• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manipülatif bir Narsistle mi birlikteyim

Başlarda öyle hissettirdi ki sanki hiç ayrılmayacakmışız gibi sanki dünya iyisiymiş gibi sonradan içinden öyle bir canavar çıktı ki şoke oldum.. Sabaha kadar görüntülü konuşurduk gözleri kapanırdı uyu artık derdim seni biraz daha göreyim yüzüne bakmaya doyamıyorum derdi sonra da yüzüme fiziksel özelliklerima kadar hakaret edip çirkin olduğumu söyleyerek terk etti. Başlardaki o adamı arıyorsun ama aslında gerçek yüzü sana sonradan gösterdiği yüzü bunu kabul edince iyileşiyorsun. Sende kabul et başlarda tanıdığın o kişi rol yapıyordu gerçek yüzü sonradan ortaya çıktı..
Bendeki ayrılmıyordu asla evlenmek istiyordu çok ama rol yapıyordu belli ki hatta evlensek sonra bambaşka birine dönüşebilirdi belki bilemiyorum benim bir evlilik de geçti başımdan bu yüzden kimseye güvenemiyorum bu yolda

Ben evlenip boşanmış birinin daha yoğurdu bile üfleyerek yemesini, ayaklarını yere sağlam basmasını beklerdim açıkcası. Tüm bunlara rağmen evlenilir mi bu adamla diye sormanız bile bana çok saçma geldi. İkinci kez hatalı bir evlilik yapmak istemiyorsanız tabi ki adamı dehleyin.
Bu arada yaşlarınız neydi sizin ve adamın? Yaş farkı çok mu? Adam kendine güvenmediği ve sizi kendine yakıştıramadığı için gözünüzün dışarı kaymasından korktuğu için böyle davranıyor belki? Tamamen adamın özgüven eksikliğinden kaynaklı olabilir.

Ben evlenip boşanmış birinin daha yoğurdu bile üfleyerek yemesini, ayaklarını yere sağlam basmasını beklerdim açıkcası. Tüm bunlara rağmen evlenilir mi bu adamla diye sormanız bile bana çok saçma geldi. İkinci kez hatalı bir evlilik yapmak istemiyorsanız tabi ki adamı dehleyin.
Bu arada yaşlarınız neydi sizin ve adamın? Yaş farkı çok mu? Adam kendine güvenmediği ve sizi kendine yakıştıramadığı için gözünüzün dışarı kaymasından korktuğu için böyle davranıyor belki? Tamamen adamın özgüven eksikliğinden kaynaklı olabilir.
Çok harika biri gibi görünüyordu ben hiçbir olumsuzluğunu görmeyince çok inandım öyle ilerledi..Diyorum ya sanki kör olmuşum bana melek gibi bir adam yani karşımda olan.29-39yaşlar. Yani özgüven eksikliği mi bilemiyorum ben gerçekten çevremde duruşumla herşeyimle çok beğenilen bir kadınım övünmek için söylemiyorum fakat anlayın diye..daha önceleri ilişkilerinde güven problemleri yaşadığını söylemişti hani bu yüzden böyle şeyler yapıyorum diyordu 🤷🏻‍♀️

Merhaba kızlar bir süredir birlikte olduğum benimle ciddi düşünen erkek arkadaş kişisi beni ailem dışında arkadaslar herkesten soyutlamak istedi ve onlarla çevremle benim flörtöz olarak konustugumu iddia ediyordu ve ben geleneksel bir kadinim ayrica mesafeliyimdir her zaman çevreme karsi buna ragmen beni bu gekilde tanimladi ve bana iliskimiz sürecinde bunu dayatirken bir keresinde onu arabamla almaya gidecektim geçerken alip evine birakicwktim ögle arasi araci bozulmustu bir sebepten..saat henüz gelmemisti yandaki arkadas grubumla çay içiyorduk oturuyorduk beni aradi odadan ciktim açtim telefonu ben yavas yavas toparlaniyorum on dkya falan gel dedi tamam dedim kapaticaktim telefonu tam ve arkadasin odasina geçip çaylar yeni gelmisti ayip olmasin hem dedim fondipleyip çikarim yakindaydik zaten. Resmi devlet kurumunda çalisiyorum bu arada. Sonra telefonu kapatma dedi kulaklik takmistim biliyordu açik kalsin dedi benim de hiç hoguma gitmedi sen bana ne ima ediyorsun dedim güvenmiyorsun resmen ben burda yanlis birsey mi yapiyorum yani burasi benim isyerim dedim sonra çok bozuldu. Gidip aldim onu surati bes karis benimle konusmadi yine kavga ettik bi ton. Daha önce de yine bir göreve gidiyorduk. benim teknik ekiplerle sahada görevim oluyor. Yolda araçta da erkekler var hani herkesin ne konustugunu benim onlara ne iletisim kurdugumu merak ediyo ve hoşuna gitmiyordu benim sahadaki görevlerim. Kulaklik takili konusuyorken( beni özellikle arayıp o anlara denk getiriyodu sonra kapatma diyordu konuşma bitince) yine bana açik kalsin telefon dedi baslarda bunu öyle bir empoze etti ki sanki beni çok fazla düsünüyormus gibi benim iyiligim için yaptigini ifade etti zamanla tepki gösterdim ve her seferinde küstü bagirdi cagirdi ben dik bir kadınmışım asisin diyip tribe girdi kavgalar ettik. Böyle bi tiple evlenilir mi kaçip kurtarmali miyim kendimi??. Daha çok böyle buna benzer şeyler var fikirleriyle yardımcı olmak isteyenlere anlatabilirim
Şimdiden böyleyse evlendiğinizde düşünemiyorum. Bunun kat kat fazlası olacağına hiç şüphem yok. Bence bir an önce kendini kurtarmaya bak.

Back
X