Lohusanın ahı tutar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babanızın kapısına bırakıldınız, önünüzde boşanma evrakları.. devamını anlamadım ne ara ve neden barıştınız? Barışmak benim için geçmiş geçmişde kaldı yeni bir sayfa açmak demektir çünkü..

Edin gitsin ki ahirette karsilasmayin.

Siz herkesle bu üslupla konuşuyorsanız kayınvalidenizin de diğerlerinin de haklılık paylarının olabileceğini düşündüm, hiçbi şey tek taraflı değildir neticede

Bizim zekâ da problem ,sizin algıda sıkıntı var Asıl düşman yaninizdayken kapı dışındakilere kin tutmak , beddua etmek çok kolay,size bunları yaşatan asıl kişiyi aklayacam diye düştüğünüz haller çok acı

Seni lohusa halinle sürüm sürüm süründüren, babanın evine kedi yavrusu gibi bırakan kocaya dönmek, ne derece zeka düşüklüğü peki?

Aynı şeyi düşündüm ben de.
Kocasıyla bu üslupla konuşabilir mi, hiç sanmıyorum. Adam erken doğum yaptığında bile acimadan ailesinin kapisina bırakmış 'alın kızınızı' demiş. Kocasına yapamadığı atar gideri burda bize yapmaya çalışıyor.

Bence de. Neden kadınlar eşlerine bir şey söylemeyip ailelerini suçluyor. Benim ailem sorunlu olsa bile beni geçip de eşime kötü davranamazlar.

Bingo aranılan kan bulundu ne anlattığına bakmadan kocam ne alaka kocam ne alaka die millete çemkiriyor.

sıra hepsine gelecek diyorsunuz eşiniz de dahil madem neden tekrar barıştınız ? Yani ayıp olacak ama aynı evi yatağı paylaşıyorsunuz ya o zaman Affetmeyecektiniz. Siz de adamı kandırarak hakkına giriyor olmuyor musunuz mesela böyle?

Kadın çocuğunun babasının başına bela gelecek günü bekliyor … ama demiyor ki kocamın evladından çıkarmı bu beddua çünkü ortak çocuk yok gibi düşman . ama gitmiş barışmış herhalde böylesi daha şehfetli oluyor anlayamadım . Adamında ekmegını yemeye devam ediyor olması ayrı bi vasat

Senin zeka seviyen kendine yetse konu acip akil istemezsin. Adamin zerre saygisi, sevgisi yok. Insan yerine koymadan etmedikleri muamele kalmamis. Sen kocam deyip dur bu herife. Eeee yani bazi kadinlara cidden mustehak yani. Otur bir guzel cek bu yasadiklarini. Arada bir iki beddua patlatirsin. Ama ondan once Allahin verdigi akli da kullan, bosa gitmesin

Benim de görümcem bana çok iftira attı eşime de hep bizle uğraşırdı omu bile kendi içimde affettim ha görüşür müyüm asla ölse gitmem ama affettim kendi içimde . Birine ne kadar kin duyarsanız o kdr değeri artıyor bilinç altınızda siz farkında olmadan önemsiyorsunuz. Affedip unutmak en iyisi. Affederim kötü düşünmem ama muhattap da olmam . Ama sizin ki özel bi durumu varmış sağlık. Elinizden geldikçe az muhatap olun ama geçmişi düşünmeyin affedin bence

Bu dünyada helal denilince öbür dünyada da helal oluyor bence haram edin! Benim kayınpederim dipdiri adamdı bana, hiç görüşmediği aileme ağzına geleni söylerdi hamileyken içimden inşallah geberirsin dedim.adam öyle ibretlik öldüki yani şaşırdım kaldım.kendi karısı,diğer çocukları ve torunlarına tatil ayarlayıp parasını da kocamdan almıştı, ben hamileyken çalıştım hafta sonları bile. madem ailecek gidiliyor parasınıda biz veriyoruz bizde gidelim dedim istemedi bizi ailesinden saymadığı için.Allah benim o perişan çalışıp kazandığım parayı kısmet etmedi hiçbirine.tam ayarladığı tatilin tarihinde öldü.Öyle güzel ahı çıkıyorki hamilenin lohusanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…