- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 34
Aaa bak ne güzel karakterli bi duruş sergilemiş . Ya demek ki kaybetme korkusu var güvensizlik var o da iyidir bakma surekli çırpinır senin icinAvkatcımın eskı esının avkatla ıkıncı evlılıgıymıs, eskı esınden cocugu yokmus kadının, kadın sonradan ben senınle yapamıyorum, eskı esımı unutamadım ozledım falan demıs 2cocukla ayrılmak ıstemıs, ayrılmıslar, ayrıldıktan sonra kadının eskı esı, kadını kabul etmemıs ve tekrar avkata gerı donmek ıstemıs kadın, ıkı cocugumuz var tekrar barısalım dıye. Avkat suan kadınla bosandıktan sonra sadece bır kere yuzyuze gorusmus o da cocugu ateslendıgınde hastanede. Velayet annede, haftasonları gelıyor cocuklar ve onu da ya sevdeye aldırıyor yada kocasına kendı hıc gıtmemıs
Adamın gunahını almayın, az once foto atmıs bana bu oda haftaya kadar ancak toplanıyor sonra tekrar dagılıyor dıye, valla meslegım geregı her cesıt cocuk gordum ama ılk defa boylesını goruyorum heryer tarumar olmusheee ay bizde hep avukata odaklandik altinda bişeyler ariyoz
ben sormuştum. önemli birseydir bu, her ne kadar herkes kendi acısından anlatsa da.Avkatcımın eskı esının avkatla ıkıncı evlılıgıymıs, eskı esınden cocugu yokmus kadının, kadın sonradan ben senınle yapamıyorum, eskı esımı unutamadım ozledım falan demıs 2cocukla ayrılmak ıstemıs, ayrılmıslar, ayrıldıktan sonra kadının eskı esı, kadını kabul etmemıs ve tekrar avkata gerı donmek ıstemıs kadın, ıkı cocugumuz var tekrar barısalım dıye. Avkat suan kadınla bosandıktan sonra sadece bır kere yuzyuze gorusmus o da cocugu ateslendıgınde hastanede. Velayet annede, haftasonları gelıyor cocuklar ve onu da ya sevdeye aldırıyor yada kocasına kendı hıc gıtmemıs
Dogru, benım ex öküze de sorsalar tamamen ben hatalıyım gul gıbı adamı kacırdımben sormuştum. önemli birseydir bu, her ne kadar herkes kendi acısından anlatsa da.
Abovv bak bu sorun işte evlilik fikri de neymişAdamın gunahını almayın, az once foto atmıs bana bu oda haftaya kadar ancak toplanıyor sonra tekrar dagılıyor dıye, valla meslegım geregı her cesıt cocuk gordum ama ılk defa boylesını goruyorum heryer tarumar olmus
Çocuğun biraz ayara ihtiyacı var galiba gönderin bana dozunda şiddetle terbiye etcemAdamın gunahını almayın, az once foto atmıs bana bu oda haftaya kadar ancak toplanıyor sonra tekrar dagılıyor dıye, valla meslegım geregı her cesıt cocuk gordum ama ılk defa boylesını goruyorum heryer tarumar olmus
Çocuğun biraz ayara ihtiyacı var galiba gönderin bana dozunda şiddetle terbiye etcemhala beğenmedim bildirimleri geliyor ya, takibi de bıraktım kurtulamadım
Babadan intikam alıyor galiba çocuklarkaç yaşındaydılar.
Oglan 8 kız 6, yaz okuluna bize yazdırcakmıs baska kıme goturcem tabı kı sevgılımın okuluna dıyor ahdksjsjs okulu kafama yıkmaya and ıcmısler, kayıtlar doldu ek kontenjan acmıyoruz dıcemKaybetme korkusu dünyaya bedeldir çok iyi gelmiştir bu avukat beye
Dilini tutar bundan sonra, lovecan sen de bu fırsatı iyi değerlendir, işine gelmezse basar gider algısı iyice otursun, ilişkiyi diri tutar bu algı
Sevdede o samimiyeti görüyorsan içinde ne varsa sor bence, bu gün değilse yarın soracağına göre uygun zamanı değerlendir. dans resmi kıskançlığı tetiklemiş olabilir erkeler garip yaratıklar. Hatta paniğe kapılmış anlaşılan. Şu ana kadar olan çizgisinden böyle ani çıktığına göreOglan 8 kız 6, yaz okuluna bize yazdırcakmıs baska kıme goturcem tabı kı sevgılımın okuluna dıyor ahdksjsjs okulu kafama yıkmaya and ıcmısler, kayıtlar doldu ek kontenjan acmıyoruz dıcem
Oturdu oturdu da, şimdi sana bisey anlatcam bakalım sende benımle aynı seyı mı algıladın zemocan
Benım sevdede kaldıgım aksam oluyor bu. Benım ıkı ınstagramım var, bırını genelde okulla ılgılı seylerı paylasıyorum, dıgerı kısısel ve dırekt ad soyadla degıl onda velıymıs, protokolmus yok kendı cevremden baska kımse de eklı degıl. Bu ılk tanıstıgımızda benı okulla ılgılı paslastıgım hesaptan eklemıstı, bende kabul edıp gerı takıp ıstegı yolladım. Dırekt adımla olmayan hesapta attıgım storylerı falan tıklayan herkes gorebılıyor. Storyde gecmıse donuk bısey paylastım, ızmırdekı arkadasımla dans edıyoruz gece klubunde anılar yazıyor ve tarıh. Sevde de bunu begenınce bunun kesfetıne dusmus. Benı aradı, love hayatım senın baska bır ınstagramın varmıs bana neden soylemıyorsun dıye. Bende sen otekınden ekleyınce ne bıleyım hıc aklıma gelmedı dedım. Bu ne var ne yok herseyı begenmıs, butun fotolarımı falan, video ne varsa ızlemıs. Sımdı o hallerımden sonra bunda bı sahiplenici erkek tutusu basladı, bunu o aksamdan ıtıbaren ılıklerıme kadar hıssettırmek ıcın elınden gelen ne varsa ardına koymuyor acaba dıyorum o cumleyı kurmasındakı amac o olabılır mı, aklıma baska bısey gelmıyo cunku onu tetıkleyecek. Sımdı sana soruyorum sevdeye bununla ılgılı bırsey sorsam mı sormasam mı? Yarına mı bıraksam, sımdı evde yalnızız tam ortamı gıbı duruyo?
Sahiplenici olması gayet normal bence loveSevdede o samimiyeti görüyorsan içinde ne varsa sor bence, bu gün değilse yarın soracağına göre uygun zamanı değerlendir. dans resmi kıskançlığı tetiklemiş olabilir erkeler garip yaratıklar. Hatta paniğe kapılmış anlaşılan. Şu ana kadar olan çizgisinden böyle ani çıktığına göre
Dur sımdı sevde evıne gıdınce sana konustuklarımızı anlatcam ben sormadım o döküldüSevdede o samimiyeti görüyorsan içinde ne varsa sor bence, bu gün değilse yarın soracağına göre uygun zamanı değerlendir. dans resmi kıskançlığı tetiklemiş olabilir erkeler garip yaratıklar. Hatta paniğe kapılmış anlaşılan. Şu ana kadar olan çizgisinden böyle ani çıktığına göre
Sen yaz ben ilk fırsatta bakacağımDur sımdı sevde evıne gıdınce sana konustuklarımızı anlatcam ben sormadım o döküldü
Merakla bekliyoruz neler döküldü acaba avukat beyin pişman olduğunu mu söyleyecek yüzük içinDur sımdı sevde evıne gıdınce sana konustuklarımızı anlatcam ben sormadım o döküldü
Çocukları senin okula göndermesin bence ya... Çok uygunsuz geldi kulağıma nedense. Bence 3 ay sonra pat diye çocuklarla böyle bir ilişkiye girmek çok tehlikeli. Hele ki çocuklar senin babalarıyla ilişkini bilmeden. Bilseler de ayrı bir kafa karışıklığı gerçi. Düşünsene öğretmenleri sonradan babalarının sevgilisi çıkıyor falan. Yanlış algılara sebep olabilir. Bilemiyorum temkinli olmak da fayda var.Oglan 8 kız 6, yaz okuluna bize yazdırcakmıs baska kıme goturcem tabı kı sevgılımın okuluna dıyor ahdksjsjs okulu kafama yıkmaya and ıcmısler, kayıtlar doldu ek kontenjan acmıyoruz dıcem
Oturdu oturdu da, şimdi sana bisey anlatcam bakalım sende benımle aynı seyı mı algıladın zemocan
Benım sevdede kaldıgım aksam oluyor bu. Benım ıkı ınstagramım var, bırını genelde okulla ılgılı seylerı paylasıyorum, dıgerı kısısel ve dırekt ad soyadla degıl onda velıymıs, protokolmus yok kendı cevremden baska kımse de eklı degıl. Bu ılk tanıstıgımızda benı okulla ılgılı paslastıgım hesaptan eklemıstı, bende kabul edıp gerı takıp ıstegı yolladım. Dırekt adımla olmayan hesapta attıgım storylerı falan tıklayan herkes gorebılıyor. Storyde gecmıse donuk bısey paylastım, ızmırdekı arkadasımla dans edıyoruz gece klubunde anılar yazıyor ve tarıh. Sevde de bunu begenınce bunun kesfetıne dusmus. Benı aradı, love hayatım senın baska bır ınstagramın varmıs bana neden soylemıyorsun dıye. Bende sen otekınden ekleyınce ne bıleyım hıc aklıma gelmedı dedım. Bu ne var ne yok herseyı begenmıs, butun fotolarımı falan, video ne varsa ızlemıs. Sımdı o hallerımden sonra bunda bı sahiplenici erkek tutusu basladı, bunu o aksamdan ıtıbaren ılıklerıme kadar hıssettırmek ıcın elınden gelen ne varsa ardına koymuyor acaba dıyorum o cumleyı kurmasındakı amac o olabılır mı, aklıma baska bısey gelmıyo cunku onu tetıkleyecek. Sımdı sana soruyorum sevdeye bununla ılgılı bırsey sorsam mı sormasam mı? Yarına mı bıraksam, sımdı evde yalnızız tam ortamı gıbı duruyo?
Ben öğretmen degılım yalnızÇocukları senin okula göndermesin bence ya... Çok uygunsuz geldi kulağıma nedense. Bence 3 ay sonra pat diye çocuklarla böyle bir ilişkiye girmek çok tehlikeli. Hele ki çocuklar senin babalarıyla ilişkini bilmeden. Bilseler de ayrı bir kafa karışıklığı gerçi. Düşünsene öğretmenleri sonradan babalarının sevgilisi çıkıyor falan. Yanlış algılara sebep olabilir. Bilemiyorum temkinli olmak da fayda var.
Aaa öyle mi? Ben öğretmenim yazdın diye hatırlıyordum. Başkasıymış demek ki karıştırdım sorryBen öğretmen degılım yalnızayrıca oglan zaten anaokulu ve kres yasında degıl sadece kızı ıcın demıstı. Yanı kayıt olsa dahi benı gormesı pek muhtemel degıl canım
Öğretmenım ama öğretmenlik yapmıyorum diyelimAaa öyle mi? Ben öğretmenim yazdın diye hatırlıyordum. Başkasıymış demek ki karıştırdım sorry
“Evlilik bagi degil gonul bagi” senin dusuncelerinin tam bir ozeti.. yuzyuze, goz goze daha anlasilir bir iletisim olur. sevde de baya fircalamis afkati, adam yogurdu ufleyecek bundan sonraYa sevde nabız yoklamak ıcın gelmedı arkadaslar, demıstım ya bı sorunu var dıye, onunla alakalı bı konuda yardımcı oldum. Neyse gelelım ne konustugumuza. Love, yarın konusuruz demıstım ama hazır ıkımızde yalnızken sen sormadan ben soyleyeyım abımın devırdıgı çamdan haberım var. Eteklerı tutusunca benı aradı dedı. Iyı çam devırdıgınden haberdar yani, bana pek öyle gelmedı ama...dedim.bak sevdecım dedım, ne sartlarda bosandıgımı abınden daha ıyı bılecek bırı daha yok kı kendısı dune kadar davamın avukatlıgını yaptı, ona da soyledım sana da soyleyecegım gercı sen bılıyorsun ama ben boyle uzun vadelı planlar yapacak konumda degılım, tamam ben cıddı dusunelım dedım ama kastettıgım sey evlılık bagı degıl gönül bağıydı ya abin olayı cok farklı yorumladı yada ben tamamen kendını yanlıs ıfade ettım baska bır acıklama bulamıyorum cok münferit bi durum olustu ortada dedım. Canım sen o kadar haklısın kı dedı, ben abıme cok guzel bok yemıssın hatta yanına tektas gelecek dıye onden duyurmak yerıne, alıp da gelseydın, love ı orda tamamen kaybetseydın abı oyle olmamıs dedım. Kadının bosandıgı uc ay oldu sen bıraz hızlı gıttıgının farkında mısın dedım. Elimdeki kuş gibi sıksam ölecek bıraksam uçacak gibi hissediyorum demiş. Sen darlamaya devam edersen zaten kaçar yaptıgın sey benım arkadaslıgıma da etkı edıyor benı pısman ettın yanı tanıstırdıgıma demıs. Valla ben abimi savunacak degılım love bana da aynısı olsa aynı tavrı sergılerdım haklısın dedı. Bende neyse bunu ona geregınce yuzyuzeyken de ızah edıcem canım dedım kapattım konuyu.
Ha su bekar ınsanların basına gelse o anın heyecanıyla bı fıkır olusturabılır kafasında ama ben daha yenı bosanmıs uc cocuklu bır anneyım, ne evlılıgı? Ben abimi tanıyorsan o da sana kör kütük aşık degılse bende bırsey bılmıyorum dedı. Benım henuz boyle bır duygum olmadıgını ona soylemıstım, adımları agır atmalı kı saglam bır temel olusturabılmelı ınsan dedım. Bak o her konuda nettir, kafasında netlık kazanmayan hıcbır seyı dısarı vurmaz, ne sevgısını ne nefretını hıcbır seyı dedı. Ben ona da hakverıyorum bu konu harıcınde ama sen suan oyle haklısın kı abım dıye onu savunmak bana hıc yakısmaz dedı. Bende dogru bır tane canım, abınle bu konuyu yuzyuze konusacagım zaten, gönül birliğinden önce kafa birliği gerek, aylar gectıkten sonra fıkrımız bırbırımıze uymuyor demenın bır manası yok dedım. Ne yapmays calısıyor anlayan beri gelsin“Evlilik bagi degil gonul bagi” senin dusuncelerinin tam bir ozeti.. yuzyuze, goz goze daha anlasilir bir iletisim olur. sevde de baya fircalamis afkati, adam yogurdu ufleyecek bundan sonra