Neden yazık kızAyyy şuan avukatın yerinde olmak istemezdim yazık adama
Neden mi yok format yok fabrika ayarı adamın beynimi yanacak bedenimi belli değil biz kadınlar bazen çok fena oluyoruz lovecimNeden yazık kız
Ee muhtemelen böyle birşey beklemiyor mu adam yaNeden mi yok format yok fabrika ayarı adamın beynimi yanacak bedenimi belli değil biz kadınlar bazen çok fena oluyoruz lovecim
Ne kadan da biçimce olumsuz, anlamca olumlu bi cümleAyyy şuan avukatın yerinde olmak istemezdim yazık adama
Bence şu an beklediği son şey buEe muhtemelen böyle birşey beklemiyor mu adam ya
Bekliyor da onlar kafa olarak düz kafa ya o düz bekliyor ama bizim planlar labirent lovecimEe muhtemelen böyle birşey beklemiyor mu adam ya
Sadece french kiss abarttılar burda daBence şu an beklediği son şey buçok gerildi zavallı, şok etkisi yapacak
Ne kadan da biçimce olumsuz, anlamca olumlu bi cümle
Allah için kırmızı sür beyni yansın anneler göster ama elletme der ya o taktiği de yap eğlen biraz acısını çıkar doğum günü hezimetininBu sefer kırmızı sürmeyeyim de iş karışmasın
Bide kırmızı sılmeyemı ugrascaz töbe töbeAllah için kırmızı sür beyni yansın anneler göster ama elletme der ya o taktiği de yap eğlen biraz acısını çıkar doğum günü hezimetinin
Teşekkürler böbişim. Onun değil benim niyetim bozuk shdkshsjSelamlar yorumların bir kısmını okudum da avukat abimiz yüzük almış doğum gününde. Tamam evlilik teklifi için çook erken ama ilerisi için niyetinin ciddi olduğunu söylemek istemiş. Ya hep kafanda 'acaba niyeti bozuk biri mi, sırf eğlenmek için mi benimle birlikte hevesini alıp bırakacak tiplerden mi' sorusu olacağına 'bu adam gerçekten çok ciddi' düşüncesi olması çok çok daha güzel ve içini rahat ettirecek bir durum. Tabiki evlilik şimdi olmaz zaten zorla da değil ya ilerde anlasirsaniz düşünüp karar verirsiniz. Doğum günün kutlu olsun canm bu arada.. Bu ve bundan sonra ki yıllarının öncekilerden daha mutlu, sağlıklı, güzel geçmesi dileğiyle iyi ki doğdun..O Osirius
Ayyy ölecem yeminle gülmekten kulağımda kulaklık annem bisey izlediğimi sanıyor ne izliyorsan bana da izlet güleyim diyor kadıncağızBide kırmızı sılmeyemı ugrascaz töbe töbedünkü vişne rengiydi yeter şimdilik bu kadar renk, birazda nude takılayım
Birilerin amel defteri kapanmak üzere anne de agdkdhsjsshAyyy ölecem yeminle gülmekten kulağımda kulaklık annem bisey izlediğimi sanıyor ne izliyorsan bana da izlet güleyim diyor kadıncağız
O bile yeter ona bunca kaygıdan sonraSadece french kiss abarttılar burda da
Evet ya o kadar hain bişey değil ki, hem bende yavaştan alıştım hayatımda olmasına, bana iyi geliyor, öpecem çünkü neden öpmeyeyimO bile yeter ona bunca kaygıdan sonra
O may gat hızır hak yardımcın olsun avukatEvet ya o kadar hain bişey değil ki, hem bende yavaştan alıştım hayatımda olmasına, bana iyi geliyor, öpecem çünkü neden öpmeyeyim
Of yarın da dünya işim var ama bi güzellik yapcam artıkO bile yeter ona bunca kaygıdan sonra