Tatlı Tarifi Lokma Tatlısı - Torku Şeker Sponsorluğunda

Aboooow olsa da yesem , çıtır çıtır olmuştur şimdi o biraz da tarçın mmmm mis mis , yarın yapıcam inşallah .
Elinize sağlık başarılar dilerim

elinize saglik cok nefis görünüyor :)
Teşekkür ederim canım

Aboooow olsa da yesem , çıtır çıtır olmuştur şimdi o biraz da tarçın mmmm mis mis , yarın yapıcam inşallah .
Elinize sağlık başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canım, kolay gelsin diyeyim o zaman

Aaaa lokma izmirde çok dağıtılır hemen sıraya gireriz almak için eline sağlık çok güzel görünüyor
Hep sıra hep sıra, birazda sen yapsan ya çok teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım

Çok teşekkür ederim canım, kolay gelsin diyeyim o zaman

Hep sıra hep sıra, birazda sen yapsan ya çok teşekkür ederim canım

Bende başka tatlılar yapıyorum bikere trileçe istenmi yeni yaptım

Buraya koymazsan inanmam, şuan baklava aciyorum inandin mı? Aç konu inanayim
Ya ben yarışmalara katılmıyorum neden bilmiyorum ama katılmıyorum işte fotosunu yolliyam mı hem onu yaparken çekmek lazım dı hiç de çekmek aklıma gelmedi belki katılırdım

Evet sana kek kabında karışık birşey yapmıştı sevgi keki miydimiydi adını unuttum. Hatta kiskanmistik. Bekar kardeşi varsa bana alacaktık
Sevda keki bekar kardeşi var ama maalesef o becerikli değil, ben ailenin en eğitimli ev erkeğini kaptım

Sevda keki bekar kardeşi var ama maalesef o becerikli değil, ben ailenin en eğitimli ev erkeğini kaptım
İstemem o zaman, hep bana yaptırır. Zaten bende şans olsa. Heyy gidi hey.. Kek yapanı geçtim yumurta kirsa raziyim. Ama sansizim hepsini benden önce kapmışsınız

Gönder bakayım, guzelse yine yaparsın katilirsin
Üstünde karamel sos yok ben karamel sevmiyorum çünkü dondurma ile yiyoruz çok hafif çok beğendiğim bi tatlı 2. Yapışım eşim zaten tatlı delisidir 1 haftada 2 sefer yaptım bu yüzden

Eklentiler

• received_10209321412211849.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 55
Üstünde karamel sos yok ben karamel sevmiyorum çünkü dondurma ile yiyoruz çok hafif çok beğendiğim bi tatlı 2. Yapışım eşim zaten tatlı delisidir 1 haftada 2 sefer yaptım bu yüzden
Kuzu koy uzerine vanilyalı ahududulu dondurma, sık çikolatalı sos, on numara şerbetli tatlı. Katıl yarışmaya

Hemen geliyorum sen lokmaları hazırla

Yaş maya yooook , toz mayayla olur muuuu
Bence olur.Ilık suyun içine şekeri toz mayayı koy.5 dakika beklet maya kabarıyor zaten,mayalanma işlemi az daha uzun sürebilir,bence sakıncası olmaz.Normal yoğurulan hamurlarda farketmiyor.Yine de N Nana cevap verse daha iyi.Belki lokma için durum farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…