LOHUSAYIM,ALDATILDIM MI? ÇOK KOTÜYÜM BAKIN NE OLUR :(

Ya nasıl sabrediyorum bana sorun ben bile boyle sakin olmama inanamiyorum bu bi saka olmalı diyorum kahroluyorum bahara bagara aglamk istiyorum annem.yanımda sutum gidecek diye korkuyorum çok tuhaf bi ruh halimdeyim eşim bunu yaptiysada itiraf etmicek biliyorum ya kadının tipi görseniz 40 yasında küçücük bisey tip yok ben 27 yaşındayım yeni doğum yaptım 50 kiloyum harika.biri değilim ama güzelim 3 tane.çocuğumuz var kafayı yiyeceğim hayat bir.anda.nasıl boyle.alt üst olur
Canım benim illaki bu halti yemesi için kadının güzel olması gerekmiyor ki. ..Sohbetini falan sevmistir.Ne biliyim ışte seni de üzmek istememem ama eşimin benl aldattığı kadın da benden çirkindi.Allah bildiği gibi yapsın bunları. ..

25 günlük bebeğimi dün doktora götürdük eşimle döndük eve apartmana girerken eşim sen çık ben sigaramı içip geliyorum dedi ben girer girmez telefonu eline aldığını gördüm asansörü beklerken biri ile konuşmaya başladı ve duydum özellikle beklemedim "Evdeyim evdeyim fırsat buldukça arıyorum sonra aramiyo deme dedi" daha fazla dinlemedim salak kafam aniden girer apartmana beni görür diye.Ama içime kurt düştü neden bi kaç kez evdeyim evdeyim dedi neden ben gidince konuşmaya başladı ben varken değil derken bi kaç saat sora eşimin telefonundan teyzemi ararken baktım son aranan numara duruyor silinmemiş ama kayıtlı değil,numarası aldim. Yazdım.Ben 10 yillik evliyim eşimin telefonunu ne kurcaladim ne baktım yanı gerek duymadım kilit kodunu bile bilmem guvenirim eşime bi sorunumuz yok canım hayatım diye pesimde gezer bi değişiklik yok hamilelik falan cinsel yaşantımıza ara bile vermesin herşey güzeldi yani ole kurcalayip arayan şüpheci bi tip değilim ama olacak ya konuşması tuhaf geldi ve numarayı aldım.Aradım gizliden bi kadın açtı kapattı.Facebooktan telefon numarasıyla arama yaptım ve bi kadın çıktı evet yaşadığım ilde yaşıyordu kadın.fotoğraflara baktığımda sok geçirdim tanıyordum evet eşimin çalıştığı dükkanın karşısında esnafti 35.40 yaşlarında biri minyon tipli hicde güzel değil.Tanimazdim kadını dükkanın adini gördüm resmini gördüm anladım.Bu kadın için eşim ramazanda cay aliyorum karsidaki ayse abladan demisti bi kac kez bende takilmistim kac yasinda bu abla diye aman gorsen kucucuk biseu kac yasinda kadin demisti.Neyse gel zaman git zaman konusmuyorum ben onunla artik dukkanada gelme dedim demişti 1 yıl önce niye diye sorduğumda sürekli tuvalete geliyor falan demişti hatta çocukları götürdüğümüzde dükkâna yaninda çalışan eleman alıp bizim kızı o kadının dükkânına doğru gideceği zaman götürme sunun yanina demişti .Dedim heralde hoşlanmadığı biri.aradan aylar geçti bi gün bana su karşıdaki mobilyaciyla konusnuyorum demişti mobilyacı dediği bu kadının yanindaki esnaf dükkânı niye dediğimde ya Ayşe yi göstererek su kadın yanıma geldi mobilyaci bizim hakkımızda dedikodu yapmış dedi bende kizdim adama muhatap olmam daha hatta kadına da o yüzden gelme dükkâna biz esnafiz bi dedikodu olur dedim dedi bende niye önceden soylemedinki dedim ya kafana takarsin falan diye dusundum dedi konu kapandı.Şimdi takildigim nokta konusmadigini söylediğin hakkında dedikodu çıkan bi kadınla neden konusuyosun.Herhangi bir esnaf olsa dicem arkadaşıdır Esim numarasını daha 1 ay önce değişti birde hani eskiden numarasi kaldı desem öyle biseyede imkan yok.Bugün yine eşimin telden teyzemi ararken baktım numarayı silmismi tekrar aramismi diye dun 12 de aramisti 5 de ve 8 deyine aramış yanı günde 3 kez aramış bunu görünce hep deli oldum.bi insan birini bi kez arar bi günde 2.3 kez ariyosa baya muhabbeti vardır degilmi watsaba girdim bu kadınla mesajlaşma göremedim acele baktım zaten ama başka bi numarayla mesajlaşma si vardı o numarada kayıt edilmemiş kapalı bi kız resmi var profilde ona da önemli olan senin mutluluğun sen mutlu ol yeter falan yazmış anlam.veremedim.Kafam allak bullak olabilecek bütün iyi ihtimalleri düşündüm numarayivyanlis almisimdir belki dedim kadın çıkınca ama gördüm ki değil bisey arayıp sormuştur dedim ama 3 kez mi sordu bana konuşuyorum dediği kadınla senin dedikodu olmuş ne konusuyosun evli adamsin çokda kiskanctir bana karşı.inanamadim inanmak istemedim eşim yapmaz dedim o hala ask sözleri yazar bana 3 .bebeğim daha 25 gün önce doğdu her turlu destek oldu bana çok sosyal biride değil çok az çıkar dışarı esimde hic bisey demedim henüz konuşamıyorum ne içime atmaya nede konuşmaya cesaretim yok sanki herşey kotu olacak gibi elimde net deliller olsa aldatildigimdan emin olsam ayrilacagimi 3 cocuk deyip oturmayacagimi bilir nasıl cesaret eder bu yaptığı nedir benim fesatim cokmu safim sanki ben bisey yapmış gibi dondum kaldım ama ruh gibiyim eşim bugün sende tuhaf haller var deyip duruyor yok diyorum dışarı çıktı biraz az geldi ve ya bu telefona bisey oldu dedi herşey gitti silindi ekran falan dedi bende format atmış gibi yani dedim ne tesaduf degilmi bence hissetti sürekli niye boylesin demeleri telefondan herşeyin silinmesi inanmıyorum inanmak istemiyorum bana boyle ilgiliyken az öncede sen çok bunaldingel az gezelim dedi sahile götürdü az hava almaya ve ben konusamadim neden bilmiyorum sende bisey var dedi durdu opmeler sarilmalar falan eşim beni aldatiyormu sizce :KK43:
Aldatiliyosun bence cok acik erkek bu maleseff :-(

Çok üzüldüm canım.Yazdıklarına göre bayağıdır aldatılıyorsun. Allah yardımcın olsun 3 çocukla çok zor :KK43:

Sana bir şey soyliyim mi senin aradığını kesin kocan biliyordur. Hatta seni nasıl kaldıracağını, sorunca ne cevaplar vereceğini de hazırlamıştır. O yüzden kesin deliller topla yüzüne çarp ki inkar da edemedim...
Bencede neden israrla ne vr diyensoruyor ki onunda içi içini yiyor bence bu kadar tesadüf olamaz telefonun silinmesi falan ya kadın söyledi beni biri aradı diye ya benim durgun hareketlerimden şüphelendi cevaplarını da hazırladı belki beni bile suçlayacak telefonu aldım guvrnmedim ona diye hayat dursun istiyorum şuan :KK43:

Bencede neden israrla ne vr diyensoruyor ki onunda içi içini yiyor bence bu kadar tesadüf olamaz telefonun silinmesi falan ya kadın söyledi beni biri aradı diye ya benim durgun hareketlerimden şüphelendi cevaplarını da hazırladı belki beni bile suçlayacak telefonu aldım guvrnmedim ona diye hayat dursun istiyorum şuan :KK43:
Aynen canım ilk işi seni suçlamak olacaktır. Benimle ilgilenmedin gibi saçmalıklar zirvalayip sana vicdan muhasebesi yapacaktır. Lütfen kanma bunlara ben sakak gibi kandim ,hatta kendime ceki düzen falan verdim.Ahh ah...

Öyle görünüyor maalesef.

Çok zor durum.Allah size güç versin

Ya nasıl sabrediyorum bana sorun ben bile boyle sakin olmama inanamiyorum bu bi saka olmalı diyorum kahroluyorum bahara bagara aglamk istiyorum annem.yanımda sutum gidecek diye korkuyorum çok tuhaf bi ruh halimdeyim eşim bunu yaptiysada itiraf etmicek biliyorum ya kadının tipi görseniz 40 yasında küçücük bisey tip yok ben 27 yaşındayım yeni doğum yaptım 50 kiloyum harika.biri değilim ama güzelim 3 tane.çocuğumuz var kafayı yiyeceğim hayat bir.anda.nasıl boyle.alt üst olur
Lütfen hatayı kendinizde aramayın. Çok çok güzel kadınlar bile aldatılıyor. Mesele sizin güzelliğiniz, o kadının çirkinliği yaşı vs değil. Sizin kocanız haysiyetsiz bir adam.

Açık konuşacağım, çok safsınız. Kötü anlamda söylemiyorum kesinlikle üzüldüm sadece. Fazla iyi niyetlisiniz ama her şey ayan beyan ortada. Resmen aldatıyor. Hala yaptıysa falan demeyin yani, yapmış bal gibi.

Bir de bence bu adamın ilk vukuatı değil kesinlikle. Önceden dedikodu olayının yolunu yapmalar, kadını kötülemeler, format atmalar falan sizde de bu saflık olunca adamın uzun zamandır sizi aldattığını düşünüyorum.

Kanıtı niye arıyorsunuz? Mahkemede delil olsun diye mi? Eğer boşanacaksanız takip edin ama boşanmayacaksanız tutun kendinizi.

Burada aldatıyorsa şöyle yaparım böyle yaparım diye mangalda kül bırakmayan üyelerin haftasına kocasını affettiği de oldu maalesef.

Yani belliki bunların dedikoduları bile çıkmış senin kulagina gelir diye de kendince önlemini alıp önden sana söylemiş. Bır de esim de beni aldattığı kadını sürekli kötuluyordu.Herhalde bunu da göze batmamak için yapıyorlar. Allah bunların topunun....Neyse
canim benim.ne olur o adami perisan et aglaya aglaya iciyansinda seyinin derdine dusemesin pis adiler s.siz

Heyecan ariyor gibime geldi. Yani sizi seviyor size asik ailesine bagimli. Ama sıkılmış da sanki bir macera pesinde gibi. Esim ailem dursun ben biraz kacamak yapayim. Hos degil bence. Allah yardimciniz olsun. 3 cocukla cok Zor. Esinizin size olan ilgisini goruyorsa cocuklar bosandiginizda sadece sizi suclayabilirler. Esinizin telefonuna oyun falan indirin hicbir sey yokmus oyun oynuyacakmis gibi telefonu elinizde tutun. İstedigi sadece maceraysa belki korkudan vazgecebilir.

Heyecan ariyor gibime geldi. Yani sizi seviyor size asik ailesine bagimli. Ama sıkılmış da sanki bir macera pesinde gibi. Esim ailem dursun ben biraz kacamak yapayim. Hos degil bence. Allah yardimciniz olsun. 3 cocukla cok Zor. Esinizin size olan ilgisini goruyorsa cocuklar bosandiginizda sadece sizi suclayabilirler. Esinizin telefonuna oyun falan indirin hicbir sey yokmus oyun oynuyacakmis gibi telefonu elinizde tutun. İstedigi sadece maceraysa belki korkudan vazgecebilir.
Ne heyecanı Allah aşkına. Bız de sıkılıyorum,biz de heyacan arıyoruz, gidip elalemin adamlarına mı yapisalim heyacan diye ...

Canim cok uzuldum. Bi deyim vardir ates olmayan yerden duman cikmaz diye. Bunlarda da varki bisey dedikodulari cikmis.. ayrica telefonunu hic kurcalamadigin icin silmemis msjlari.. bide bi konuya daha deginmek istiyorum sakin ama sakin belli etme senin ruh halinden anlamis o. Suan diken ustundedir anladigini dusundugu icin. O yuzden tatlim belli etme sakin aksine dahada askla davran delil topla delil tazminat bile alabilirsin salaga yat iskillendirme takipte kal

kadınla ilgili konuşurken haz almıyormuşçasına bahsediyor,esnaf dedikodu çıkardı diyor. brşey duyulursa seni önceden hazırlıyor bak ben sana demiştim diye.. aldatıyor malesef.. o kapalı bayana da anlam veremedim.. herhalde o da nişanlandı zaar

X