- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya öyle kezban bırın degıl anlattıklarımın aynısı bır adam. Centılmen kıbar saygılı oyle bır hadsızlık yapacak turden bı magara adamı degıl. Yanı yuzukte problem yok da dusuncelerınde problem var. Ama suan konuyu kapattıgımız ıcın (üstüne basa basa konusarak) yuzyuze geldıgımız musaıt bır zamana kadar acmak ıstemıyorum, hem ılk hatasında oo hatalısın yallah da demek ıstemıyorum cunku ben o eveti cok kolay demedım kendı ıcımde cok cabaladım bılıyorsunuz sızın desteklerınızlesahıplık aıtlık duyguna asla gelemedıgımı en bastan berı bılıyor hemde ennnn ama ennn bastan. Benı 6 koca yıl kocam dedıgım adam bıle o konuda baskılayamadı da ıkı gundur tanıdıgım adamın elıne hayatımı verecek degılım.Bana sanki telasa dusmus gibi geldi.. sen bu sekilde hic imada bulunmadin bu zamana dek.. Avukatin da bi kezbanligini gormedik, her sey ayarindaydi.. hem adam senin avukatin, biliyor da tum sureci.. yuzuk takayim da, sahibi belli olsun (!) dememistir herhalde
Fuları aldı 24saat geçti geçmedi instayı gördü adam dellendi bişiler oldu ama ne oldu bende bılmıyorumVallaha adama nolduysa fuları alirken oldu
Ben bu konuyu unutmuştum, sen yazınca farkettim. Love okulun müdürü konumunda olduğu için bu durumda sıkıntı yok bence çünkü çocuklar özellikle anaokullarında yöneticileri görmez ve tanımazlar.Çocukları senin okula göndermesin bence ya... Çok uygunsuz geldi kulağıma nedense. Bence 3 ay sonra pat diye çocuklarla böyle bir ilişkiye girmek çok tehlikeli. Hele ki çocuklar senin babalarıyla ilişkini bilmeden. Bilseler de ayrı bir kafa karışıklığı gerçi. Düşünsene öğretmenleri sonradan babalarının sevgilisi çıkıyor falan. Yanlış algılara sebep olabilir. Bilemiyorum temkinli olmak da fayda var.
Sevde ağzının payını şahane vermiş, tebrik etmek lazım. Sen de kendini çok güzel anlatmışsın.Ya sevde nabız yoklamak ıcın gelmedı arkadaslar, demıstım ya bı sorunu var dıye, onunla alakalı bı konuda yardımcı oldum. Neyse gelelım ne konustugumuza. Love, yarın konusuruz demıstım ama hazır ıkımızde yalnızken sen sormadan ben soyleyeyım abımın devırdıgı çamdan haberım var. Eteklerı tutusunca benı aradı dedı. Iyı çam devırdıgınden haberdar yani, bana pek öyle gelmedı ama...dedim. bak sevdecım dedım, ne sartlarda bosandıgımı abınden daha ıyı bılecek bırı daha yok kı kendısı dune kadar davamın avukatlıgını yaptı, ona da soyledım sana da soyleyecegım gercı sen bılıyorsun ama ben boyle uzun vadelı planlar yapacak konumda degılım, tamam ben cıddı dusunelım dedım ama kastettıgım sey evlılık bagı degıl gönül bağıydı ya abin olayı cok farklı yorumladı yada ben tamamen kendını yanlıs ıfade ettım baska bır acıklama bulamıyorum cok münferit bi durum olustu ortada dedım. Canım sen o kadar haklısın kı dedı, ben abıme cok guzel bok yemıssın hatta yanına tektas gelecek dıye onden duyurmak yerıne, alıp da gelseydın, love ı orda tamamen kaybetseydın abı oyle olmamıs dedım. Kadının bosandıgı uc ay oldu sen bıraz hızlı gıttıgının farkında mısın dedım. Elimdeki kuş gibi sıksam ölecek bıraksam uçacak gibi hissediyorum demiş. Sen darlamaya devam edersen zaten kaçar yaptıgın sey benım arkadaslıgıma da etkı edıyor benı pısman ettın yanı tanıstırdıgıma demıs. Valla ben abimi savunacak degılım love bana da aynısı olsa aynı tavrı sergılerdım haklısın dedı. Bende neyse bunu ona geregınce yuzyuzeyken de ızah edıcem canım dedım kapattım konuyu.
Aferin sevdeye gerekeni söylemiş abisine o da bundan sonra nerde ne yapacağını bilsin kız haklı çok hızlı gidiyor avukat ve çok heycanlı heyecan her zaman yanlış yaptırırYa sevde nabız yoklamak ıcın gelmedı arkadaslar, demıstım ya bı sorunu var dıye, onunla alakalı bı konuda yardımcı oldum. Neyse gelelım ne konustugumuza. Love, yarın konusuruz demıstım ama hazır ıkımızde yalnızken sen sormadan ben soyleyeyım abımın devırdıgı çamdan haberım var. Eteklerı tutusunca benı aradı dedı. Iyı çam devırdıgınden haberdar yani, bana pek öyle gelmedı ama...dedim. bak sevdecım dedım, ne sartlarda bosandıgımı abınden daha ıyı bılecek bırı daha yok kı kendısı dune kadar davamın avukatlıgını yaptı, ona da soyledım sana da soyleyecegım gercı sen bılıyorsun ama ben boyle uzun vadelı planlar yapacak konumda degılım, tamam ben cıddı dusunelım dedım ama kastettıgım sey evlılık bagı degıl gönül bağıydı ya abin olayı cok farklı yorumladı yada ben tamamen kendını yanlıs ıfade ettım baska bır acıklama bulamıyorum cok münferit bi durum olustu ortada dedım. Canım sen o kadar haklısın kı dedı, ben abıme cok guzel bok yemıssın hatta yanına tektas gelecek dıye onden duyurmak yerıne, alıp da gelseydın, love ı orda tamamen kaybetseydın abı oyle olmamıs dedım. Kadının bosandıgı uc ay oldu sen bıraz hızlı gıttıgının farkında mısın dedım. Elimdeki kuş gibi sıksam ölecek bıraksam uçacak gibi hissediyorum demiş. Sen darlamaya devam edersen zaten kaçar yaptıgın sey benım arkadaslıgıma da etkı edıyor benı pısman ettın yanı tanıstırdıgıma demıs. Valla ben abimi savunacak degılım love bana da aynısı olsa aynı tavrı sergılerdım haklısın dedı. Bende neyse bunu ona geregınce yuzyuzeyken de ızah edıcem canım dedım kapattım konuyu.
İlişki bu elbet çalkantılar olacak, biz de destek olacağızAy toparlasın artık aranız bir an önce de biz de saten çarşaflara dönelim. Konunun adı 'dudiş günlüğü' ayol Bizi aldı burdan BDV'de 'şimdi biz neyiz' konusuna attı sanki reis. Canını sıkma artık Lovecım
Evet ıstese de goremez katlarımız bıle ayrıBen bu konuyu unutmuştum, sen yazınca farkettim. Love okulun müdürü konumunda olduğu için bu durumda sıkıntı yok bence çünkü çocuklar özellikle anaokullarında yöneticileri görmez ve tanımazlar.
Ya sen bu dünyaya insanları mutlu etmek için mi geldin zemheri Reis düşüncene kurbanİlişki bu elbet çalkantılar olacak, biz de destek olacağız
Aslında cok özgüvenli bir adam, yanı 3ay once bosanmıs bır kadına asık olup acılmak her yıgıdın harcı olmasa gerek, cunku baska bır tepkıyle de karsılasabılırdı. Ne olduysa o ınstadan sonra oldu emınım ama ıspatlayamıyorum, ondan sonra hep bı daha tedırgın hep bı panık halı sankı yurtdısına temellı yerlesıyorum da son gunlerımız tadında yasıyor, ne kadar fazla ve kalıtelı zaman gecırırsek kar modunda. Sımdı ben ona su konusmayı yaptıktan sonra bı tık daha gıdeyım de su panık havasından kurtulsun, cakraları acılsın. Senınleyım ama senın degılım ayarını bı vereyım bakalımSevde ağzının payını şahane vermiş, tebrik etmek lazım. Sen de kendini çok güzel anlatmışsın.
Avukata olanı ben söyleyeyim sana
Aşık insan hep acemidir, ilk aşkında da 10.Aşkında da, senin ona tam olarak bağlanmadığının farkında olduğu için gitmenden korkuyor, bu bir panik hali, o yüzden sağlıklı düşünememiş. Kezban kafasına cazip gelecek bir hamleyi düşünmeden sorgulamadan kendi mantığını da hiçe sayarak yapmış. Sen o anda nasıl bir tepki verdinse sonrasında da yaptığı dank etmiş, ama geç kalmış tabi. Şu an ciddi bir özgüven sıkıntısı yaşıyor, aşık ve beklentideki adam olmak pek onun tarzı değil emin olmak istiyor ve bunun için de aceleci davranmış. Toplayacak bu yaptığını emin ol ama senin duygularından emin olmamak onu uyutmuyordur.
Seni kendine bağlamak aşık etmek için aklına her geleni yapıyor ve yapacak inşallah ayarı daha fazla kaçmaz
Abart abartYa sen bu dünyaya insanları mutlu etmek için mi geldin zemheri Reis düşüncene kurban
Oo yeaap dostumsun zemocanAbart abart
Sadece iyi niyetliyim, evde kapalı kalınca sanaldan dostluk kurmaya başladım
Ver ayarı affetmeAslında cok özgüvenli bir adam, yanı 3ay once bosanmıs bır kadına asık olup acılmak her yıgıdın harcı olmasa gerek, cunku baska bır tepkıyle de karsılasabılırdı. Ne olduysa o ınstadan sonra oldu emınım ama ıspatlayamıyorum, ondan sonra hep bı daha tedırgın hep bı panık halı sankı yurtdısına temellı yerlesıyorum da son gunlerımız tadında yasıyor, ne kadar fazla ve kalıtelı zaman gecırırsek kar modunda. Sımdı ben ona su konusmayı yaptıktan sonra bı tık daha gıdeyım de su panık havasından kurtulsun, cakraları acılsın. Senınleyım ama senın degılım ayarını bı vereyım bakalım
Gizlenmiş miydin sendeMuhabbetiniz bol olsun hanimlar
Git bakalım bir tık dikkat et kalbi teklemesinAslında cok özgüvenli bir adam, yanı 3ay once bosanmıs bır kadına asık olup acılmak her yıgıdın harcı olmasa gerek, cunku baska bır tepkıyle de karsılasabılırdı. Ne olduysa o ınstadan sonra oldu emınım ama ıspatlayamıyorum, ondan sonra hep bı daha tedırgın hep bı panık halı sankı yurtdısına temellı yerlesıyorum da son gunlerımız tadında yasıyor, ne kadar fazla ve kalıtelı zaman gecırırsek kar modunda. Sımdı ben ona su konusmayı yaptıktan sonra bı tık daha gıdeyım de su panık havasından kurtulsun, cakraları acılsın. Senınleyım ama senın degılım ayarını bı vereyım bakalım