Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah için kırmızı sür beyni yansın anneler göster ama elletme der ya o taktiği de yap eğlen biraz acısını çıkar doğum günü hezimetinin
Bide kırmızı sılmeyemı ugrascaz töbe töbe dünkü vişne rengiydi yeter şimdilik bu kadar renk, birazda nude takılayım

Selamlar yorumların bir kısmını okudum da avukat abimiz yüzük almış doğum gününde. Tamam evlilik teklifi için çook erken ama ilerisi için niyetinin ciddi olduğunu söylemek istemiş. Ya hep kafanda 'acaba niyeti bozuk biri mi, sırf eğlenmek için mi benimle birlikte hevesini alıp bırakacak tiplerden mi' sorusu olacağına 'bu adam gerçekten çok ciddi' düşüncesi olması çok çok daha güzel ve içini rahat ettirecek bir durum. Tabiki evlilik şimdi olmaz zaten zorla da değil ya ilerde anlasirsaniz düşünüp karar verirsiniz. Doğum günün kutlu olsun canm bu arada.. Bu ve bundan sonra ki yıllarının öncekilerden daha mutlu, sağlıklı, güzel geçmesi dileğiyle iyi ki doğdun.. O Osirius

Teşekkürler böbişim. Onun değil benim niyetim bozuk shdkshsj

Bide kırmızı sılmeyemı ugrascaz töbe töbe dünkü vişne rengiydi yeter şimdilik bu kadar renk, birazda nude takılayım
Ayyy ölecem yeminle gülmekten kulağımda kulaklık annem bisey izlediğimi sanıyor ne izliyorsan bana da izlet güleyim diyor kadıncağız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…