Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahve yapıyodu işte, bende omzuna dokunarak ıstersen ben yapabılırım hayatım dedım, bu bı duraksadı, yok sevgılım ben yaparım sen zahmet etme dedı ama bı dondu bu noluyo lan hatuna guncelleme gelmıs gıbı ahdkshssjsj :KK70: :KK53: sonra kahvelerı aldık balkonu olan odaya gectık, tam cıkcaz sevde ya kapıyı acın elım cok dolu dedı, sen bekle hayatım sımdı gelıyorum dedı, off daha fazla duramıcam sevde de geldı ataga gectım gectım gecmedım gecmıs olsun:KK59:tam cıkarken sen gelene kadar ozlerım ama dedım yapıstım dudıslere :KK8:evden bırı cıkıyomus sevdeye kapıyı acmıs bız dudişirken ahskshssj sesı duyduk cıktık odadan ama bıldıın felc bıldıın sarhos, hıc beklemıyodu cunku bu burda kalmaz askım bılıyosun dımı dedı:KK71:güldüm ve cıkıs shdkshsjsksk nasıl yapmısım gözel mi :KK8::KK59::KK70:
Cok heyecanlı ve müthiş bi an olmuş :KK53: :halay:

Bu arada profil resmin değişmiş, çook güzel bir hatuna benziyorsun.❤️ Tek göz de açık olaymış iyiymiş. Yok şaka şaka kimlik meselesi. 😁
Elımı mesela dırekt koyamıyorum hep avuc ıcı cunkusu elımde dovme var valla dırekt bamm :KK70:

Kahve yapıyodu işte, bende omzuna dokunarak ıstersen ben yapabılırım hayatım dedım, bu bı duraksadı, yok sevgılım ben yaparım sen zahmet etme dedı ama bı dondu bu noluyo lan hatuna guncelleme gelmıs gıbı ahdkshssjsj :KK70: :KK53: sonra kahvelerı aldık balkonu olan odaya gectık, tam cıkcaz sevde ya kapıyı acın elım cok dolu dedı, sen bekle hayatım sımdı gelıyorum dedı, off daha fazla duramıcam sevde de geldı ataga gectım gectım gecmedım gecmıs olsun:KK59:tam cıkarken sen gelene kadar ozlerım ama dedım yapıstım dudıslere :KK8:evden bırı cıkıyomus sevdeye kapıyı acmıs bız dudişirken ahskshssj sesı duyduk cıktık odadan ama bıldıın felc bıldıın sarhos, hıc beklemıyodu cunku bu burda kalmaz askım bılıyosun dımı dedı:KK71:güldüm ve cıkıs shdkshsjsksk nasıl yapmısım gözel mi :KK8::KK59::KK70:
Yanıyorsun Fuat abi yanıyorsun

Tesekkurler böbişim, valla böğün iltifata boğuldum,avkatçım gözümü alamıyorum yine dedi ama aynı ands ustalarda alamadı gözlerini galiba ki siz balkonda mı otursanız diye adama gözlerini pörtletince bir miktar kıskanılmıs olabılır ama benlık bı durum yok o kendı sıkıntısı, nıhayetınde bu adam benı bele begenmedımı karşim :KK53: :KK73: :KK70:
Vaaay profil resmine baaaak 😍
Sen güzel bir hatunsun gerçekten

İyi bari ben sevde isminde epey takılmıştım gerçek mi acaba diye, akıllı kadınsın 😘
Yok yok direkt isim vermem zaten, ws fotosu atarken de karalamıstım cunku hıtap ettıgım sıfatla zaten kaydedemıyorum, avukat ısım ve soyısım yazıyor annem faktoru var bılıyosunuz kı:kahve:

Ya nerden geldi aklıma bilmiyorum ama deli fişek geldi:KK70: Dudiş ve deli fişek buram buram aşki iliklerine kadar yaşıyorlardııggg. Ay çook heyecanlı :KK68:
Bana ilk davetlim sensin zaten dedi hadi bakalım neye davetse artık😂😂

👄💋
Aklından başka şey geçen varsa buyursun söylesin 😉
Hediyeler hazır mı, bak davet geldi
Likörlü çiklatı bekliyorum, hepsini şık bir sepet yapıp götürcem, kadehleri online sipariş verdim, şarabı getirtiyorum tall grande venti bitti gitti ahdkshsjsh:KK53::KK70:

Ay pardon, eşyalar geldi deyince ben kendi de yerleşti diye düşündüm.
Yok böbişim, bugun koltuklar falan da geldı dogalgaz acıldı, beyaz esyaları kuruyolardı ben cıkarken, gitme hayatım dedi ama malesef eve gecmek zorundayım bebelerımı ozledım:dondurma:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X