Ben şimdi ders vermeye gıderdım ama benım yas grubum evde benı beklıyo
Eyvah eyvah
Çocukkarı bırakabilecek misin
Ahsjsjsgsh olabılır neden olmasındıSinsi misin kız, bu ne müzik
Erotizmden önce cinayet geliyor aklıma. Örümcek var ya hani çiftleşip sonra erkeği yiyor.
Ay sapıttım iyice, ayarlarımı bozdunuz
Bahaneyle az daha melesinBen şimdi ders vermeye gıderdım ama benım yas grubum evde benı beklıyo
Yine de bi kahve için geldim dokuza ceyrek kala duserım yollaraBahaneyle az daha melesin
Bütün gün onunlaydın zaten, çocukların uyku saatine yetişeceksin ancakYine de bi kahve için geldim dokuza ceyrek kala duserım yollara
Ay hadi inşallah. Biz de 'göster ama elletme' diyen Adile Naşit rolünden Müjde Ar filmlerinin yan rollerine terfi edelimBekleniyorumdur
Yine de bi kahve için geldim dokuza ceyrek kala duserım yollara
Of offf parçala behçet modunda yükseldim çok dozunda oldu anlatcam ahsksshsk sevde yanımızda wc ye ılk kacısımda burdaying
Ben bütün gün oradaydın sandımDudişten öpte görek geldi aklıma, bi dizide vardı ya ahdskshhssjsjböğün sadece 2saat görebildik birbirimizi ZemheriPoyraz cunku ben kuafor ıptal olunca dırekt okula gectım, yaz okulu ön kayıtları vardı, toplantı vs bide minik bi tadilat var çok koşuşturmalıydı bugün. Avkattan cıktım eve gıttım bebelerı yıkadık oyun oyna falan derken tekrar okula gectım bı sebepten dolayı ve avkat mesaj atmadan 5dk once cıkmıstım yanı suan pertım. Yolumu degıstırmıs, rötarlı gelmıs oldum eve neyse sekerım. Böğün öyle münferit bir olay yaşayınca çağırmasını beklıyorum ama bu kadar erken degıl tam anlayamamıs ne kadar ozledıgımı onun bı kabasını aldım çünkü neden almayayım 5aydır tık olmayan benden 1saat içinde dudiş olmasını beklemenız benı üzer gençler bunu sakız gibi uzata uzata tadınu cıkarmam lazımdı o yuzden beklenen fınal olmadı kahve içtik, dans ettik, ilanı aşk ve kapanış derim ve susarım
Merakla bekliyoruzDaha çok ilişkimiz hakkında konustuk. Bana artık tamamen acık hıcbır soru ısaretı kalmadı su konusmadan sonra, cok endıselıydım, cok rahatladım sevgılım dedı, bu onemlıydı. Yoksa ben trafo gibi gezerdım detaylarını anlatcam konusmanın
Saol yavru, ama cok yoruldum varya, bıdaha kosma potansıyelım oldugu gun asla boyle gıyınmemBen bütün gün oradaydın sandımpağdon hamağat kadın, maşallah sana.
Ooooo iyi sündür, keyfini çıkarşahanesin sen ya, kabasını al incesi beklesin
tebrik ediyorum seni, dört dörtlük kadınsın, her şeye yetişmişsin
Mama saatı yedırıp gelıyorıngMerakla bekliyoruz
Alışırsın topukluyla koşmaya, olmadı dolgu topuğa geçersin, ben öyle yaptımSaol yavru, ama cok yoruldum varya, bıdaha kosma potansıyelım oldugu gun asla boyle gıyınmem
Asla giyemem, benım tarzım kesınlıkle cıvı topukAlışırsın topukluyla koşmaya, olmadı dolgu topuğa geçersin, ben öyle yaptım
Ben pantolon kullandığım için dolgu topuk sırıtmıyor. Mini etekle olmaz tabi.Asla giyemem, benım tarzım kesınlıkle cıvı topukaslında alıskınım ama bugün olan tempoya spor ayakkabı bıle dayanmazdı vallahi ve mını elbıse etek falan hıc uygun degıldı aslında ama okul ıcın gıymek zorundaydım.