Haftaiçi olur haftasonu ben müsaitim ama onun cocukları gelıyorO seni davet edeceği zamanı itinayla seçecektir merak etme
Hiç kötü anlamadık zaten aşkolsun...Ya nerden geldi aklıma bilmiyorum ama deli fişek geldiDudiş ve deli fişek buram buram aşki iliklerine kadar yaşıyorlardııggg. Ay çook heyecanlı
Yok canım el örgüsü öğrenmek istiyormuş..Belki beraber puzzle filan yaparsınız love babysi ona davet edilmişindir
deprem sigortasını yaptırın zorunlu biliyorsunuz.Ev yerleşmeden mi faaliyete geçeyim
Cuma akşamı yerine çocukları cumartesi sabahı alabilir, böylesi ikinize de uyar ki bence öyle yapacakHaftaiçi olur haftasonu ben müsaitim ama onun cocukları gelıyor
Muhtemelen öyle olur, yani normalde de zaten öyleymiş. Bunu bugün öğrendim bizimkinin yatılı versiyonuCuma akşamı yerine çocukları cumartesi sabahı alabilir, böylesi ikinize de uyar ki bence öyle yapacak
Daha ne o zaman, vakit belli, seninkiler de cuma akşamı gidecekse oldu bu işMuhtemelen öyle olur, yani normalde de zaten öyleymiş. Bunu bugün öğrendim bizimkinin yatılı versiyonu
Benimkileri de tekrar istiyor yatılı, bu haftasonu olmaz dedim. Çünkü bende özlüyorum ya her haftasonu yatılı olmaz. Sonradan love, bu haftasonu alayım haftaya zaten vakıt gecırırsın cocuklar hep sende dedı. Daha donus yapmadım. Haftaya da normal saatınde alacak aksama bırakacakmıs. Pehh...Daha ne o zaman, vakit belli, seninkiler de cuma akşamı gidecekse oldu bu iş
Ahdksjshs allah senı ıyı etsınBenim zihnimde Loveitred'in beyfendinin davetine icabet ederken eve giriş anının müziği bu :
Valla sana bi cumle ozet gecersem severek takıp eden bunca ınsana haksızlık etmıs olurum o yüzden bizımla diilsınNwptilar en som tektaş evlilik olayları vardı okuyamiyorum özet geçin bacilar
Benim zihnimde Loveitred'in beyfendinin davetine icabet ederken eve giriş anının müziği bu :
Adam 3 hafta yurt dışındadı zaten, yanlış hatırlamıyorsam, haksız sayılmaz bu durumda istemekte, tercih seninBenimkileri de tekrar istiyor yatılı, bu haftasonu olmaz dedim. Çünkü bende özlüyorum ya her haftasonu yatılı olmaz. Sonradan love, bu haftasonu alayım haftaya zaten vakıt gecırırsın cocuklar hep sende dedı. Daha donus yapmadım. Haftaya da normal saatınde alacak aksama bırakacakmıs. Pehh...
Yazık olacak avkata iyi adamdı...Benımde aklımdan bu gecıyo
Sinsi misin kız, bu ne müzikBenımde aklımdan bu gecıyo
Avuç içi olması ayrı bir hava yaratmış. Böyle güzelElımı mesela dırekt koyamıyorum hep avuc ıcı cunkusu elımde dovme var valla dırekt bamm
Ben buldummBana ilk davetlim sensin zaten dedi hadi bakalım neye davetse artık