- 9 Şubat 2010
- 17.842
- 39.792
aynen öyle, ben seninle uzun vadeli bir ilişkim olsun istiyorum demeye çalışmış ama yüzükle birleşince gerginliğe sebep olmuş haliyle, aslında her koşulda acele edilmiş cümleler bunlar, senin heyecanını gölgelediHa ben o mesajı cok farklı bır yolla verırım ama suan onunda zamanı degıl, bu seferde gecenın kadını sıfatına burunmek ıstemıyorum onun gozunde, benı kafasında kalbınde konumlandırdıgı yerı gormemı mı ıstedı dıyorsun yani? Yanı mısal 6aylık bır ılıskı olup herkes bırbırını ıyıce tanımıs olsaydı, cınsellıge sıcak bakıp bakmamamı zaten bılebılecektı anladın mı suan 2sene sonrasının krıtıgını yapmaya calısmak anlamsız geldı bana, onu anlıyorum, bana 'senınle bırseyler yasayıp herkes yoluna baksın ıstemıyorum' demeye calıstı o zaman, baska nasıl anlamalıyım yanı aklıma bırsey gelmıyor. Ben sana yarın evlenelım mı dedım evlenmemı teklıf ettım love yapma Allah askına dedı
Bak ben sevdeyle de konuş derken bunu söylemek istemiştim, samimi olduğun bir kadını da içini dökmek için kullanmak iyi bir fikir olabilir. Sonuç olarak henüz bütün sınırlar kalkmadı bu adamla aranızda, bazı şeyler üstü örtülü konuşuluyor ve bu da yanlış anlaşılmalara sebep olabilirEvet bende oyle dusunuyorum fakat zamanlama boyle duyguları acık etmek ıcın cok yanlıs oldu, bu seferlık heyecanına verebılırım ama sevdeyle pazartesı kuafore gıdınce guzel bı dokuleyım de mesaj ıkıncı agızdan da yerıne ulassın dıyecektım kı sevde aradı. Sevdeciğim dedım pazartesı konusalım mı senınle. O zaman bu gece hıcbır sey sormuyorum bence sen bıraz yalnız kal dedı ve kapattık.
Cümleye çok fazla anlam yüklemiş olabilirsin ama yeni boşanmış bir kadın için çok normal bu düşündüklerin, adamsa seni böyle olmadığına ikna etsin bir zahmet, bir haftada bunu söyleyen adam yaptığını da temizlemeliBence sımdı eve falan da cıkıyor ya, acaba her davetım yanlıs anlasılır mı dıye tereddute dustu kendınce o ımajı cızmek ıstemedı benım gozumde. Öf ne bıleyım ya, ne guzel ılerlerken suan aklıma gelmeyen seylerın basıma gelmesı gercegını kaldıramadım. Ben napıyorum ya adamı boka mı batırıyorum kendı gozumde aklamaya mı calısıyorum napıyorum ben
Ben de kendini çok iyi dizginlediğini düşünüyorum, anlık heyecanlara kapılmadan çok iyi ilerliyorYani benim yorumum sen daha cok mantikli ve olgun bakiyosun ama o daha yoğun duygular içinde oyle olunca da cocukça bi hata yapmış bakma sen ,okey zeki bi adam ama duygusal bi adam ondan oldu avukatin avukatı gibi oldm ama tabiki en guzeli etraflıca konuşmak sende de yogun şeyler olusunca ilerde konusmak zor olur ki doğru da değil canın sıkılmasın yanlış bisey yapmamak icin ugrasiyosun ve guzel dizginledin kendini oluşan ortamlar malum aynrn devam guzel ilerliyosun
Ben olsam okurdum vallahi. Çok ayrıntıcıyım hiçbir şeyi kaçırmak istemem60sayfayı gercekten okuyacak mısın