Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne olursan ol hayatımda hep ol demiş öyle anladım ben love seni kesinlikle kaybetmek istemiyo.

Bence o kadar da gömmeye gerek yok adamı. Bizim ülkede ciddi düşünüyorum'un anlamı bu, hele hele boşanmış bir kadına karşı. Öteki türlü seninle geçici bir ilişki kuracağım havası vermek istememiştir. Ki Türkiye'de bir adamın rahatça cinsellik yaşayabilecekken biriyle evlilik düşünmesi gerçekten değer verdiğini gösteriyor, bana ne kadar geleneksel gelse de öyle. Sana gerçekten seninle olmak istiyorum diyor işte. Ha ama senin ciddi durman iyi olmuş. Bir daha yaparsa arıza çıkarırsın.

Evet bende oyle dusunuyorum fakat zamanlama boyle duyguları acık etmek ıcın cok yanlıs oldu, bu seferlık heyecanına verebılırım ama sevdeyle pazartesı kuafore gıdınce guzel bı dokuleyım de mesaj ıkıncı agızdan da yerıne ulassın dıyecektım kı sevde aradı. Sevdeciğim dedım pazartesı konusalım mı senınle. O zaman bu gece hıcbır sey sormuyorum bence sen bıraz yalnız kal dedı ve kapattık.

Klasık seylerı sevdıgımı bılıyor belkı de ondan boyle bır secım yaptı bılemıyorum. Ben alyans yerıne hıc kullanmadım tektasla bırlıkte takıyordum sol ele de alyans

senınle bırseyler yasayıp herkes yoluna baksın ıstemıyorum' demeye calıstı
Bence güzel bir düşünce

Evet bana da oyle geldi adam acisindan bakinca o da bunu belli etmesi gerektigini dusundu bence aksi takdirde senin onunla ilgli yanls dusunebilecegni filan olabilir .

Bana sadece gecen hafta sevgili olup ve akabindeki gelismeler cok cok fazla hizlica geldi

Bence sımdı eve falan da cıkıyor ya, acaba her davetım yanlıs anlasılır mı dıye tereddute dustu kendınce o ımajı cızmek ıstemedı benım gozumde. Öf ne bıleyım ya, ne guzel ılerlerken suan aklıma gelmeyen seylerın basıma gelmesı gercegını kaldıramadım. Ben napıyorum ya adamı boka mı batırıyorum kendı gozumde aklamaya mı calısıyorum napıyorum ben

Bu sorgulamalari kendi beyninde yapmazsan onu taniyamazsinki aslnda onu sevgili anlamnda yeni taniyorsun bence canim daha herseyn basindasiniz ama hizlica ilerlemesi ve cok normal olarak endiselerin koruklendi . Zaman herseyin ilacidir derler cok kafana takma olaylarn seyrine gidisata bak kendni sikma derim .

Adam suan yüzük aldıgına alacagına pısman oldu zaten. Ya benım derdım ordakı yuzugun alyans yerıne kullanılıp kullanılmaması ya da evlenme teklıfı cagrısımı yapması degıl kı. Bu benım dogumgunu hedıyem ve boyle kalmalıydı. Kenarından kosesınden fiyonk nıyetıne nıye bıseyler sarkıtıyosun kardesım

Ya yazabıldıklerıme cevap verıyorum, yazamadıklarım kaale almadım dıye dusunmesın. Bırden bırsuru mesaj gelınce ne yazacagımı sasırdım suan
Sen takma biz seni anlioz normal biz kaç kişi sen 1 kişi aklina takilanlari yaz cvp yazmak zorunda degilsin yani kendim icin diorum tabi

Ya bence gereksiz evham yapiyosun kötüye giden bişey yok ki sadece yüzuk alması ama korkmuş bence ondan yani. Ha bide belki de avukat da senin yanliş anlamandan korkup ciddi oldugunu belirtti biz kadinlar fazla anlam yuklemiş olabiliriz rahat bi nefes al olan bişey yok ki adam aciklamiş kendini ne guzel zaten

Evham değil ya içimi sıktı bu konu, ben kafestekı kus muyum yada yenı yetme cocuk muyum kı korkmasın kacmasın olayına gırıp benı daha da kacırmaya calısıyorsun. Ben en guzelı ılk fırsatta yuzyuze konusayım bak cıddıyet olayını ben boyle sen soyle algılamısız ama algılar uyusmuyorsa da yapacak bırsey yok

Amaaaan. takma kafana bu kadar bırak o düşünsün yaptığını nasıl kendini affettireceğini. 5. günde de bu kadar boğmaya gelmez kimse yazmış birisi işte biz yapsak ima etsek kezbanlık olacak. Sal kendini o düşünsün. yaşlı amcanın dediği gibi '' suyu ısıt olursa oldu olmazsa çay yaparız''

Yani benim yorumum sen daha cok mantikli ve olgun bakiyosun ama o daha yoğun duygular içinde oyle olunca da cocukça bi hata yapmış bakma sen ,okey zeki bi adam ama duygusal bi adam ondan oldu avukatin avukatı gibi oldm ama tabiki en guzeli etraflıca konuşmak sende de yogun şeyler olusunca ilerde konusmak zor olur ki doğru da değil canın sıkılmasın yanlış bisey yapmamak icin ugrasiyosun ve guzel dizginledin kendini oluşan ortamlar malum aynrn devam guzel ilerliyosun

3 gun bakamadım topige 60 sayfa birikmiş el insaf okumazsam da çatlarim başladım artık sonuna kada takipte kalmaliyim insAllah şimdi uyumussunzdur da bı yandan doldurmaya devam etmezsiniz
60sayfayı gercekten okuyacak mısın

Valla gece 4e kadar konuştuk, daha etraflıca konusmaya gerek kaldımı bılmıyorum ama, ıkımızın de ıcınde ortak paydads bulusuldu gibi, tabi ilk buluşmada yine bi ölçmem lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…