- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Çoğ başka bi ayar vercem, bi soğuk duş etkisi yapsınVer ayarı affetme
Sınırları ne kadar net çizersen o kadar rahat edersin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğ başka bi ayar vercem, bi soğuk duş etkisi yapsınVer ayarı affetme
Sınırları ne kadar net çizersen o kadar rahat edersin.
Gizlenmiş miydin sende
Ha tamam 147sayfayı özet geç deme deHahah yok, baslik cok dikkatimi cekti bi selam veriym dedim
Yarin biriyle bulusucam bir miktar heyecanliyim. Bu konudan bana biseyler cikar diye dusundum hahahaha
Aslında eve yerleştikten sonra bi tık atacaktım ama bu o zamana kadar kalp krizi geçirir, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır ayarında bi şaplak geliyoringGit bakalım bir tık dikkat et kalbi teklemesin
Ha tamam 147sayfayı özet geç deme de
Diyenler oldugu ıcın korkuyoruz artıkYok daha neler
Hayal gücüm dondu şu dediğinleAslında eve yerleştikten sonra bi tık atacaktım ama bu o zamana kadar kalp krizi geçirir, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır ayarında bi şaplak geliyoring
Suan ev pırıl pırıl ee yarın da eşyaları gelmeye baslıyorHayal gücüm dondu şu dediğinle
Sakin ol bebek şaplağın ayarını kaçırma adam elden ayaktan düşmesinSuan ev pırıl pırıl ee yarın da eşyaları gelmeye baslıyor
Abi sen ve ben degıl cogumuz olayın benım yeterınce sevgılı gıbı hıssettıremedıgımden kaynaklı oldugunu dusunduk mu dusunduk, eee tek sorun buysa neden sorunun kaynagına ınmeyelımHayal gücüm dondu şu dediğinle
Yorucu bi gün olacak sankim valla ben anladim hayirlı işlerSuan ev pırıl pırıl ee yarın da eşyaları gelmeye baslıyor
Kafam da deli sorularAbi sen ve ben degıl cogumuz olayın benım yeterınce sevgılı gıbı hıssettıremedıgımden kaynaklı oldugunu dusunduk mu dusunduk, eee tek sorun buysa neden sorunun kaynagına ınmeyelım
Ee yok artık o kadarda değil, önden bi ayar vercem dedım fabrıka ayarlarına gerı dondurcem demedımYorucu bi gün olacak sankim valla ben anladim hayirlı işler
Suan ev pırıl pırıl ee yarın da eşyaları gelmeye baslıyor
Montaja gideceksin yaniAbi sen ve ben degıl cogumuz olayın benım yeterınce sevgılı gıbı hıssettıremedıgımden kaynaklı oldugunu dusunduk mu dusunduk, eee tek sorun buysa neden sorunun kaynagına ınmeyelım
Format degil reset diosun olurrr o da olurrEe yok artık o kadarda değil, önden bi ayar vercem dedım fabrıka ayarlarına gerı dondurcem demedım
Napayım böbişim ne yasadıysak onu yazıyorum ılk agızdan, sizi (daha çok beni) dörtköşe yapacak olaylar olsa tükkan sizin valla bende onu kolluyorumAy toparlasın artık aranız bir an önce de biz de saten çarşaflara dönelim. Konunun adı 'dudiş günlüğü' ayol Bizi aldı burdan BDV'de 'şimdi biz neyiz' konusuna attı sanki reis. Canını sıkma artık Lovecım
Yok ya ben hazırım zaten, hazıe olmasan dün öpüşmezdim, ateşi bi yakayım da yerım bellı olsun adhslshsksdünkü de yine yarım yamalaktı cunku. Adama baglı boyle bı zorunluluk yok yanı tamamen kendı hur ırademdenMontaja gideceksin yani
Bak hazır olmadığın bir adım atma, aklından geçenin birliktelik olmadığını biliyorum ama ateşli bir öpücük bile olsa kendini buna hazır hissettiğinden emin ol. Adam acele ediyor diye ona ayak uydurmak zorunda değilsin, bencil ol, önce sen ve senin duyguların
O zaman no problemaYok ya ben hazırım zaten, hazıe olmasan dün öpüşmezdim, ateşi bi yakayım da yerım bellı olsun adhslshsksdünkü de yine yarım yamalaktı cunku. Adama baglı boyle bı zorunluluk yok yanı tamamen kendı hur ırademden
Ayyy şuan avukatın yerinde olmak istemezdim yazık adamaFormat degil reset diosun olurrr o da olurr
Ayyy şuan avukatın yerinde olmak istemezdim yazık adama
Yok yok o halinden memnun olacak bence sadece davalarına odaklanamaz o kadar e olsn herseyin bi bedeli varAyyy şuan avukatın yerinde olmak istemezdim yazık adama