Oglan 8 kız 6, yaz okuluna bize yazdırcakmıs baska kıme goturcem tabı kı sevgılımın okuluna dıyor ahdksjsjs okulu kafama yıkmaya and ıcmısler, kayıtlar doldu ek kontenjan acmıyoruz dıcem
Oturdu oturdu da, şimdi sana bisey anlatcam bakalım sende benımle aynı seyı mı algıladın zemocan
Benım sevdede kaldıgım aksam oluyor bu. Benım ıkı ınstagramım var, bırını genelde okulla ılgılı seylerı paylasıyorum, dıgerı kısısel ve dırekt ad soyadla degıl onda velıymıs, protokolmus yok kendı cevremden baska kımse de eklı degıl. Bu ılk tanıstıgımızda benı okulla ılgılı paslastıgım hesaptan eklemıstı, bende kabul edıp gerı takıp ıstegı yolladım. Dırekt adımla olmayan hesapta attıgım storylerı falan tıklayan herkes gorebılıyor. Storyde gecmıse donuk bısey paylastım, ızmırdekı arkadasımla dans edıyoruz gece klubunde anılar yazıyor ve tarıh. Sevde de bunu begenınce bunun kesfetıne dusmus. Benı aradı, love hayatım senın baska bır ınstagramın varmıs bana neden soylemıyorsun dıye. Bende sen otekınden ekleyınce ne bıleyım hıc aklıma gelmedı dedım. Bu ne var ne yok herseyı begenmıs, butun fotolarımı falan, video ne varsa ızlemıs. Sımdı o hallerımden sonra bunda bı sahiplenici erkek tutusu basladı, bunu o aksamdan ıtıbaren ılıklerıme kadar hıssettırmek ıcın elınden gelen ne varsa ardına koymuyor acaba dıyorum o cumleyı kurmasındakı amac o olabılır mı, aklıma baska bısey gelmıyo cunku onu tetıkleyecek. Sımdı sana soruyorum sevdeye bununla ılgılı bırsey sorsam mı sormasam mı? Yarına mı bıraksam, sımdı evde yalnızız tam ortamı gıbı duruyo?