Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayal gücüm dondu şu dediğinle
Abi sen ve ben degıl cogumuz olayın benım yeterınce sevgılı gıbı hıssettıremedıgımden kaynaklı oldugunu dusunduk mu dusunduk, eee tek sorun buysa neden sorunun kaynagına ınmeyelım

Suan ev pırıl pırıl ee yarın da eşyaları gelmeye baslıyor

Abi sen ve ben degıl cogumuz olayın benım yeterınce sevgılı gıbı hıssettıremedıgımden kaynaklı oldugunu dusunduk mu dusunduk, eee tek sorun buysa neden sorunun kaynagına ınmeyelım
Montaja gideceksin yani

Bak hazır olmadığın bir adım atma, aklından geçenin birliktelik olmadığını biliyorum ama ateşli bir öpücük bile olsa kendini buna hazır hissettiğinden emin ol. Adam acele ediyor diye ona ayak uydurmak zorunda değilsin, bencil ol, önce sen ve senin duyguların

Napayım böbişim ne yasadıysak onu yazıyorum ılk agızdan, sizi (daha çok beni) dörtköşe yapacak olaylar olsa tükkan sizin valla bende onu kolluyorum

Yok ya ben hazırım zaten, hazıe olmasan dün öpüşmezdim, ateşi bi yakayım da yerım bellı olsun adhslshsksdünkü de yine yarım yamalaktı cunku. Adama baglı boyle bı zorunluluk yok yanı tamamen kendı hur ırademden

O zaman no problema

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…