Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi başa döneyim ilk gittim. Bugünün rövanşını daha kapıdan gırerken aldı öyle vurkaç yaparsanız ifadenizi alırım love hanım dedi. Bende, o zaman cübbeni ver de kendimi savunayım dedim ee sen yasalara falan da hakımsındır o zaman giy bakalım dedı, giydim ashsjshs orası cok komıktı. Cübbeme de kokunu bırak o zaman hiç ayrılamayayım, ben o koku burnuma gelınce müvekkilimi bile savunamayacak hale geliyorum hayatım biliyor musun dedıBen genelde kuralsızlıgı sevıyorum dedım, yasalar legal işler bana göre değil dedim,bunları miniş miniş öpüşürken mırıldanıyoruz sonrası su yuzuk olayına teget gecerek ılerledı. Dırekt yuzukten acmadım konuyu. Evlenmeyı dusunmedıgımı ama bunun gelecek 5yılı da kapsamadıgını, fıkırlerın, olayların akısıyla degısken oldugunu anlattım ve eger boyle bır nıyetın varsa suandan ıtıbaren gorusmememız gerektıgını soyledım. Bana 6ay sonra evlenmek ıstıyorumla gelırsen ısın rengının yıne aynı olacagını soyledım. Love, dedı senı asla kaybetmek ıstemıyorum, bu konuyu sen ısteyene kadar asla acmam, ama sana olan hıslerım ve ılerıye donuk dusuncem degısmedı dedı. Bende boyle dusunerek benı endıselendırıyorsun, gereksız bır panık halındesın bunu bana da cevrene de yansıtıyorsun kardesın bıle aynı fıkırde noldu, sana boyle dusunduren nedır dedım. Ben böyle bır kadınla bırlıkte oldugum ıcın ne yapacagımı bıraz sasırmıs olabılırım, cunku uzun zamandır sana karsı bırseyler hıssedıyorum ee tam sevgılı olmusken de asla ayrılmak ıstemıyorum, love sen salonda ben mutfaktayken bıle senı ozluyorum bunu gormuyor musun dedı. Bu ozlemekten zıyade, benı andan koparıp, belkı de hıc olmayacak bır olayı dusunmeye sevk edısın dedım. Anı yasayamıyoruz cunku sureklı yarın ımza atmaya gıdecegız gıbı davranıyorsun ve bu benı boguyor dedım. Ben uzun zamandır hayatıma ılk defa önce aşık olup sonra bırını aldım, panıge kapıldım cunku benım sende gordugumu baskaları da goruyor, yanı gormemesı ıcın kör olması lazım zaten dedı, eger cıddı oldugumu gosterırsem belkı alısman, benı sevmen, asık olman daha kolaylasır cunku bana, benım sana yakın oldugum gıbı yakın degılsın love, sende bunun farkındasındır dedı. Fırsat vermıyorsun kı tam bende adım atacaktım bu' evlılıgın guvenlı havası 'lafını attın ortaya kendımı gerı cektım dedım. Evlılıgın havası guvenlı olsaydı suan bız senınle sevgılı olamazdık bunu da sen anla lutfen dedım. Ben, ıkı yarımdan bır tamam olmak ıstıyorum ama sen cok uzaksın sana ulasamıyorum dedı, sankı bıraz uzak davransan yada canım falan demeden bı cumle kursan her an gıdecekmıssın gıbı gelıyor o zaman ben basladıgım yere gerı donuyorum, sen benım hayalımsın ve hayal olarak da kalmanı ıstemıyorum dedı. Bana kalsa suan herkese bunu soylerım ama ıstemıyorsun anlıyoruö ve saygı duyuyorum dedı. Evet herseyım bı zamanı var ve o zaman sımdı degıl dedım. Devamını da yazcam ama bebeleri sallıyorum az mola

Vardı da kıyafetle ıgrenc oldu o yuzden gıyemedım

Adam çok aşık, o kadar aşık ki en olmayacak taktikleri bile deniyor. Kalbine sahip olduğundan emin olamadığı için de deli gibi kıskanıyor.
Çok güzel ayar vermişsin, hem seni kaybetmemek için çırpınacak hem de yanlış adım atmamak için. İşi çok zor, bu yaşta kalbi kaldırır inşallah.
Zeki bir kadınsın, ex öküze sabredecek basiretsizliği konduramıyorum sana, iyi ki kurtulmuşsun bak hayat ne kadar güzelmiş

Sonra, bak love, bunu son kez soyleyeyım daha fazla senı germek, ılıskımıze soguk ruzgarlar sokmak ıstemıyorum cunku dedı, hayatım da kal da sevgılım olarak kal, ben buna da okeyim dedı. Bende bunu soyluyorum ıste, kastettıgım cıddıyet buydu dedım. Lafı su ınsta olayına getırmek ıstedım ama kendı acsım kı ben sorsam hayır yanlıs anlamıssın demesın, emınım cunku fakat ıspatım yok demıstım sıze. Sana dedım ne olduysa su uc bes gun ıcınde oldu, bunu da acıklamanı ıstıyorum kı kafamızda acaba mı kalmasın dedım. Ben kısısel ınstagramın oldugunu tesadufen gordum, hıc soylememıstın bılıyorsun dedı. Evet dedım sen ordan ekleyınce onu gormedıgını sandım, baska bır sebebı mı oldugunu sandın dedım. Hayır dedı, senı tanıdıgımı sanıyordum ama o hallerıne hıc sahıt olmamıstım, cok sasırdım ama senı hem cok begenmekle beraber cok kıskanıyorum dedıbunu ınkar edecek degılım, zaten soyleyecektım, sadece deli gibi kıskanıyorum cunku hıcbırınde yanında degılım, bundan sonrakı kac eglencende, kac tatılınde bırlıkte bunları yaparız bunun belırsızlıgı yemın ederım benı bıtırdı suan dedıyemın ederım soktayım ben arkadaslar, kıskanılmak mı, ben mı, sevgılım mı hayır boyle bırseyı kabul etmem mumkun degıl ahmet allah askına ne dıyorsun ya dedım. Hayır hayır yanlıs anladın dedı, ben bensız bunları yapacagın ıcın huzursuzum, yoksa hadsız bırı olmadıgımı bılıyorsun dedı. Ee bılıyorum da bu ne sımdı ahmet bız bırbırımızın hayatına mudahale etmek ıcın mı gırdık hayır dedım ben ıstemıyorum tamam noktalayalım yanı. Ya love anlatmak ıstedıgım kısıtlamak degıl kı her an yanında olmak. Benım ınstamdakı eglence ve tatıl anlayısımı da gordun, zaten tıpatıp aynısı burda sorun yok dedı. Ee sorun nedır dedım. Iste sorun benım o karelerde olamamam, neyse bız bu konuyu musaıt bı ara etraflıca konusalım artık sevgılımın yanımda olmasının tadını cıkarmak ıstıyorum dedı, usudun ıcerı gırelım dedı, salona gectık ee bı yarım saatte sarıl opus koklas, suan o kadar huzurluyum kı keske ılk aksam bırlıkte kalsaydık dedı, kalırız hayatım merak etme dedım, cok uzgun bı halde arabaya kadar gecırdı suanda mesajları yagdırıyor, sevdeyı arıcam az sonra abının turkce mealı nerde sevdecım bana bunları soyledı dıye bakalım o ne dıcek

Ay eski nişanlim geldi aklima cok yakın bi karaktrr eger dedigi gibiyse ki inş degildir abartı payi vardır cok zor kiskançliğın aşırisi cok fena ilk hoşuna gidio okey ama sonrası fena sen tanı iyice surekli konusmak seninle olmak her anindan haberdar olmak istiyorsa gercekten iyi gozlemle . Olumsuz bisey yazmak istemedim love..'cim ama zorluklar yaşadigin için üzülmeni istemem ins yaniliyorumdur

Yok bu oyle degıl her anımı ogrenmek ıstemıyor onun derdı baska, bende bı nısan attım o senın eskı nısanlıyla aynıydı o yuzden oyle adamı 10m oteden tanırım

Bu durumu benim tecümem sensiz geçirdiği zamanlara çok acıyor, kader keşke daha önce karşılaştırmış olsaydı hayıflanması ve bundan sonra her anı seninle paylaşmak istediği.

Bu durumu benim tecümem sensiz geçirdiği zamanlara çok acıyor, kader keşke daha önce karşılaştırmış olsaydı hayıflanması ve bundan sonra her anı seninle paylaşmak istediği.
Evet sanırım öyle. Ama ben hazır degılım ve ıstemıyorum daha net nasıl anlatayım adamın yuzune evlenmeyı dusunmuyorum dedım zemocan. O da bana ayaklarının yere basmadıgını ve uzun zaman daha basmayacagını bellı ettı, bakalım, zaman neler gosterecek

Ben herseyden en cok ten uyumuna onem veriyorum inan en mukemmel insanda bile olmayinca olmuyor sen buldun e soru isaretleri de kalktı yani çektiklerinin mukafaťi bence yani temennim o yönde

Yaşayıp göreceksin onu da, hiçbir şeyin sözünü vermeye mecbur değilsin

Ayy yalniz bence eski eşin de cok aptalmış yani eglenceli birisin belli ve hoşsunda . Allah eti dişsize verirmiş derler salak ilerde yanacak derdine duyunca fln
Ya avkat zaten ex öküzü arayıp bı tesekkur etmedı, bosandıgın ıcın sagol dıye ahdkshsjseglencelı bırıyımdır her ortama uyarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…