Lohusanın ahı tutar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yook artık etmiyorum çünkü eskisi gibi kötülük peşinde değiller bir zararlari yok neden edeyim ki?

Kocan suçlu diyenleri anlıyorum da kocası kadının aynı yatağı paylaştığı, sevdiği adam. E haliyle onun yaptıklarını tolere etmesi çok daha kolay. Ama kayınaileyi çok sevmediği için onlara kini diri duruyor
Tamam kocası suçlu da kayınpeder melek sanki.

Kız bacım konu sahibi o değil..

Kız bacım konu sahibi o değil..
Ayy dur bende de hatlar karıştı konu sahibi havaleci hanım değil niye boşuna tartışıyonuz ayyy

Ben üşenmedim tek tek başka konular da dahil her yorumunuza baktım. Sizin içiniz çok kirlenmiş herkese bir aşağılama herkese bir laf söyleme herkese bir laf dokundurma mahalle karısı gibi büyük ihtimalle ceza alacağım ama umrumda değil sizin gibi bir cahille muhatap olduğum için kendimi affediyorum size şifa diliyorum tekrar Allah sizinle sınana herkese sabır versin

Asıl meselenin size bunların yapılmasına göz yuman kocanız olduğunu daha idrak edememişken; nasıl olur da durumu anlayan insanların zeka seviyesini sorgularsınız ki!!! Bence sizin algılarınız tuhaflaşmış eşiniz tarafından maruz kaldıklarınızdan.

Ah evet ne hıkmetse ısıne geleni cekmıs kafası bozuk üslubu bozuk dedıgım doğru kısaca haha
Katıldığım ve destekledıgım aynı sekılde desteklemedıgım ınsanlar ve goruslerıde var senın gıbılerın görüşünü desteklemek zorunda degılım
Sen gıt onu havale et bı dıgerını havale et ıcının yangınını sonduremeyıp gıt başkalarına sar , gülmekten öteye gecmıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…