DeEvet güne başlıyoruz, böğün de gülmedik şükürler olsun
Annem her zaman kargaların kahvaltı yaptıgı vakıt damlardı bana, bugün de az önce gelesi tuttu, ex öküz bebeleri getirdi, kapıyı ben açmak zorunda kaldım, hemen lafı yapıştırdı tabi 'gördüğüm gibi sorunsuz bir üç gece geçirmişler, artık bebeleri alırken bunu da göz önünde bulundururmuşum'
bende babaları sensin yemiyorsa almayacaksın, ben yollamadım, sen almak ıstedın dıkkatını cekerım dedım, kapıyı suratına kapattım. Neyse bebeler eve geldi, oğlum o kadar mutlu ki zıplaya zıplaya girdi eve, şu mutluluga değer su ayının suratını gormek zorunda olmam
bakıcı kızla ayakustu muhabbet ettık,abla merak etme cok guzel vakıt gecırdık dedı, aksama daha detaylı öğrenirim naptıklarını. Cocugumun yuzu guluyor ya onemlı olan oydu, daha ılımlıyım su kalma ısıne artık.
Isyerıne geldım sımdı, işlerimi halledip sevdeyle buluscam kuafore gececektık, bugun cenazelerı varmıs calısan aradı randevularınızı yarın aynı saate kaydırıyorum dıye, neyse ıyı de oldu o zaman sevgılıme geceyım
evet atak time başlıyoruu bağa şans dileyin insallah gulme krızıne tutulmam allahım shdkshshsk aksamdan berı olaya nasıl gırcemı tasarlıyorum da
ha bide ev aşevi gibi insanla dolup tasmıyodur ıns