Sağol canımİlk tarifimiz geldi
Ellerine sağlık Nana'cım harika görünüyor
Yarışmada bol şans diliyorum
Bacım bende severim ama yarına kadar beklemem gerekiyorUuuu bune hız
Ay nasılda severim nasılda canım çektimüthiş görünüyor ellerinize sağlık yarışmada başarılar
Of nana offfff ....
Teşekkür ederim kuzumEllerine sağlık nana harika ya bunlar
Çok teşekkür ederim canımÇocukluğum aklıma geldi:) Küçükken çok yerdik
Ellerinize sağlık, çok lezzetli görünüyor. Başarılar dilerim:)
Önce şerbetin kesinlikle soğuk olmalı ki hamurun dışını yumusatmasin. Sonra hemen yağdan aldığımız lokmayı şerbetin içine atıyoruz ya onu şerbetin içinde çok bekletirsen yumuşar bu yüzden çok bekletmemek gerekayy sunumu görüntüsü çok güzel ellerine sağlık
bir şey soracağım ben lokma severim ancak dışı çıtır olmalı bu nasıl oluyor yumuşak mı çıtır mı? fritözde yapsak olur mu ay çok soru sordum bi iki kere denemiştim beceremedim de heyecan yaptım senin tarifi deniyim bir de
Bu görüntüye yürek dayanmaz..Başarılar dilerim.
Allah'ım burada da rahat yok bana.
Senden de bekliyoruz
deniycem canım çok sağ ol belki de aradığım lezzet budurTeşekkür ederim kuzum
Çok teşekkür ederim canım
Önce şerbetin kesinlikle soğuk olmalı ki hamurun dışını yumusatmasin. Sonra hemen yağdan aldığımız lokmayı şerbetin içine atıyoruz ya onu şerbetin içinde çok bekletirsen yumuşar bu yüzden çok bekletmemek gerek
Teşekkür ederim canım
Deme öyle kırılırım bakAllah'ım burada da rahat yok bana.
Anneciğinin ellerinden öpüyorumSağol canımsayende böyle yarışma varda kafamız dağılıyor, bi de annem çok duacınız
Bacım bende severim ama yarına kadar beklemem gerekiyorçok teşekkür ederim canım
Ben o kadar sabırlı değilim.2. girişimde de ilk 3e giremezsm daha girmem.Deme öyle kırılırım baksenin içinde bir ben var; bu yarışma 7.oldun değil mı? Sonra 4, daha sonra 5 en sonunda da 3 olacaksın. Bende 7 ile başladım. Oyum senin oyun civariydi
İnşallah canımAnneciğinin ellerinden öpüyorum
Selamlarımı iletirsin
Daha birlikte çok yemekler yapacağız
Bende öyle diyordumBen o kadar sabırlı değilim.2. girişimde de ilk 3e giremezsm daha girmem.
Teşekkür ederimEllerine sağlık nananasis, çok güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?