Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha ben o mesajı cok farklı bır yolla verırım ama suan onunda zamanı degıl, bu seferde gecenın kadını sıfatına burunmek ıstemıyorum onun gozunde, benı kafasında kalbınde konumlandırdıgı yerı gormemı mı ıstedı dıyorsun yani? Yanı mısal 6aylık bır ılıskı olup herkes bırbırını ıyıce tanımıs olsaydı, cınsellıge sıcak bakıp bakmamamı zaten bılebılecektı anladın mı suan 2sene sonrasının krıtıgını yapmaya calısmak anlamsız geldı bana, onu anlıyorum, bana 'senınle bırseyler yasayıp herkes yoluna baksın ıstemıyorum' demeye calıstı o zaman, baska nasıl anlamalıyım yanı aklıma bırsey gelmıyor. Ben sana yarın evlenelım mı dedım evlenmemı teklıf ettım love yapma Allah askına dedı
aynen öyle, ben seninle uzun vadeli bir ilişkim olsun istiyorum demeye çalışmış ama yüzükle birleşince gerginliğe sebep olmuş haliyle, aslında her koşulda acele edilmiş cümleler bunlar, senin heyecanını gölgeledi
Evet bende oyle dusunuyorum fakat zamanlama boyle duyguları acık etmek ıcın cok yanlıs oldu, bu seferlık heyecanına verebılırım ama sevdeyle pazartesı kuafore gıdınce guzel bı dokuleyım de mesaj ıkıncı agızdan da yerıne ulassın dıyecektım kı sevde aradı. Sevdeciğim dedım pazartesı konusalım mı senınle. O zaman bu gece hıcbır sey sormuyorum bence sen bıraz yalnız kal dedı ve kapattık.
Bak ben sevdeyle de konuş derken bunu söylemek istemiştim, samimi olduğun bir kadını da içini dökmek için kullanmak iyi bir fikir olabilir. Sonuç olarak henüz bütün sınırlar kalkmadı bu adamla aranızda, bazı şeyler üstü örtülü konuşuluyor ve bu da yanlış anlaşılmalara sebep olabilir
Bence sımdı eve falan da cıkıyor ya, acaba her davetım yanlıs anlasılır mı dıye tereddute dustu kendınce o ımajı cızmek ıstemedı benım gozumde. Öf ne bıleyım ya, ne guzel ılerlerken suan aklıma gelmeyen seylerın basıma gelmesı gercegını kaldıramadım. Ben napıyorum ya adamı boka mı batırıyorum kendı gozumde aklamaya mı calısıyorum napıyorum ben:KK51:
Cümleye çok fazla anlam yüklemiş olabilirsin ama yeni boşanmış bir kadın için çok normal bu düşündüklerin, adamsa seni böyle olmadığına ikna etsin bir zahmet, bir haftada bunu söyleyen adam yaptığını da temizlemeli
Yani benim yorumum sen daha cok mantikli ve olgun bakiyosun ama o daha yoğun duygular içinde oyle olunca da cocukça bi hata yapmış bakma sen ,okey zeki bi adam ama duygusal bi adam ondan oldu avukatin avukatı gibi oldm ama 😁 tabiki en guzeli etraflıca konuşmak sende de yogun şeyler olusunca ilerde konusmak zor olur ki doğru da değil canın sıkılmasın yanlış bisey yapmamak icin ugrasiyosun ve guzel dizginledin kendini oluşan ortamlar malum aynrn devam guzel ilerliyosun
Ben de kendini çok iyi dizginlediğini düşünüyorum, anlık heyecanlara kapılmadan çok iyi ilerliyor
60sayfayı gercekten okuyacak mısıno_O:KK53:
Ben olsam okurdum vallahi. Çok ayrıntıcıyım hiçbir şeyi kaçırmak istemem 😅

Valla gece 4e kadar konuştuk, daha etraflıca konusmaya gerek kaldımı bılmıyorum ama, ıkımızın de ıcınde ortak paydads bulusuldu gibi, tabi ilk buluşmada yine bi ölçmem lazım
Şimdilik için rahatlamış gibi, bu ilişki senşn istediğin gibi ilerleyecek rahat ol. Evlilik kavramının onun için de çok cazip olduğunu düşünmüyorum şu an için, sen de hayatını rayına oturtacaksın, her şeyden önce ex öküzün mesafesi belirlenecek daha, çocukların yükü hafifletilecek, senin daha kendi işlerin var ve o da bunun farkındadır her halde.

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz yok hala heycanlıyım fakat yapılan, davet edılen herseyın her yerın altıdan boyle ılerıye donuk bır cumle cıkacak dıye gergınım sadece. Ben bulusmadan ıkna olmayacak gıbıyım. Kesın kararımı ona gore alcam cunku, oyuncak mı bu yahu.:kahve: ayrıca oyle noktalara geldı kı yasayamadıklarımı da baz alırsak bence cok iyi dayandım haha kendıme ben bıle sasırıyorum:KK53::KK70:

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz yok hala heycanlıyım fakat yapılan, davet edılen herseyın her yerın altıdan boyle ılerıye donuk bır cumle cıkacak dıye gergınım sadece. Ben bulusmadan ıkna olmayacak gıbıyım. Kesın kararımı ona gore alcam cunku, oyuncak mı bu yahu.:kahve: ayrıca oyle noktalara geldı kı yasayamadıklarımı da baz alırsak bence cok iyi dayandım haha kendıme ben bıle sasırıyorum:KK53::KK70:
Dürüst olacağım ben senin kadar direnebileceğime emin değilim. 🙄🙈

Evlilik zorunluluğu, beklentisi olmayan bir ilişki emin ol onun için de daha caziptir, bence bu konu uzun zaman açılmamak üzere kapanacak, yüz yüze konuşmak sana iyi gelecek, bana öyle geliyor.

Dürüst olacağım ben senin kadar direnebileceğime emin değilim. 🙄🙈

Evlilik zorunluluğu, beklentisi olmayan bir ilişki emin ol onun için de daha caziptir, bence bu konu uzun zaman açılmamak üzere kapanacak, yüz yüze konuşmak sana iyi gelecek, bana öyle geliyor.
Sımdı de ıkna etme cabasında ama yuzyuzeyken mımıklerını merak edıyorum, bakalım sahıden kapandı mı yoksa ustu mu ortuldu.:KK14: Inan dayanmak benım ıcınde coook zor oldu, yazlıkta bıseyler hıssedıyorum demıstım ya ten uyumu resmen yakıyor öpüşünce daha iyi idrak ettim evet love yansın geceler:KK53::KK70:

Sımdı de ıkna etme cabasında ama yuzyuzeyken mımıklerını merak edıyorum, bakalım sahıden kapandı mı yoksa ustu mu ortuldu.:KK14: Inan dayanmak benım ıcınde coook zor oldu, yazlıkta bıseyler hıssedıyorum demıstım ya ten uyumu resmen yakıyor öpüşünce daha iyi idrak ettim evet love yansın geceler:KK53::KK70:
Ona da sıra gelecek, az daha sabır😘

aynen öyle, ben seninle uzun vadeli bir ilişkim olsun istiyorum demeye çalışmış ama yüzükle birleşince gerginliğe sebep olmuş haliyle, aslında her koşulda acele edilmiş cümleler bunlar, senin heyecanını gölgeledi

Bak ben sevdeyle de konuş derken bunu söylemek istemiştim, samimi olduğun bir kadını da içini dökmek için kullanmak iyi bir fikir olabilir. Sonuç olarak henüz bütün sınırlar kalkmadı bu adamla aranızda, bazı şeyler üstü örtülü konuşuluyor ve bu da yanlış anlaşılmalara sebep olabilir

Cümleye çok fazla anlam yüklemiş olabilirsin ama yeni boşanmış bir kadın için çok normal bu düşündüklerin, adamsa seni böyle olmadığına ikna etsin bir zahmet, bir haftada bunu söyleyen adam yaptığını da temizlemeli

Ben de kendini çok iyi dizginlediğini düşünüyorum, anlık heyecanlara kapılmadan çok iyi ilerliyor

Ben olsam okurdum vallahi. Çok ayrıntıcıyım hiçbir şeyi kaçırmak istemem 😅
Hemde hormonların calıştiği bi dönemde valla takdir ettim guzel korudu mesafeyi 😁

Valla gece 4e kadar konuştuk, daha etraflıca konusmaya gerek kaldımı bılmıyorum ama, ıkımızın de ıcınde ortak paydads bulusuldu gibi, tabi ilk buluşmada yine bi ölçmem lazım
Bu tabiri pek sevmem ama bence zaten ipler senin elinde e zorlada olan bişey değil evlilik rahat ol tadını çıkar gözlemlemeyi de daha iyi yapacaksn bence aşırı bi duygu yok sende

Bu tabiri pek sevmem ama bence zaten ipler senin elinde e zorlada olan bişey değil evlilik rahat ol tadını çıkar gözlemlemeyi de daha iyi yapacaksn bence aşırı bi duygu yok sende
Oyle olur umarım. Bendekı duyguyu soyle acıklayayım ölüyorum bıtıyorum zaten yok bu kadar kısa surede benım durumumdakı bırı ıcın. Hoşlantı az aşk çok büyük kalıyor ıkısının ortası ne oluyor :KK16::KK51:

Oyle olur umarım. Bendekı duyguyu soyle acıklayayım ölüyorum bıtıyorum zaten yok bu kadar kısa surede benım durumumdakı bırı ıcın. Hoşlantı az aşk çok büyük kalıyor ıkısının ortası ne oluyor :KK16::KK51:
Daha doğru noktaya dokunmamış demek ki avukat. Dün de azıcık kendi topuğuna sıktı, uğraşacak biraz daha, iyi oldu az daha çaba sarfetsin, kaybetme korkusu yaşamıştır diye düşünüyorum sevdenin seni aramasından ben onu çıkardım. Şu saatten sonra daha da el üstünde tutulacaksın 😁 tadını çıkar lovecan 😘

Daha doğru noktaya dokunmamış demek ki avukat. Dün de azıcık kendi topuğuna sıktı, uğraşacak biraz daha, iyi oldu az daha çaba sarfetsin, kaybetme korkusu yaşamıştır diye düşünüyorum sevdenin seni aramasından ben onu çıkardım. Şu saatten sonra daha da el üstünde tutulacaksın 😁 tadını çıkar lovecan 😘
Az sonra sevde gelecek, aradı, love kocam annesıne gıttı cok sıkılıyorum, abim annemlere gel cocuklar halam gelmıcek mı dıye soruyo ama hıc gıdesım yok, kahve ıcelım mı dedı. Ee mecbur sen geleceksın o zaman ben cıkamıyorum dedım. Gelıyor :dondurma: su gecen aksam konustugumuz sıkıntıyla alakalı bı pasta cıla yapmam lazım sanırım:süslü: valla korktu bence, hatta zamanı gerı alma sansı olsa Ankara'dan gelmez olaydım bıle dıyor olabılır:KK53:

Ten uyumu cekim var ve mantikli geliyo . Zaten normali seninki love kaptirmak hiç iyi bişey değil avukat azcik hızlı ve yoğun yaşiyo. Ay bu arada ben kacirdim o boşanalı ne kadar oluyo

E hadi geçmiş olsun avukat beye burdan toparlar o eminim ama iyi bir korktu, iyidir iyi boşver.
Durduk yere tam tersi birşey deseydi, evlilik bir liman olsa ben bir gemi.... diye başlayan, anladın sen onu:KK70: yine paralardık adamı burda yalan mı! Sen peşin peşin kime neyin imasını yapıyorsun hay ıssız adam tribini kaşıkladığımın.... diye söverdik. Ben söverdim valla. Biraz sakin dursun yahu. Bulmuş eğlenceli fıstık gibi kadını, ilk günden nerdesin aşkım burdayım aşkım mıy mıy mıy... az kaldı helalimsin deyip alnından öpecek. Senin tarzından anladığım bu tpi şeylerin kadını değilsin pek. Ama yola gelmiştir eminim.

Ten uyumu cekim var ve mantikli geliyo . Zaten normali seninki love kaptirmak hiç iyi bişey değil avukat azcik hızlı ve yoğun yaşiyo. Ay bu arada ben kacirdim o boşanalı ne kadar oluyo
Ya biri de bosanma sebebını sormustu, ama sen mısın degıl mısın bılemedım.
Onun 2 sene bitmiş 2019un basında bosanmıs. Sebebını yazmıstım

E hadi geçmiş olsun avukat beye burdan toparlar o eminim ama iyi bir korktu, iyidir iyi boşver.
Durduk yere tam tersi birşey deseydi, evlilik bir liman olsa ben bir gemi.... diye başlayan, anladın sen onu:KK70: yine paralardık adamı burda yalan mı! Sen peşin peşin kime neyin imasını yapıyorsun hay ıssız adam tribini kaşıkladığımın.... diye söverdik. Ben söverdim valla. Biraz sakin dursun yahu. Bulmuş eğlenceli fıstık gibi kadını, ilk günden nerdesin aşkım burdayım aşkım mıy mıy mıy... az kaldı helalimsin deyip alnından öpecek. Senin tarzından anladığım bu tpi şeylerin kadını değilsin pek. Ama yola gelmiştir eminim.
Ya ben o tipin kadınını 6sene oncesınde bıraktım, valla ıkıncı bır sorumlulugu kaldırmak sırtlamak ısıme gelmıyor belee çekzel :dondurma:

Ya biri de bosanma sebebını sormustu, ama sen mısın degıl mısın bılemedım.
Onun 2 sene bitmiş 2019un basında bosanmıs. Sebebını yazmıstım
Yok ben degildim ama 2 sene iyi bi süre o aştı bazı şeyleri belki ama sen daha o ilk evliligin inan mental yorgunluğunu bile tam atamamamişsndir zaman vermesi lazim başta belli etmesi de iyi oldu sende koydun tavrini o konuda bence için rahat olsn simdi sevde de nabiź yoklamaya gelio bence abisi demiştir. Bence evlilik mevzu sorun olmayack

Avkatcımın eskı esının avkatla ıkıncı evlılıgıymıs, eskı esınden cocugu yokmus kadının, kadın sonradan ben senınle yapamıyorum, eskı esımı unutamadım ozledım falan demıs 2cocukla ayrılmak ıstemıs, ayrılmıslar, ayrıldıktan sonra kadının eskı esı, kadını kabul etmemıs ve tekrar avkata gerı donmek ıstemıs kadın, ıkı cocugumuz var tekrar barısalım dıye. Avkat suan kadınla bosandıktan sonra sadece bır kere yuzyuze gorusmus o da cocugu ateslendıgınde hastanede. Velayet annede, haftasonları gelıyor cocuklar ve onu da ya sevdeye aldırıyor yada kocasına kendı hıc gıtmemıs

Yok ben degildim ama 2 sene iyi bi süre o aştı bazı şeyleri belki ama sen daha o ilk evliligin inan mental yorgunluğunu bile tam atamamamişsndir zaman vermesi lazim başta belli etmesi de iyi oldu sende koydun tavrini o konuda bence için rahat olsn simdi sevde de nabiź yoklamaya gelio bence abisi demiştir. Bence evlilik mevzu sorun olmayack
Yok sevde kendı sorunu ıcın gelıyor anladım telefonda:KK51::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X