• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Lokma Tatlısı - Torku Şeker Sponsorluğunda

Aboooow olsa da yesem , çıtır çıtır olmuştur şimdi o biraz da tarçın mmmm mis mis , yarın yapıcam inşallah .
Elinize sağlık başarılar dilerim :kk77:

elinize saglik cok nefis görünüyor :)
Teşekkür ederim canım :KK36:

Aboooow olsa da yesem , çıtır çıtır olmuştur şimdi o biraz da tarçın mmmm mis mis , yarın yapıcam inşallah .
Elinize sağlık başarılar dilerim :kk77:
Çok teşekkür ederim canım, kolay gelsin diyeyim o zaman :KK8:

Aaaa lokma :kk77: izmirde çok dağıtılır hemen sıraya gireriz almak için :KK53: eline sağlık çok güzel görünüyor :kk77:
Hep sıra hep sıra, birazda sen yapsan ya :KK8::KK8: çok teşekkür ederim canım :KK36:

Buraya koymazsan inanmam, şuan baklava aciyorum inandin mı? Aç konu inanayim :cool:
Ya ben yarışmalara katılmıyorum neden bilmiyorum ama katılmıyorum işte fotosunu yolliyam mı :27: hem onu yaparken çekmek lazım dı hiç de çekmek aklıma gelmedi belki katılırdım :KK55:

Evet sana kek kabında karışık birşey yapmıştı sevgi keki miydimiydi adını unuttum. Hatta kiskanmistik. Bekar kardeşi varsa bana alacaktık :rolleyes:
Sevda keki :KK70: bekar kardeşi var ama maalesef o becerikli değil, ben ailenin en eğitimli ev erkeğini kaptım:KK70:

Sevda keki :KK70: bekar kardeşi var ama maalesef o becerikli değil, ben ailenin en eğitimli ev erkeğini kaptım:KK70:
İstemem o zaman, hep bana yaptırır. Zaten bende şans olsa. Heyy gidi hey.. Kek yapanı geçtim yumurta kirsa raziyim. Ama sansizim hepsini benden önce kapmışsınız :KK51:

Gönder bakayım, guzelse yine yaparsın katilirsin :KK73:
Üstünde karamel sos yok ben karamel sevmiyorum çünkü dondurma ile yiyoruz çok hafif çok beğendiğim bi tatlı 2. Yapışım eşim zaten tatlı delisidir 1 haftada 2 sefer yaptım bu yüzden :70:

Eklentiler

• received_10209321412211849.jpeg
    received_10209321412211849.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 55
Üstünde karamel sos yok ben karamel sevmiyorum çünkü dondurma ile yiyoruz çok hafif çok beğendiğim bi tatlı 2. Yapışım eşim zaten tatlı delisidir 1 haftada 2 sefer yaptım bu yüzden :KK70:
Kuzu koy uzerine vanilyalı ahududulu dondurma, sık çikolatalı sos, on numara şerbetli tatlı. Katıl yarışmaya :KK73::KK73:

Sağol canım, sonunda oldum :KK70:cok teşekkür ederim, telefonu bırak gel ben sana yaparım taze taze :KK60:

Hamarat hatunum vesselam :KK70: teşekkür ederim :KK36:

Teşekkür ederim kuzum :KK60::KK36:

Teşekkür ederim canım benim :KK36:

Durun önce mesajimi vereyim; gece yemeyin kilo alırsınız :KK20::KK70: teşekkür ederim canım :KK36:

Ooff İzmir lokması demeyiniz aklıma getirmiyiz lütfen. 7 sene önce yemistim :KK37:

:KK36::KK36::KK36:

Teşekkür ederim canım :KK36::KK36:

Gel bi tabak değil, bi kazan yaparım :KK36::KK36::KK36:

Teşekkür ederim :KK36:

Teşekkür ederim ablam :KK36::KK36:

Teşekkür ederim kuzum, bencede denemelisin :KK36:

Hemen geliyorum sen lokmaları hazırla :KK55::kk77::kk77:

Yaş maya yooook , toz mayayla olur muuuu :mad::KK28::kk77:
Bence olur.Ilık suyun içine şekeri toz mayayı koy.5 dakika beklet maya kabarıyor zaten,mayalanma işlemi az daha uzun sürebilir,bence sakıncası olmaz.Normal yoğurulan hamurlarda farketmiyor.Yine de N Nana cevap verse daha iyi.Belki lokma için durum farklıdır.

Back