- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.751
- 37
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Allah yardımcınız olsunBende sezaryen oldum ilk 3 gun asiri zordu suan baya iyiyim keske dedigin gibi yapablssm ama olmuyor iste evimde evim diyorum elimde degil
Evet aynen olablr dogru .. annem benddn bikti zaten ikidebir hergun valiz topluyorum gidicem diye esimle.annem gülüyorlar bana valiz sirtinda yasiyosun diyeAblacim zaten 21 gunluk.olmussun ee bebek bu aglayacak bir susacak hepsu boyledir iki tane var bendede ikiside susmazd resmen sacimi yoldugumu.bilirim ne safmisim yaa.bu arada ne yoluyon sacini
Orda misafirsins bi kac gun daha kalip eevine donmelisin bence cunku esin var sorumluluklarin var...esinde galuba isine gelmis iki.gune.bir gelip gormek...
Yaaaa cok tesekkur ederim.ne demekDünya sizin gibi iyi insanların hatrına dönüyor.
Sizin kaç gun olduki dogum yapali benim oyle degil dikislerimValla hala yaşıyorum uç noktaları
Ama.bence ilk kırk gün önemli helede sezeryansa
Feci ağrı var şuan bile tam dogrulamiyorum ama iyiyim şükür
İlk kırk gün evde olsaydim hiç atlatamazdim
Yani sonradan gidilsin nolck
Niye alisilamasin bu çocuk omurboyu benle yasayacak sonuçta
Ben zorluk çekerek mutlu oluncagina inanmıyorum
İşimi zorlaştırmayi sevmem şahsen
Annem tabi rahmetli olsaydı iş başka
Ama varken de yararlanırım tecrübesinden yardimindan.
Cok ince ve düşüncelisin çok sagollYaaaa cok tesekkur ederim.ne demek
Ben gercekten izmirdeki her yeni anneye bir kahvelik bir duşluk ne bilim.bir kafa dinlemelik yardimci olmayi cok isterim
Bende cok isterdim..
Neden biz yapmayalim ki birlikte cok guclu ve guzeliz
Bende istemiyorum zaten hergun valiz topluyorum doncem diye annem israr ediyo esimdd annende rahatsin iste akilli ol bence kafani kullan rahatına bak diyo ama ben evimi istiyorumHerkes kendi evinde kendi cocuguna bakmali. Misafir olmussunuz annenize tamam ama her seyin bir sonu olmali yani,nereye kadar boyle baska ev
Esiniz annenizi hizmetci yerine koyuyor farkinda misiniz? Kafani kullan rahatina bak ne demek yani,saygisiz bir cumle.Bende istemiyorum zaten hergun valiz topluyorum doncem diye annem israr ediyo esimdd annende rahatsin iste akilli ol bence kafani kullan rahatına bak diyo ama ben evimi istiyorum
Esiniz annenizi hizmetci yerine koyuyor farkinda misiniz? Kafani kullan rahatina bak ne demek yani,saygisiz bir cumle.
Esiniz ilave olarak da bencil. Kusura bakmayin ama babalik kocalik boyle bir sey degil,kendisi de gece uyanacak pasa hazretleri,cocuga da bakacak,huzuru da kacacak. Siz kendinizi de buna alistirmalisiniz esinizi de alistirmalisiniz. En ufak bir durumda kalkip sizi annenize mi postalayacak,ne hakla yani? Sinirlendim
Bebegim 40 I çıkana kadar neler çektik valla bide benim eşim çalışıyor diye gece yalnız bakıyordum aglayınca başka odaya geçiyordum uyanmasın diye hiç abartısız 24 saat aralıksız bebek emzirdigim oldu aglıyor diye en son gögüs ucum yara olmaya başlamıştı açılmıştı emilmekten sonra yavaş yavaş bi düzen oturttuk ama ben hiç çıkmadım evimden bebegim bu eve alışsın benimsesin dedim bebek öyle 1 den büyümüyor daha çok aglayacak fişi çıkacak vs biz 4 aylık olduk sayılır hala bazı geceler hiç durmaz 2 3 gün uyutmaz en son oturdugum yerde kucagımda bebe emzirirken uyuya kalmışım boynum tutuldu dün yani bu böyle gitmez kendi başına yetebilmeyi ögrenmek zorundasın 40 I çıkınca bitmeyecek bu ama küçükken alıştırması daha kolay benim bebegim akşam 7 de uyanır 1 e kadar ne yapsam uyutamazdım hep aglardı günlerce çabaladım en sonunda alıştırdım şimdi saat 9 olunca gece uykusuna geçiyo kendi evinde ol kendi düzenini kur benceHakli olablrsin gizlememene sevindim alincak durumda degilim elestirilere acigim elestirsliyimki kendimi duzelteyim ..
Bende evime gidip kendim bakmak istiyorum zaten ama esim israr ediyo annene git bak rahat edersin ben sabah ise gidiyorum uğraşınca mahvoluyorum sen tek ugrasincada dayanamiyorum yardim ediyorum bu seferde ise odaklanamiyorum diyor bebekde 2 gun araliksiz aglayinca bayilacaktim geldik ama donmek istiyorum ..
Elbet doncem zaten caresi yok dedigiin gibi
Evde olsa eşi de sorumluluk alacak bebeğe bakmak zorunda kalacak şimdi rahatada alıştı konu sahibimiz evine dönünce bebeği gece sık sık uyanacak yeri gelecek gündüzleri durmayacak uykusuz kalacak daha gergin olacak bu da kendisine yansıyacak ister mi istemez tabi.Esiniz annenizi hizmetci yerine koyuyor farkinda misiniz? Kafani kullan rahatina bak ne demek yani,saygisiz bir cumle.
Esiniz ilave olarak da bencil. Kusura bakmayin ama babalik kocalik boyle bir sey degil,kendisi de gece uyanacak pasa hazretleri,cocuga da bakacak,huzuru da kacacak. Siz kendinizi de buna alistirmalisiniz esinizi de alistirmalisiniz. En ufak bir durumda kalkip sizi annenize mi postalayacak,ne hakla yani? Sinirlendim
Hah iste esinizi o rahatliga alistirmayin. Allah omur verirse cocugunuz her zaman sizinle,her yasta ayri derdi var cocuklarin. Asla da bitmiyor,bir an once alissin daha iyikendi rahatina düşkün esim ondan oyle diyor birde evde ben hic uyumayip bayginlik geçirecektim o halimi görünce burda daha rahstim ya ondsn oyle diyor ama bunun bi sonu olmali hayat boyu bebege burda bakamam dedim kendisinede zaten
Bedavadan baba ve koca olunmuyorEvde olsa eşi de sorumluluk alacak bebeğe bakmak zorunda kalacak şimdi rahatada alıştı konu sahibimiz evine dönünce bebeği gece sık sık uyanacak yeri gelecek gündüzleri durmayacak uykusuz kalacak daha gergin olacak bu da kendisine yansıyacak ister mi istemez tabi.
2 çocuk annesiyim, hala annem gelip bende kalıp gidince ben bu çocuklara nasıl bakacağım diye bocalıyorum. Çünkü o rahata alışıyorum.Valla hala yaşıyorum uç noktaları
Ama.bence ilk kırk gün önemli helede sezeryansa
Feci ağrı var şuan bile tam dogrulamiyorum ama iyiyim şükür
İlk kırk gün evde olsaydim hiç atlatamazdim
Yani sonradan gidilsin nolck
Niye alisilamasin bu çocuk omurboyu benle yasayacak sonuçta
Ben zorluk çekerek mutlu oluncagina inanmıyorum
İşimi zorlaştırmayi sevmem şahsen
Annem tabi rahmetli olsaydı iş başka
Ama varken de yararlanırım tecrübesinden yardimindan.