Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte o kötü olur. :KK35:Bir yandan ben de aşk dolu bir hatun değildim ama işte bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Öğrenicem Öğreticem. Ya da bu mu olsa slogan? :KK64:
Beni burcum iyi yönetir ask konusunda. Yanu bende romantızm yoksa hıcbır sey yoktur, yok sayarım

Ben hiç bilmiyom ki slogan neyim, anlamayana öğretmek zor onu biliyorum ama🙄
Len siz dudiş olduktan sonra da eee sevgılılık halınız nasıl ılerlıyor falan dıye de yazcak mısınız :KK53: yani ben hep buraya güncelleme mı atacam:KK70:bulustuk, yedık ıctık gezdık falan dıye:KK57::KK59:

Beni burcum iyi yönetir ask konusunda. Yanu bende romantızm yoksa hıcbır sey yoktur, yok sayarım
Ben de aslında romantizmi severim de benimkiyle kala kala romantizmi unuttum. :63:Ama içimde yeniden oluşan heyecan sayesinde eski halime göre hünerlerini daha çok ortaya çıkaran bir hatun olacağımı düşündüm. Benimki de bana uyarsa ohoo kim tutar bizi.. :KK70:

Anam kafam karıştı avukat sağdan love soldan ortadan sevde görümce 30 40 sayfa hızlı hızlı arada geçerek okudum beynim yandı azıcık :confused: :rolleyes: harikasın love devam anacıımmmm 😄 Dudişe ulaşınca love 2.sezon diye konu aç en iyisi :dondurma::halay: ben uykuya kaçar ... beynim error verdi 💋

Yuh yaaaa, yine sabahlamışsınız, uyumamak lazım galiba 😂 asıl geyik gece dönüyor burada

Dur daha ip mip yok beni tanıdıgını sanması cok hoş degıl mı :KK8: :KK59: :KK70:
Evet içindeki canavarla karşılaşınca gördüğüne inanamayacak 🤭
Haha detay yok, birtakım günahlara girildi yazarım siz anlarsınız :KK70:
İstemediğin ayrıntıları vermek zorunda değilsin tabi ki, ama gücünün sana yetip yetmediğini de söylersin sanki 😉

Günahlara girdik dedin ya onun için dedim hiç okumadım nasıl günaha girdiniz
Atlamadan oku, sonra yanlış anlayanları anlayanlardan işi toparlayamaz hale geliyoruz 😉
Sevıstık dıye guncelleme atarım:KK53:
O malum beklenen son olunca zaten bu topık gırgıra baglar bende detay vermeden arada kaynarım ahdlsshsj:KK53::KK70:
Senin herşne senaryoyu yazarız bir girişi ver yeter 😂
Simdi varya avukatin da vardir planları ev esya bahanesiyle garibimin bi erkekler klubü de yokki paylaşsn 😁
Bizde bu kadar geyik dönerken öyle bir kulübü hayal edemedim. Adamın şu an planı olamaz korku dağları sarmış vaziyette hala ama hayallerin kaf dağında olduğuna eminim 🤣
Deniyorum bakalım ama arada öküz işte diyip kendi haline bırakıyorum. 😌
Pes etme, pes edeceğine bas tekmeyi gitsin
Gırgıra doncez burda yaw, konunun adı adım adım dudıs gunlugu yanı yazar burda dıyor kı dudıs oldugu an konu gecerlılıgını yıtırır :KK70: :KK53:
🤣🤣🤣 he gülüm
+18i renklendirmeye devam ederiz o zaman, sen de her kavgayı tartışmayı buraya yazar akıl almaya devam edersin 😘

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz karşim su yazılana sen fantazi mi diyorsun, ben demıyorum da :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK53: :KK8:
Fantazi deyince benim aklıma renkten ziyade hayvanlar geliyor. Panter olur, tavşan olur... Olur da olur yani 😁
Hey, onu yazan benım zemocanı tagledım oraya o yazmadı shdksshsj öf sen napıyosun ya :KK70:
Acı zavallılara adım geçince hazır ola geçmeye başladılar 🤣🤣🤣
Başlığa dırekt zemocanı etıketlerım ahdksshsh gebertır kız benı :KK70:
Adım çıktı 9a inmiyor 8e zaten öyle de yap tam olsun 🤣🤣🤣 +18de koskoca ablanın biri iltifat etti bana oturduğum yerde kıpkırmızı oldum. Ben neymişim ya 😊🤭
Yarın hiç davası yokmuş, görüşmem de yok dedi. Bende yarın ılk defa zabağnan işe gitmicem, bebelerı babası öğlen getırecekmıs, o gelmeden cıkarım annemler erken gelırse. O yuzden o cocuklarını uyutunca arayacak, beklıyorum :KK70: :KK8:
Bu seferki kahvaltıda pot kırmasa bari 😅
Aa evet onu ekle emeği çok şimdi inkar edemeyiz:KK50:

Dırekt ona durum guncellemesı atarım len ne eklemesı falan :KK8: bu yola onunla cıktım gıbı bısey oldu, yerı ayrı:confused:
verin gazı veriiiiin 🙈

Durum güncellemelerini sabırsızlıkla bekliyorum 😍

Len bu nerden ateslendı ben sadece o zaman zemocana yazıyodum, daha dogrusu baskasnın konusunds yorumlasıyorduk, o soruldu bu soruldu ıs buraya geldı, valla onunla muhabbetımız baslamasa sız burda cerez konuları okuyacaktınız, talep cok oldugu ıcın konu actım ahdskshsj:KK53: binbir gecenın arap ülkelerinde yayınlanan bölümleri gibi oldu ahdskshsjsj:KK70::KK70:yurtdısına satacam bu hıkayeyı:KK70::KK70::KK53:
Kendine yakın buldun ki paylaştın, inşallah güzel günlere vesile olur.

20210308_095430.jpg
günümüz kutlu olsun fettan hanımlar 😘😘😘😘

DeEvet güne başlıyoruz, böğün de gülmedik şükürler olsun:KK12:
Annem her zaman kargaların kahvaltı yaptıgı vakıt damlardı bana, bugün de az önce gelesi tuttu, ex öküz bebeleri getirdi, kapıyı ben açmak zorunda kaldım, hemen lafı yapıştırdı tabi 'gördüğüm gibi sorunsuz bir üç gece geçirmişler, artık bebeleri alırken bunu da göz önünde bulundururmuşum' :işsiz: bende babaları sensin yemiyorsa almayacaksın, ben yollamadım, sen almak ıstedın dıkkatını cekerım dedım, kapıyı suratına kapattım. Neyse bebeler eve geldi, oğlum o kadar mutlu ki zıplaya zıplaya girdi eve, şu mutluluga değer su ayının suratını gormek zorunda olmam:KK200: bakıcı kızla ayakustu muhabbet ettık,abla merak etme cok guzel vakıt gecırdık dedı, aksama daha detaylı öğrenirim naptıklarını. Cocugumun yuzu guluyor ya onemlı olan oydu, daha ılımlıyım su kalma ısıne artık.
Isyerıne geldım sımdı, işlerimi halledip sevdeyle buluscam kuafore gececektık, bugun cenazelerı varmıs calısan aradı randevularınızı yarın aynı saate kaydırıyorum dıye, neyse ıyı de oldu o zaman sevgılıme geceyım:KK53: evet atak time başlıyoruu bağa şans dileyin insallah gulme krızıne tutulmam allahım shdkshshsk aksamdan berı olaya nasıl gırcemı tasarlıyorum da:KK70:ha bide ev aşevi gibi insanla dolup tasmıyodur ıns :KK59::KK53:

DeEvet güne başlıyoruz, böğün de gülmedik şükürler olsun:KK12:
Annem her zaman kargaların kahvaltı yaptıgı vakıt damlardı bana, bugün de az önce gelesi tuttu, ex öküz bebeleri getirdi, kapıyı ben açmak zorunda kaldım, hemen lafı yapıştırdı tabi 'gördüğüm gibi sorunsuz bir üç gece geçirmişler, artık bebeleri alırken bunu da göz önünde bulundururmuşum' :işsiz: bende babaları sensin yemiyorsa almayacaksın, ben yollamadım, sen almak ıstedın dıkkatını cekerım dedım, kapıyı suratına kapattım. Neyse bebeler eve geldi, oğlum o kadar mutlu ki zıplaya zıplaya girdi eve, şu mutluluga değer su ayının suratını gormek zorunda olmam:KK200: bakıcı kızla ayakustu muhabbet ettık,abla merak etme cok guzel vakıt gecırdık dedı, aksama daha detaylı öğrenirim naptıklarını. Cocugumun yuzu guluyor ya onemlı olan oydu, daha ılımlıyım su kalma ısıne artık.
Isyerıne geldım sımdı, işlerimi halledip sevdeyle buluscam kuafore gececektık, bugun cenazelerı varmıs calısan aradı randevularınızı yarın aynı saate kaydırıyorum dıye, neyse ıyı de oldu o zaman sevgılıme geceyım:KK53: evet atak time başlıyoruu bağa şans dileyin insallah gulme krızıne tutulmam allahım shdkshshsk aksamdan berı olaya nasıl gırcemı tasarlıyorum da:KK70:ha bide ev aşevi gibi insanla dolup tasmıyodur ıns :KK59::KK53:
Ex öküzün hiçbir lafına takılma, aynen böyle devam, moral bozmak yok.
Evde montaja gelecek insanlar olacak tabi ki, olaya nasıl girerim diye falan düşünme, akış seni götürür zaten 🤭 o an gülecek durumda olma ihtimalin yok, zira aklındaki tek şey karşındaki olacak.
Keyifli zaman geçirmeye bak 😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X