Tarlayı sürdüm yazBaşlığa dırekt zemocanı etıketlerım ahdksshsh gebertır kız benı
Yarın hiç davası yokmuş, görüşmem de yok dedi. Bende yarın ılk defa zabağnan işe gitmicem, bebelerı babası öğlen getırecekmıs, o gelmeden cıkarım annemler erken gelırse. O yuzden o cocuklarını uyutunca arayacak, beklıyorumAvukatımı arasaniyi gelirdi belki
Aa evet onu ekle emeği çok şimdi inkar edemeyizBaşlığa dırekt zemocanı etıketlerım ahdksshsh gebertır kız benı
Dırekt ona durum guncellemesı atarım len ne eklemesı falanAa evet onu ekle emeği çok şimdi inkar edemeyiz
Uuuu beybiiiiiYarın hiç davası yokmuş, görüşmem de yok dedi. Bende yarın ılk defa zabağnan işe gitmicem, bebelerı babası öğlen getırecekmıs, o gelmeden cıkarım annemler erken gelırse. O yuzden o cocuklarını uyutunca arayacak, beklıyorum
Ah ah o zamanlar bende sadece okuyordumDırekt ona durum guncellemesı atarım len ne eklemesı falanbu yola onunla cıktım gıbı bısey oldu, yerı ayrı
Resmen ritual oldu bılıyo musun, böyle seyler bagımlılık yapıyomusUuuu beybiiiiine iltifatlar ne aşk sözleri
Sloganımız değişeceğiz değiştireceğiz.. Pes etmek yok..Bahtsiziz gülüm biz
Yapmaz mı yaa ,sabah öğle akşam aç karina ister insan lovecanResmen ritual oldu bılıyo musun, böyle seyler bagımlılık yapıyomus
Len bu nerden ateslendı ben sadece o zaman zemocana yazıyodum, daha dogrusu baskasnın konusunds yorumlasıyorduk, o soruldu bu soruldu ıs buraya geldı, valla onunla muhabbetımız baslamasa sız burda cerez konuları okuyacaktınız, talep cok oldugu ıcın konu actım ahdskshsjAh ah o zamanlar bende sadece okuyordum
Tey Tey TeySloganımız değişeceğiz değiştireceğiz.. Pes etmek yok..
Yapmaz mı yaa ,sabah öğle akşam aç karina ister insan lovecanaşk sarhoşu bile olursun
Topicte Zemheri öğretmenimize de ihtiyaç var. Siz başlayın geliyoruz biz.Dırekt ona durum guncellemesı atarım len ne eklemesı falanbu yola onunla cıktım gıbı bısey oldu, yerı ayrı
Zemonun konusunda yazarken bende yazdiklarinizi okuyordum love ama yorum yapmiyordumLen bu nerden ateslendı ben sadece o zaman zemocana yazıyodum, daha dogrusu baskasnın konusunds yorumlasıyorduk, o soruldu bu soruldu ıs buraya geldı, valla onunla muhabbetımız baslamasa sız burda cerez konuları okuyacaktınız, talep cok oldugu ıcın konu actım ahdskshsjbinbir gecenın arap ülkelerinde yayınlanan bölümleri gibi oldu ahdskshsjsj yurtdısına satacam bu hıkayeyı
Gözümüzun önünde aşk filizleniyor, tomurcuk verecek, gül olacakAşık oluyorum galiba kısmına gectık, tebrıkler
Zemonun konusundan oncesı de yorumlasıyorduk bız onunla, sonradan gelıstı ısler ahdkdjdZemonun konusunda yazarken bende yazdiklarinizi okuyordum love ama yorum yapmiyordumayrı konu açınca heyecan artti film olsa oscar alır diyorum
Hadi hadi itiraf.com demekGözümüzun önünde aşk filizleniyor, tomurcuk verecek, gül olacakaman allahım bu ne büyük heyecan
İşte o kötü olur.Tey Tey Teybiz degismeyelim de
Heee o kadar bilmiyom kiZemonun konusundan oncesı de yorumlasıyorduk bız onunla, sonradan gelıstı ısler ahdkdjd