Cok heyecanlı ve müthiş bi an olmuşKahve yapıyodu işte, bende omzuna dokunarak ıstersen ben yapabılırım hayatım dedım, bu bı duraksadı, yok sevgılım ben yaparım sen zahmet etme dedı ama bı dondu bu noluyo lan hatuna guncelleme gelmıs gıbı ahdkshssjsjsonra kahvelerı aldık balkonu olan odaya gectık, tam cıkcaz sevde ya kapıyı acın elım cok dolu dedı, sen bekle hayatım sımdı gelıyorum dedı, off daha fazla duramıcam sevde de geldı ataga gectım gectım gecmedım gecmıs olsun tam cıkarken sen gelene kadar ozlerım ama dedım yapıstım dudıslere evden bırı cıkıyomus sevdeye kapıyı acmıs bız dudişirken ahskshssj sesı duyduk cıktık odadan ama bıldıın felc bıldıın sarhos, hıc beklemıyodu cunku bu burda kalmaz askım bılıyosun dımı dedı güldüm ve cıkıs shdkshsjsksk nasıl yapmısım gözel mi
Elımı mesela dırekt koyamıyorum hep avuc ıcı cunkusu elımde dovme var valla dırekt bammBu arada profil resmin değişmiş, çook güzel bir hatuna benziyorsun.Tek göz de açık olaymış iyiymiş. Yok şaka şaka kimlik meselesi.
Yanıyorsun Fuat abi yanıyorsunKahve yapıyodu işte, bende omzuna dokunarak ıstersen ben yapabılırım hayatım dedım, bu bı duraksadı, yok sevgılım ben yaparım sen zahmet etme dedı ama bı dondu bu noluyo lan hatuna guncelleme gelmıs gıbı ahdkshssjsjsonra kahvelerı aldık balkonu olan odaya gectık, tam cıkcaz sevde ya kapıyı acın elım cok dolu dedı, sen bekle hayatım sımdı gelıyorum dedı, off daha fazla duramıcam sevde de geldı ataga gectım gectım gecmedım gecmıs olsun tam cıkarken sen gelene kadar ozlerım ama dedım yapıstım dudıslere evden bırı cıkıyomus sevdeye kapıyı acmıs bız dudişirken ahskshssj sesı duyduk cıktık odadan ama bıldıın felc bıldıın sarhos, hıc beklemıyodu cunku bu burda kalmaz askım bılıyosun dımı dedı güldüm ve cıkıs shdkshsjsksk nasıl yapmısım gözel mi
Vaaay profil resmine baaaakKaçmak isteyen kim ya aldı bence mesajı
Vaaay profil resmine baaaak
Sen güzel bir hatunsun gerçekten
İyi bari ben sevde isminde epey takılmıştım gerçek mi acaba diye, akıllı kadınsınMisal sevdenın adı sevde degıl avkatın adı ahmet degıl, ee kalanından da bulan varsa yapcak bısey yok
Yok yok direkt isim vermem zaten, ws fotosu atarken de karalamıstım cunku hıtap ettıgım sıfatla zaten kaydedemıyorum, avukat ısım ve soyısım yazıyor annem faktoru var bılıyosunuz kıİyi bari ben sevde isminde epey takılmıştım gerçek mi acaba diye, akıllı kadınsın
Bana ilk davetlim sensin zaten dedi hadi bakalım neye davetse artıkYa nerden geldi aklıma bilmiyorum ama deli fişek geldiDudiş ve deli fişek buram buram aşki iliklerine kadar yaşıyorlardııggg. Ay çook heyecanlı
Belki beraber puzzle filan yaparsınız love babysi ona davet edilmişindirBana ilk davetlim sensin zaten dedi hadi bakalım neye davetse artık
Dans ederiz yine belki de ona davettirBelki beraber puzzle filan yaparsınız love babysi ona davet edilmişindir
Bana ilk davetlim sensin zaten dedi hadi bakalım neye davetse artık
Likörlü çiklatı bekliyorum, hepsini şık bir sepet yapıp götürcem, kadehleri online sipariş verdim, şarabı getirtiyorum tall grande venti bitti gitti ahdkshsjsh
Aklından başka şey geçen varsa buyursun söylesin
Hediyeler hazır mı, bak davet geldi
Eee onlar bir araya toplanana kadar oyalayacak mısın adamıLikörlü çiklatı bekliyorum, hepsini şık bir sepet yapıp götürcem, kadehleri online sipariş verdim, şarabı getirtiyorum tall grande venti bitti gitti ahdkshsjsh
Ev yerleşmeden mi faaliyete geçeyimEee onlar bir araya toplanana kadar oyalayacak mısın adamı
Ay pardon, eşyalar geldi deyince ben kendi de yerleşti diye düşündüm.Ev yerleşmeden mi faaliyete geçeyim
Yok böbişim, bugun koltuklar falan da geldı dogalgaz acıldı, beyaz esyaları kuruyolardı ben cıkarken, gitme hayatım dedi ama malesef eve gecmek zorundayım bebelerımı ozledımAy pardon, eşyalar geldi deyince ben kendi de yerleşti diye düşündüm.
Hafta sonu evinde o zamanYok böbişim, bugun koltuklar falan da geldı dogalgaz acıldı, beyaz esyaları kuruyolardı ben cıkarken, gitme hayatım dedi ama malesef eve gecmek zorundayım bebelerımı ozledım
Öyle gözüküyor bakalım ne zaman gidebilirimHafta sonu evinde o zaman
O seni davet edeceği zamanı itinayla seçecektir merak etmeÖyle gözüküyor bakalım ne zaman gidebilirim