Telefon dolandiriciligi

o zaman savcılığa gidin mutlaka. sonuca varir diye degil ama bunu bir yere bildirmek icin. yarin bir gun sizin hesaplardan bir suc islerlerse "polise gittik ama boyle dedi" lafını kimse duymaz. evrak isterler kanit icin
Haklısıniz eşime bunu bildirmemiz gerek bunu takip etmeliyiz .etsek ne olur bişey çıkmaz ki diyor.bildirmezsek yaptığı yanınami kalsın cezasını çeksin dedim

Haklısıniz eşime bunu bildirmemiz gerek bunu takip etmeliyiz .etsek ne olur bişey çıkmaz ki diyor.bildirmezsek yaptığı yanınami kalsın cezasını çeksin dedim
ya sonuc cikmayabilir. onu demiyorum. giden gitti sonuc alir almazsiniz o ayri. ama bu insanlar sizin telefonunuzdan suc islemis olabilir - suc isleyecek olabilir.
yarin siz dolandirici olarak yargilanabilirsiniz- ilk mesajimdaki kadin gibi . boyle bir durumda siz supheli iken "ay biz de dolandirildik da polise gittik" deseniz bunu nasil kanitlayacaksiniz? elinizde belge var mi? ama polisin yonlendirdigi gibi gidip basvuruda bulunursaniz olasi bir olayda eger bir sebepten sizin kartinizla teleofnunuzla suc islenirse "biz de magduruz, iste yetkili kuruma verdiğimiz ifademiz" diyip resmi imzali belgeyi verip uzerinize atili suctan siyrilabilirsiniz.
bilmem anlatabildim mi?
simdi para almislar ama yarin başınıza daha büyüğü de gelebilir. onlemi alin pisman olmayin

ya sonuc cikmayabilir. onu demiyorum. giden gitti sonuc alir almazsiniz o ayri. ama bu insanlar sizin telefonunuzdan suc islemis olabilir - suc isleyecek olabilir.
yarin siz dolandirici olarak yargilanabilirsiniz- ilk mesajimdaki kadin gibi . boyle bir durumda siz supheli iken "ay biz de dolandirildik da polise gittik" deseniz bunu nasil kanitlayacaksiniz? elinizde belge var mi? ama polisin yonlendirdigi gibi gidip basvuruda bulunursaniz olasi bir olayda eger bir sebepten sizin kartinizla teleofnunuzla suc islenirse "biz de magduruz, iste yetkili kuruma verdiğimiz ifademiz" diyip resmi imzali belgeyi verip uzerinize atili suctan siyrilabilirsiniz.
bilmem anlatabildim mi?
simdi para almislar ama yarin başınıza daha büyüğü de gelebilir. onlemi alin pisman olmayin
Çok haklısınız bunu eşimle konusacagim.biz de şikayetçi olalım ki olası bir durumda suçsuz olduğumuzu ispatlayabilelim

ayyyy banka hesapları boşaltılmış deyince bir anda çok yüklü miktar sandım ve üzüldüm doğrusu. elbette olan para neden gitsin ama 8 bin 10 bin vs ise yatıp kalkıp şükredin. bizim is yerinde bir arkadaşın yaklaşık 600 bin zararı var. o adam komalık oldu zaten o ayrı da sizin rakamlar allahtan azmış. geçmiş olsun

yani şikayetçi olursanız ne olur? savcilik parayı alıp size vermez ama suphelivrya şüpheliler tespit edilerek cezalandırılır. en azından tespitleri yapılır paranızı geri alabilir misiniz? bu düşük bir ihtimal ama kimisi mustekinin zararını karşılamak istiyorum diyerek paranızı hesabınıza yatırıyor.benim 200 dosyam var şimdiye kadar 5 kere vs karşıma çıktı bu durum ama olsun olasılık yüzde sıfır değil en azından

Merhaba hanımlar
Bu sabah esimin tlf hecklendigini öğrenmiş bulunuyoruz.
Saat 12 ye doğru uyandık ve eşim bana tlf kapanmış açamadım.
Tlf cuya mı gitsem yoksa, oğlumuz var yazılım mühendisi alt katta oturuyor ona veririm yapsin dedi.

Bende günlerdir migren ağrısıyla yatıyorum olaya müdahil olmadım eşim halleder diye

Neyse kahvaltı yaptık.oglum da tekrar uyumuş tlf haliyle eşim götürmedi yapması için yanına.

Artık saat 16.00 geçiyordu
Eşime dedim müşteri hizmetlerini arayayim pul kodu istiyor versinler

Aradık uzun süre sonra açıldı ve biz pul kodunu aldık.
Eşim dedi ki ben banka hesaplarına giremiyorum.
Aşağı oğlumun evine indi.
Saat akşam 20.00 geçiyordu yemek hazır olduğu için eşimi aradim
Ama tlf meşgule atıldı.

Ben de işi bitmedi galiba bitince gelir ben yiyeyim dedim.
Az sonra geldi.uzulme ama bişey soyleyecegim dedi
Tlf sifirlamis eski ayarlarına cevirmisler.
Banka hesabimizi bosaltmislar
Kredi kartıni hepsini harcamislar dedi.
Ben şok oldum öylece kaldım
Nutkum tutuldu hiç böyle bişey başımıza gelmemişti.
Üzüldük bankayı aradık kartları iptal ettik.
Bir banka geri dönüş yaptı 4 kez 4 bin TL çekilmiş bizim rizamiz dışında dediğimiz için belki biseyler yapılabilir misler
Diğer kredi kartindaki 8;bin TL'yi alışveriş olarak harcamislar
Akşam otururken eşim beni arasana bakım senin arama muzigin değişmiş mi dedi.
Aradım tlf meşgule atılıyordu.
Hemen müşteri hizmetlerinini tekrar aradım.
Ve esimin telefonunun başka bir numaraya yönlendirildiğini ve numarayı goruntluledigini söyledi.
Saat 11.49 da yonlendirilme yapılmış bize verilen numaraya.
Yönlendirmeyi birlikte iptal ettik

Numarayı aldık gizliden aradık çaldı iki kez ve meşgule atıldı.
Yarın polise gidip suç duyurusunda bulunacağız
Dilerim suçlu yaptığının hesabını verir.
Paranın geri geleceğine dair pek umudumuz yok.
En azından başkalarına zarar vermez belki
Aklımın almadığı esimin tlf nasil bir sızıntı oldu ki tlf kapandı.puk kodu ile açmak zorunda kaldık ve sonrasında tlf herseyi sanki eşim yapmış gibi ele geçirilmiş halde gördük.
Allah korkusu vicdan kalmamış insanlarda bu yapılan hırsızlık bu insan bu parayı nasıl yiyebiliyor çok üzücü.
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Casus yazılımlardan olabilir mi?

ayyyy banka hesapları boşaltılmış deyince bir anda çok yüklü miktar sandım ve üzüldüm doğrusu. elbette olan para neden gitsin ama 8 bin 10 bin vs ise yatıp kalkıp şükredin. bizim is yerinde bir arkadaşın yaklaşık 600 bin zararı var. o adam komalık oldu zaten o ayrı da sizin rakamlar allahtan azmış. geçmiş olsun
Allaha şükür olsun evet önemli bir miktar değil tabiki.Rabbim yardımcısı olsun arkadaşınızın.

yani şikayetçi olursanız ne olur? savcilik parayı alıp size vermez ama suphelivrya şüpheliler tespit edilerek cezalandırılır. en azından tespitleri yapılır paranızı geri alabilir misiniz? bu düşük bir ihtimal ama kimisi mustekinin zararını karşılamak istiyorum diyerek paranızı hesabınıza yatırıyor.benim 200 dosyam var şimdiye kadar 5 kere vs karşıma çıktı bu durum ama olsun olasılık yüzde sıfır değil en azından
İnanın para umudumuz yok.Basimiza daha büyük iş acilmasin diye ve de suçlu cezasını çeksin elini kolunu sallayarak dışarıda gezmesin diye su an ki çabamız.

Back