Fırsat buldum kaçırmadım diyorsunOf offf parçala behçet modunda yükseldim çok dozunda oldu anlatcam ahsksshsk sevde yanımızda wc ye ılk kacısımda burdaying
Fırsat yarattım, dar alanda kısa paslaşma diyorumFırsat buldum kaçırmadım diyorsun
Güzellikten anlamazsa sonunda olacaklara hazır olsun.Atlamadan oku, sonra yanlış anlayanları anlayanlardan işi toparlayamaz hale geliyoruz
Senin herşne senaryoyu yazarız bir girişi ver yeter
Bizde bu kadar geyik dönerken öyle bir kulübü hayal edemedim. Adamın şu an planı olamaz korku dağları sarmış vaziyette hala ama hayallerin kaf dağında olduğuna eminim
Pes etme, pes edeceğine bas tekmeyi gitsin
he gülüm
+18i renklendirmeye devam ederiz o zaman, sen de her kavgayı tartışmayı buraya yazar akıl almaya devam edersin
Gazan mübarek olsun diyecem de adam şmdiden teslim olmuş durumda.. Vur ama öldürme bi hacettir lazım olur..DeEvet güne başlıyoruz, böğün de gülmedik şükürler olsun
Annem her zaman kargaların kahvaltı yaptıgı vakıt damlardı bana, bugün de az önce gelesi tuttu, ex öküz bebeleri getirdi, kapıyı ben açmak zorunda kaldım, hemen lafı yapıştırdı tabi 'gördüğüm gibi sorunsuz bir üç gece geçirmişler, artık bebeleri alırken bunu da göz önünde bulundururmuşum'bende babaları sensin yemiyorsa almayacaksın, ben yollamadım, sen almak ıstedın dıkkatını cekerım dedım, kapıyı suratına kapattım. Neyse bebeler eve geldi, oğlum o kadar mutlu ki zıplaya zıplaya girdi eve, şu mutluluga değer su ayının suratını gormek zorunda olmam bakıcı kızla ayakustu muhabbet ettık,abla merak etme cok guzel vakıt gecırdık dedı, aksama daha detaylı öğrenirim naptıklarını. Cocugumun yuzu guluyor ya onemlı olan oydu, daha ılımlıyım su kalma ısıne artık.
Isyerıne geldım sımdı, işlerimi halledip sevdeyle buluscam kuafore gececektık, bugun cenazelerı varmıs calısan aradı randevularınızı yarın aynı saate kaydırıyorum dıye, neyse ıyı de oldu o zaman sevgılıme geceyımevet atak time başlıyoruu bağa şans dileyin insallah gulme krızıne tutulmam allahım shdkshshsk aksamdan berı olaya nasıl gırcemı tasarlıyorum da ha bide ev aşevi gibi insanla dolup tasmıyodur ıns
Adamı parçalayacaksın diye bekliyorum ama sen adamı bitkisele bağlamışsın..Of offf parçala behçet modunda yükseldim çok dozunda oldu anlatcam ahsksshsk sevde yanımızda wc ye ılk kacısımda burdaying
Yine vur kaç modunda olmuş şahaneKahve yapıyodu işte, bende omzuna dokunarak ıstersen ben yapabılırım hayatım dedım, bu bı duraksadı, yok sevgılım ben yaparım sen zahmet etme dedı ama bı dondu bu noluyo lan hatuna guncelleme gelmıs gıbı ahdkshssjsjsonra kahvelerı aldık balkonu olan odaya gectık, tam cıkcaz sevde ya kapıyı acın elım cok dolu dedı, sen bekle hayatım sımdı gelıyorum dedı, off daha fazla duramıcam sevde de geldı ataga gectım gectım gecmedım gecmıs olsun tam cıkarken sen gelene kadar ozlerım ama dedım yapıstım dudıslere evden bırı cıkıyomus sevdeye kapıyı acmıs bız dudişirken ahskshssj sesı duyduk cıktık odadan ama bıldıın felc bıldıın sarhos, hıc beklemıyodu cunku bu burda kalmaz askım bılıyosun dımı dedı güldüm ve cıkıs shdkshsjsksk nasıl yapmısım gözel mi
Kaçmak isteyen kim ya aldı bence mesajıBiz okurken nabzimiz yukseldi adami dusunemiorumyalniz asla kaçışin yok love enn yakin zmnda avukat rövanşıni alir zevkle
Ay bozulmasin inş ya büyüsü iyi gidio iyiiKaçmak isteyen kim ya aldı bence mesajı
Yaaaa harikasın harikasın ağzım kulaklarımda okudum. Gözel mi ne demek mikemmel olmuş. Adam çıldırıyor şuan tahmin edebiliyorum..Kahve yapıyodu işte, bende omzuna dokunarak ıstersen ben yapabılırım hayatım dedım, bu bı duraksadı, yok sevgılım ben yaparım sen zahmet etme dedı ama bı dondu bu noluyo lan hatuna guncelleme gelmıs gıbı ahdkshssjsjsonra kahvelerı aldık balkonu olan odaya gectık, tam cıkcaz sevde ya kapıyı acın elım cok dolu dedı, sen bekle hayatım sımdı gelıyorum dedı, off daha fazla duramıcam sevde de geldı ataga gectım gectım gecmedım gecmıs olsun tam cıkarken sen gelene kadar ozlerım ama dedım yapıstım dudıslere evden bırı cıkıyomus sevdeye kapıyı acmıs bız dudişirken ahskshssj sesı duyduk cıktık odadan ama bıldıın felc bıldıın sarhos, hıc beklemıyodu cunku bu burda kalmaz askım bılıyosun dımı dedı güldüm ve cıkıs shdkshsjsksk nasıl yapmısım gözel mi
Bence kaç kurtar kendini adamın ayarları bozuldu gözlerine bak kesin avına kitlenmiş aslan gibi göz bebekleri bile kımıldamıyordur.Off hemde ne fena oldu varya, sürekli peşimde suan odaları elele falan gezıyoruu
Detayları degıstırerek verıyorumÇok fazla detay veriyorsunuz aman ifşa olmayın demeye geldim. Mutluluklar
Detayları degıstırerek verıyorum