Lohusalık ve yeni hayatim ve ic sikintilarim

evine git, cocuguna kendin bak. alisacaksin mecbur. cocuk uyuyunca sen de uyu. gunduz kestirirsen aksamlari uyansan da cok zorlamiyor. ben uc ay karpuz ve yulaf ezmesi/sut karisimi ile yasadim, cok da kafam rahatti. karpuzu kesmesi 2 dk, yulaf ezmesi 2 dkd 3 ogun yiyordum, yemegi esim gelince yapiyordu ya da o cocugu tutuyordu ben yapiyordum.

Bebek ve lohusalik hakkinda kaç konu açtin. Biz demiştik o kücük evde o kadar insan ile olmaz diye.

Annen en fazla arada kalsin bir gece ve gitsin. Bundan sonra evinizden çikmayin. Hem cocuk alişsin, hem corona var.

Gayet eşin ile bu çocuga yanliz bakabilirsiniz. Derin dondurucuya hazir yemek at. Cocuk daha sadece süt aldiği için kolay aslinda, arada dişardan yemek alirsiniz, temizlikçi kadin tutarsiniz,.. Ama artik düzeninizi kurmaniz lazim.

Ilk konuna yorum yapmistim o ayri burayada yapiyorum
Bebegim 9bucuk aylik
Yani yeri geliyo deliksiz gece geciriyoz yeri geliyo gunduzde gecede uyumuyoz
Annelikde bu degilmi zaten
Yardim alabiliyosaniz tabiki alin ama sizinki yardimdan cikmis cocugunuzu anne evinde buyutmeye girmis
Ilk konuyada yazmistim burdada soyleyim
Anneniz yemek yapip getirebilir bu en buyuk yardim zaten
Nezamana kadar annede cocuk buyutmeye devam edebilirsinizki

Canım bebeğin 40ı çıkana kadar böyle hem annenin kafası darmaduman oluyor hem bebek tam düzene oturmuyor. Bir süre idare etmenizi tavsiye ederim. 40ondan sonra her şey yavaş yavaş rayına oturur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…