Konu sahibi allah analı babalı büyütsün diğer konunuzu okuduğum zaman yorum yazmamıştım ama bu tarz şeyler yaşayacağını az çok tahmin etmiştim
![Woman facepalming: light skin tone :woman_facepalming_tone1: 🤦🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-1f3fb-2640.png)
Şimdi şöyle bir durum var bebeği gece emzirmen lazım ki sütün artsın yediklerinle çok bağlantısı yok bol su tüketmen lazım. Ben lohusalık depresyonunu dibine kadar yaşadım hemde sayamadığım kez . Normal doğum yaptım annemle Kv doğumdan bir hafta önce gelmişlerdi . Kv 40 ı çıkartma niyetindeydi ama planları gitmedi kp hastalandı Kv eve döndü . Annem 19 gün kaldı tam ben gitmesini istedim . Annem gitmese Kv geri gelecekti annem de var diye kimseyi istemedim . Zaten doğumdan itibaren sadece kendim bakmıştım annem yemek yaptı Kv hiç birşey yapmadı . Annem gitti ben depresyona girdim ev yıkılmış ben altında kalmışım gibi bir his evde yanlız kalmak istemiyordum sürekli bir ağlama
![Disappointed face :disappointed: 😞](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61e.png)
birde evde sanki bebek yokmuş gibi hayat devam etsin derdine düştüm o daha kötü oldu bizim için . 10 gün böyle devam etti sonra toparlanma sürecim başladı . Oğlum 37 günlük filandı tam bilmiyorum şuan ama 40 çıkmamıştı bile bir akşam sağ göğsümü emmek istemedi o tarafa yatırınca yıktı ortalığı kriz geçirdi resmen çok kötüydü o göğsü emmez oldu . 20 gün savaştım süt sağdım ki sütüm bitmesin diy vs vs . Uyurken emziriyordum o tarafı filan . 4. Ay gibiydi mama teklif ettik kg alımı yavaşlamıştı tüm marka mamaları denedik yine almadı o gece sütüm kesilme noktasına geldi bir depresyon öyle geçirdim 2 ay kadar . Ek gıda başladı yerken yemez oldu filan herşey çok zordu anlayacağın . Şimdi gece sürekli uyanıp emmek istiyor diş çıkarıyor ve dişi kulağına vurmuş vücutta iltihap yükselmiş ateşi çıktı dün gece ve hiç uyumadım . Daha bir dolu şey olacak mecbur bakacağız bir an evvel alışmaya bak . Ev işi vs salla benim düştüğüm yanlışa sen düşme