Konu sahibi allah analı babalı büyütsün diğer konunuzu okuduğum zaman yorum yazmamıştım ama bu tarz şeyler yaşayacağını az çok tahmin etmiştim
Şimdi şöyle bir durum var bebeği gece emzirmen lazım ki sütün artsın yediklerinle çok bağlantısı yok bol su tüketmen lazım. Ben lohusalık depresyonunu dibine kadar yaşadım hemde sayamadığım kez . Normal doğum yaptım annemle Kv doğumdan bir hafta önce gelmişlerdi . Kv 40 ı çıkartma niyetindeydi ama planları gitmedi kp hastalandı Kv eve döndü . Annem 19 gün kaldı tam ben gitmesini istedim . Annem gitmese Kv geri gelecekti annem de var diye kimseyi istemedim . Zaten doğumdan itibaren sadece kendim bakmıştım annem yemek yaptı Kv hiç birşey yapmadı . Annem gitti ben depresyona girdim ev yıkılmış ben altında kalmışım gibi bir his evde yanlız kalmak istemiyordum sürekli bir ağlama
birde evde sanki bebek yokmuş gibi hayat devam etsin derdine düştüm o daha kötü oldu bizim için . 10 gün böyle devam etti sonra toparlanma sürecim başladı . Oğlum 37 günlük filandı tam bilmiyorum şuan ama 40 çıkmamıştı bile bir akşam sağ göğsümü emmek istemedi o tarafa yatırınca yıktı ortalığı kriz geçirdi resmen çok kötüydü o göğsü emmez oldu . 20 gün savaştım süt sağdım ki sütüm bitmesin diy vs vs . Uyurken emziriyordum o tarafı filan . 4. Ay gibiydi mama teklif ettik kg alımı yavaşlamıştı tüm marka mamaları denedik yine almadı o gece sütüm kesilme noktasına geldi bir depresyon öyle geçirdim 2 ay kadar . Ek gıda başladı yerken yemez oldu filan herşey çok zordu anlayacağın . Şimdi gece sürekli uyanıp emmek istiyor diş çıkarıyor ve dişi kulağına vurmuş vücutta iltihap yükselmiş ateşi çıktı dün gece ve hiç uyumadım . Daha bir dolu şey olacak mecbur bakacağız bir an evvel alışmaya bak . Ev işi vs salla benim düştüğüm yanlışa sen düşme