Ablam kocan yapar sanaHani bize lokma, harikasın, ellerine sağlık
Teşekkür ederim canımelinize saglik cok nefis görünüyor :)
Çok teşekkür ederim canım, kolay gelsin diyeyim o zamanAboooow olsa da yesem , çıtır çıtır olmuştur şimdi o biraz da tarçın mmmm mis mis , yarın yapıcam inşallah .
Elinize sağlık başarılar dilerim
Hep sıra hep sıra, birazda sen yapsan yaAaaa lokmaizmirde çok dağıtılır hemen sıraya gireriz almak için eline sağlık çok güzel görünüyor
Hahahahahaha bak bu iyiydiAblam kocan yapar sana
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım, kolay gelsin diyeyim o zaman
Hep sıra hep sıra, birazda sen yapsan yaçok teşekkür ederim canım
Buraya koymazsan inanmam, şuan baklava aciyorum inandin mı? Aç konu inanayimBende başka tatlılar yapıyorum bikeretrileçe istenmi yeni yaptım
Evet sana kek kabında karışık birşey yapmıştı sevgi keki miydimiydi adını unuttum. Hatta kiskanmistik. Bekar kardeşi varsa bana alacaktıkHahahahahaha bak bu iyiydibenim adam nam salacak sitede
Ya ben yarışmalara katılmıyorum neden bilmiyorum ama katılmıyorum işte fotosunu yolliyam mıBuraya koymazsan inanmam, şuan baklava aciyorum inandin mı? Aç konu inanayim
Gönder bakayım, guzelse yine yaparsın katilirsinYa ben yarışmalara katılmıyorum neden bilmiyorum ama katılmıyorum işte fotosunu yolliyam mıhem onu yaparken çekmek lazım dı hiç de çekmek aklıma gelmedi belki katılırdım
Sevda kekiEvet sana kek kabında karışık birşey yapmıştı sevgi keki miydimiydi adını unuttum. Hatta kiskanmistik. Bekar kardeşi varsa bana alacaktık
İstemem o zaman, hep bana yaptırır. Zaten bende şans olsa. Heyy gidi hey.. Kek yapanı geçtim yumurta kirsa raziyim. Ama sansizim hepsini benden önce kapmışsınızSevda kekibekar kardeşi var ama maalesef o becerikli değil, ben ailenin en eğitimli ev erkeğini kaptım
Üstünde karamel sos yok ben karamel sevmiyorum çünkü dondurma ile yiyoruz çok hafif çok beğendiğim bi tatlı 2. Yapışım eşim zaten tatlı delisidir 1 haftada 2 sefer yaptım bu yüzdenGönder bakayım, guzelse yine yaparsın katilirsin
Kuzu koy uzerine vanilyalı ahududulu dondurma, sık çikolatalı sos, on numara şerbetli tatlı. Katıl yarışmayaÜstünde karamel sos yok ben karamel sevmiyorum çünkü dondurma ile yiyoruz çok hafif çok beğendiğim bi tatlı 2. Yapışım eşim zaten tatlı delisidir 1 haftada 2 sefer yaptım bu yüzden
Sağol canım, sonunda oldumcok teşekkür ederim, telefonu bırak gel ben sana yaparım taze taze
Hamarat hatunum vesselamteşekkür ederim
Teşekkür ederim kuzum
Teşekkür ederim canım benim
Durun önce mesajimi vereyim; gece yemeyin kilo alırsınızteşekkür ederim canım
Ooff İzmir lokması demeyiniz aklıma getirmiyiz lütfen. 7 sene önce yemistim
Teşekkür ederim canım
Gel bi tabak değil, bi kazan yaparım
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim ablam
Teşekkür ederim kuzum, bencede denemelisin
Çok hamur yogurmayacaksan olur canım, iki mayaninda amacı aynı zaten.Yaş maya yooook , toz mayayla olur muuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?