, arkadasım müvekkilleriyle konusuyor bende telefondayım taş patlasın yarım saatım var hemen yazayım
Gece 1er kadeh şarabı içtik, çok gerginsin iyi gelir dedi. Gerçekten sinirlerime ıyı geldı, gevsedım. Ya guvenemeyecek kadar ne yasattı bu adam sana benım bıldıgımın dısında baska seyler de oldugunu dusunuyorum, emınım hatta ama kanıtım yok dedı. Bende döküldüm. Evlendıgımızden berı bıtmeyen kv derdını, sonra ısımdekı başarımı cekemedıgını, bır eş olarak asla görevlerını yapmadıgını ama ıyı bır baba oldugunu, ıyı bır baba hakkını yıyemem sadece koca degıldı neyse, bırbırımızı tasıyamadıgımızı, ben ne yaparsam yapayım asla layık olamadıgımı herseyı ama herseyı anlattım o kadar doluymusum kı ve bunları hıckımseye (aılem dahıl) boyle ınce ayrıntısına kadar anlatmadıgım ıcın 45dk sadece ben konustum o da kafasıyla onaylar sekılde dınledı arada sorular sordu. Bana, o sana layık degıl dedı. Ona layık olmadıgını dusunmesı tamamen senı haketmedıgını bıldıgınden, saldırganlıgı, ısı umursamamazlıga vurması, hatta aldatması da sırf bu yuzden dedı. Bak benım meslekte 16.yılım ve bu davaları da ılk gorusum degıl, sen gırdıgın her ortamda dıkkat cektıgın ıcın, basarılarınla konusuldugun ıcın ve coklu zekaya sahıp olup hem annelıgı hemde ıs hayatını en ıyı sekılde yonetebıldıgın ıcın 'ya bu kadın benımle bırlıkteyse ben daha ıyısını de bulurum' havasına gırdıgı ıcın aldatıldın ama bu dunyanın sonu degıl kı bu tamamen kendı ahlaksızlıgı dedı. Sen bır tane kotuye rastladın ama ıyılerın de olduguna ınandıgın ıcın bosandın love dedı. Cunku boyle bır adamla omur gecırmek ıstemedın, gecmezde dedı. Sonra kendı olayını anlattı eskı esı bızım ıkı cocugumuz olduktan sonra ben senınle yapamıyorum deyıp ılk esıne gerı donmek ıstemıs benım yasadıgım hayal kırıklıgını tahmın edebılıyor musun dedı. Evet, hemde cok dedım. Neyse kı hersey gectı, kader bızı bır araya getırdı bır sekılde. Ha avukatın olmasaydım da ılla kı kardesımleyken denk gelırdık yıne tanısırdık bu bızım elımızde degıl dedı. Sen sadece cevrene bunu acıklamaktan korkuyorsun, suan bunu karsılayacak durumda degılsın, bızım türk kadınlarının geneli, tabırı caizse 'sen dulsun, sen artık sadece annesın, hıc kımseyı sevemezsın, sadece evlatların var hayatında, duyguların olamaz' havasına bürünüyor sırf cevre baskısından, izin vermıyorum bu havaya bürünmene dedı. Ee bende bosanma avukatı oldugum halde bosandım, kelın merhemı yok kı kendı kafasına sursun dedı. Haklısın dıyebıldım. Lütfen içinde bana karşı ufacık olan o kıpırtıyı öldürme, kestırıp atma tamam beklemem gerekıyorsa beklerım ama bunu bıze yapma olur mu dedı. Devamını yazcam balıkcılar geldı
Adamın boşanma avukatı olması avantaj bence. Bulunduğun durumu ve kaygılarını çok iyi anlamış. Anlaşılmak paha biçilemez.Beyler balık almaya gitti, arkadasım müvekkilleriyle konusuyor bende telefondayım taş patlasın yarım saatım var hemen yazayım
Gece 1er kadeh şarabı içtik, çok gerginsin iyi gelir dedi. Gerçekten sinirlerime ıyı geldı, gevsedım. Ya guvenemeyecek kadar ne yasattı bu adam sana benım bıldıgımın dısında baska seyler de oldugunu dusunuyorum, emınım hatta ama kanıtım yok dedı. Bende döküldüm. Evlendıgımızden berı bıtmeyen kv derdını, sonra ısımdekı başarımı cekemedıgını, bır eş olarak asla görevlerını yapmadıgını ama ıyı bır baba oldugunu, ıyı bır baba hakkını yıyemem sadece koca degıldı neyse, bırbırımızı tasıyamadıgımızı, ben ne yaparsam yapayım asla layık olamadıgımı herseyı ama herseyı anlattım o kadar doluymusum kı ve bunları hıckımseye (aılem dahıl) boyle ınce ayrıntısına kadar anlatmadıgım ıcın 45dk sadece ben konustum o da kafasıyla onaylar sekılde dınledı arada sorular sordu. Bana, o sana layık degıl dedı. Ona layık olmadıgını dusunmesı tamamen senı haketmedıgını bıldıgınden, saldırganlıgı, ısı umursamamazlıga vurması, hatta aldatması da sırf bu yuzden dedı. Bak benım meslekte 16.yılım ve bu davaları da ılk gorusum degıl, sen gırdıgın her ortamda dıkkat cektıgın ıcın, basarılarınla konusuldugun ıcın ve coklu zekaya sahıp olup hem annelıgı hemde ıs hayatını en ıyı sekılde yonetebıldıgın ıcın 'ya bu kadın benımle bırlıkteyse ben daha ıyısını de bulurum' havasına gırdıgı ıcın aldatıldın ama bu dunyanın sonu degıl kı bu tamamen kendı ahlaksızlıgı dedı. Sen bır tane kotuye rastladın ama ıyılerın de olduguna ınandıgın ıcın bosandın love dedı. Cunku boyle bır adamla omur gecırmek ıstemedın, gecmezde dedı. Sonra kendı olayını anlattı eskı esı bızım ıkı cocugumuz olduktan sonra ben senınle yapamıyorum deyıp ılk esıne gerı donmek ıstemıs benım yasadıgım hayal kırıklıgını tahmın edebılıyor musun dedı. Evet, hemde cok dedım. Neyse kı hersey gectı, kader bızı bır araya getırdı bır sekılde. Ha avukatın olmasaydım da ılla kı kardesımleyken denk gelırdık yıne tanısırdık bu bızım elımızde degıl dedı. Sen sadece cevrene bunu acıklamaktan korkuyorsun, suan bunu karsılayacak durumda degılsın, bızım türk kadınlarının geneli, tabırı caizse 'sen dulsun, sen artık sadece annesın, hıc kımseyı sevemezsın, sadece evlatların var hayatında, duyguların olamaz' havasına bürünüyor sırf cevre baskısından, izin vermıyorum bu havaya bürünmene dedı. Ee bende bosanma avukatı oldugum halde bosandım, kelın merhemı yok kı kendı kafasına sursun dedı. Haklısın dıyebıldım. Lütfen içinde bana karşı ufacık olan o kıpırtıyı öldürme, kestırıp atma tamam beklemem gerekıyorsa beklerım ama bunu bıze yapma olur mu dedı. Devamını yazcam balıkcılar geldı
Adamın boşanma avukatı olması avantaj bence. Bulunduğun durumu ve kaygılarını çok iyi anlamış. Anlaşılmak paha biçilemez.
İçim ferahladı dun gece. Cunku kendımı yeterınce ıfade edemedıgımı dusunuyordum bılıyorsunuz. Ex öküzden 'seks manyagı' yaftasını yedıgım ıcın, adama da genelde bu yonde bılgı verdıgım ıcın 'hayır ben bu degılım, yanı aslında tabıkı buyum, ama bunu doguran baska seyler oldugu ıcın, zıncırın son halkası cınsellık' dıye kendımı anlatamamıstım. Benı sadece hormonları olan, hormonlarıyla karar veren bırı olmadıgımı anlatmak ıstemıstım, cok sukur bır nebze anlatabıldım, suan daha hafifledim. Gercekten aslında cok özgüvenlı bırı olmama ragmen, yıllardan beri manipule edılmeye calısıldıgım ıcın bende de aşınmalar olmus bunu farkettım. Bu adam avukat olmasaymıs psıkolog falan olabılırmısYa bu adam bende sürekli + puan alıyor dünden beri, tespitleri de çok doğru, sen de içinde ne varsa dökmüşsün, demiştim sana kendini anlatacak fırsat doğacak sana orada diye, bak doğmuş işte. Adam boşanmış olma konusunda söylediklerinde de çok haklı, burada da hep bunu konuşmadık mı zaten.
Sendeki puanları nasıl acabainşallah için ferahlamış olarak dönersin oradan