Tatlı Tarifi Lokma Tatlısı - Torku Şeker Sponsorluğunda

Gece gece görmesem iyiydii amaaa çoook güzel görünüyor, enfes olmuş Ellerine sağlık ablacım

Nanacım canim ne kadar gozumuz yollardaydi bi bilsen ama dedigin kadar varmis cok guzel görünüyo yarismada basarilar

Off bu saatte yapılır mı bu
Acıktımmmmmmmmmm

ellernize sağlık başarılar bir izmirli olarak lokmaya bayılırım :) hele birde şerbeti tarçınlı ise tavsiye ederim :)

Oyt harika olmuş.
Çok sevdiğim bir tatlıdır.
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar.

Ellerinize sağlık :) En sevdiğim tatlıdır .

Offf Nananais bu neee,bir daha bu yarışmaya gece gece gelmeyeceğim,gecenin bir yarısı tatlı krizine,yemek krizine giriyorumLokmaya bayılırım ama seninki gibi taze taze yapılmış ve şerbeti yeni dökülmüş tam çekmemiş olacak Valla nefis görünüyor canım.
Bu tarifi alacağım ve mutlaka evde deneyeceğim,benim için iyi oldu,yarışmada başarılar dilerim güzelim.

Nanam dökmüşsün lokmayı kuzum bu tarifini deneyecegim tarif harika ,sunum şahane ellerine sağlık BAŞARILAR

benim denemeye cesaret edemediğim bir tatlı.o hamuru kızartırken ki kıvamı ve yapışmadan atma kısmı beni korkutan offf. süper gözüküyor bsaşarılar dilerim

Naptinnn nanaaaa
Harika olmus canim ,ben lokma sevmeme ama cok fena canim cekti ya Ellerine saglik ,basarilar

Nana pro olmuşsun vayyy vayy vayy hayırlı olsun
Tarifin çok güzel ellerine sağlık
Telefonu yıcem şimdi
Sağol canım, sonunda oldum cok teşekkür ederim, telefonu bırak gel ben sana yaparım taze taze

Maşallah ne çabuk yaptınız
Ellerinize sağlık,başarılar
Hamarat hatunum vesselam teşekkür ederim

Gece gece görmesem iyiydii amaaa çoook güzel görünüyor, enfes olmuş Ellerine sağlık ablacım
Teşekkür ederim kuzum

Nanacım canim ne kadar gozumuz yollardaydi bi bilsen ama dedigin kadar varmis cok guzel görünüyo yarismada basarilar
Teşekkür ederim canım benim

Off bu saatte yapılır mı bu
Acıktımmmmmmmmmm
Durun önce mesajimi vereyim; gece yemeyin kilo alırsınız teşekkür ederim canım

ellernize sağlık başarılar bir izmirli olarak lokmaya bayılırım :) hele birde şerbeti tarçınlı ise tavsiye ederim :)
Ooff İzmir lokması demeyiniz aklıma getirmiyiz lütfen. 7 sene önce yemistim

Harika görünüyor canım ellerine sağlık

Oyt harika olmuş.
Çok sevdiğim bir tatlıdır.
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar.
Teşekkür ederim canım

Harika olmuş ellerine sağlık bir tabak istiyorum en acilnden
Gel bi tabak değil, bi kazan yaparım
Ellerinize sağlık :) En sevdiğim tatlıdır .
Teşekkür ederim

Of nana ellerine sağlık gerçekten süper olmuş
Teşekkür ederim ablam

Teşekkür ederim kuzum, bencede denemelisin

Nanam dökmüşsün lokmayı kuzum bu tarifini deneyecegim tarif harika ,sunum şahane ellerine sağlık BAŞARILAR
Kakao bacım sendende bekliyoruz, çok teşekkür ederim canım

Çok severim lokma tatlısını,ama hiç yapmadım
Ellerinize emeklerinize sağlık. Tarif tutuyor riski yok derseniz yaparım valla
Yarışmada başarılar
Kuzu, benim sonuç birebir tariften. Ne bir eksik ne bir fazla
ıccık ucundan ısırabilirmiyim
ellerinize saglık. bizimle diiilsınızzzzz
Oldu o zaman gorusuruz
Gece gece canım çekti bakmasaydim keske
Elinize sağlık başarılar
Çok teşekkürler

benim denemeye cesaret edemediğim bir tatlı.o hamuru kızartırken ki kıvamı ve yapışmadan atma kısmı beni korkutan offf. süper gözüküyor bsaşarılar dilerim
Çok teşekkür ederim

Naptinnn nanaaaa
Harika olmus canim ,ben lokma sevmeme ama cok fena canim cekti ya Ellerine saglik ,basarilar
Çok teşekkür ederim nurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…