Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana sanki telasa dusmus gibi geldi.. sen bu sekilde hic imada bulunmadin bu zamana dek.. Avukatin da bi kezbanligini gormedik, her sey ayarindaydi.. hem adam senin avukatin, biliyor da tum sureci.. yuzuk takayim da, sahibi belli olsun (!) dememistir herhalde

Yok ya öyle kezban bırın degıl anlattıklarımın aynısı bır adam. Centılmen kıbar saygılı oyle bır hadsızlık yapacak turden bı magara adamı degıl. Yanı yuzukte problem yok da dusuncelerınde problem var. Ama suan konuyu kapattıgımız ıcın (üstüne basa basa konusarak) yuzyuze geldıgımız musaıt bır zamana kadar acmak ıstemıyorum, hem ılk hatasında oo hatalısın yallah da demek ıstemıyorum cunku ben o eveti cok kolay demedım kendı ıcımde cok cabaladım bılıyorsunuz sızın desteklerınızlesahıplık aıtlık duyguna asla gelemedıgımı en bastan berı bılıyor hemde ennnn ama ennn bastan. Benı 6 koca yıl kocam dedıgım adam bıle o konuda baskılayamadı da ıkı gundur tanıdıgım adamın elıne hayatımı verecek degılım.

Ben bu konuyu unutmuştum, sen yazınca farkettim. Love okulun müdürü konumunda olduğu için bu durumda sıkıntı yok bence çünkü çocuklar özellikle anaokullarında yöneticileri görmez ve tanımazlar.

Bakma sen onunda kafasindan onyüzbin soru var bence acaba beni birakır mi fln konulu sorular ondan acele ediyorduuu ki sen fren yaptirdin artik takma kafaya bence tavrindan dolayi bisey olmayacak inş

Aslinda soylemis ya avcumda bi serce gibi biraksam kacacak sıksam bogulacak..
Seni kaybetmek istemiyor ne yapacagini da bilmiyor kestiremiyor suan. Bana öyle geldi.
Toparlayacak bence. Yüzyüze konuşun da. Anlayacaktır.

Sevde ağzının payını şahane vermiş, tebrik etmek lazım. Sen de kendini çok güzel anlatmışsın.
Avukata olanı ben söyleyeyim sana
Aşık insan hep acemidir, ilk aşkında da 10.Aşkında da, senin ona tam olarak bağlanmadığının farkında olduğu için gitmenden korkuyor, bu bir panik hali, o yüzden sağlıklı düşünememiş. Kezban kafasına cazip gelecek bir hamleyi düşünmeden sorgulamadan kendi mantığını da hiçe sayarak yapmış. Sen o anda nasıl bir tepki verdinse sonrasında da yaptığı dank etmiş, ama geç kalmış tabi. Şu an ciddi bir özgüven sıkıntısı yaşıyor, aşık ve beklentideki adam olmak pek onun tarzı değil emin olmak istiyor ve bunun için de aceleci davranmış. Toplayacak bu yaptığını emin ol ama senin duygularından emin olmamak onu uyutmuyordur.
Seni kendine bağlamak aşık etmek için aklına her geleni yapıyor ve yapacak inşallah ayarı daha fazla kaçmaz

Aferin sevdeye gerekeni söylemiş abisine o da bundan sonra nerde ne yapacağını bilsin kız haklı çok hızlı gidiyor avukat ve çok heycanlı heyecan her zaman yanlış yaptırır

İlişki bu elbet çalkantılar olacak, biz de destek olacağız

Ben bu konuyu unutmuştum, sen yazınca farkettim. Love okulun müdürü konumunda olduğu için bu durumda sıkıntı yok bence çünkü çocuklar özellikle anaokullarında yöneticileri görmez ve tanımazlar.
Evet ıstese de goremez katlarımız bıle ayrı

Aslında cok özgüvenli bir adam, yanı 3ay once bosanmıs bır kadına asık olup acılmak her yıgıdın harcı olmasa gerek, cunku baska bır tepkıyle de karsılasabılırdı. Ne olduysa o ınstadan sonra oldu emınım ama ıspatlayamıyorum, ondan sonra hep bı daha tedırgın hep bı panık halı sankı yurtdısına temellı yerlesıyorum da son gunlerımız tadında yasıyor, ne kadar fazla ve kalıtelı zaman gecırırsek kar modunda. Sımdı ben ona su konusmayı yaptıktan sonra bı tık daha gıdeyım de su panık havasından kurtulsun, cakraları acılsın. Senınleyım ama senın degılım ayarını bı vereyım bakalım

Ver ayarı affetme
Sınırları ne kadar net çizersen o kadar rahat edersin.

Git bakalım bir tık dikkat et kalbi teklemesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…