Lohusalık Annem Eşim Göz Yaşı Bunalım Dolu Günler :(

aynen john maynen
nomu
yardım için gelen kadına surat as as otur iyi vallahi ben kadının yerinde olsam iki gün sonra gelmemeye başlardım
ne haliniz varsa görün diye
kadın damadının suratını çekmek zorunda mı

Hiç değil valla.
Zaten kızını vermiş bir suratsız damada.
Bir de o suratı her gün çekecek.
Çok biliyorlar.

Esin anneni niye sevmiyor? Ve sen bunu nasil bu kadar rahat kabullenebiliyorsun?
Kayinvalide nerede?
Senin de esine ben senin anneni sevmiyorum deme sansin var mi?
Sorulduysa kusura bakma butun yorumlari okumadim.

hadi annenle kocan arası kötü sevmiyolar ok. ama annen sana niye o kadar kötü davrandı. annen sendeyken annene kötü davrandın mı

Tek başıma 3 çocuk büyüttüm. Şuan İkizlere hamileyim ve en küçük çocuğum 3 yaşında. Annem ilk çocukta kanser olmuş tedavi görüyordu. Kv. Çok yaşlıydi ve hiç bir şeyden anlamıyordu. Eşim de daha çocuk gibiydi. Sabahlara kadar çocuk bakıp sabah işe gittiğim çok oldu. Ama kimseye ne ihtiyaç duydum ne minnet ettim. Bakıcılari, kreş leri bulup ayarladım. Düzenimi kurmak için elimden geleni yaptım. Kolik olan bebeğe saç kurutma veya süpürge sesi iyi geliyor. Basit yöntemler dene. Titreşimli pusetler var. Çingene beşiği süper. ... eğer çok bunaldıysan çözüm üret. Kimse yardım etmek zorunda değil. Annen de belli ki dominant bir kadın. O zaman hiç yardım isteme.

Bende lohusayken buna benzer şeyler yaşamıştım valide hanım yüzünden. Lohusa kadın yanında nasıl davranmaları gereltiğini bilmiyorlar. Annenin psikolojisi bozuk, onun bu laflarından sonra sizde ne zamanda kadar daha anne dersiniz bilinmez. İnsan torununa bakmayı kızına yardımcı olmayı nasıl kullanılmak olarak algılar ya bu nasıl bir zihniyettir. Ama 6 ay sonra şapır şupur öpülürken kucaklarda hoplatılırken uzaktan bakmasınıda bilicek anneniz bu saatten sonra.

Lohusa depresyona girmez etrafında en yakınları tarafından itinayla depresyona sokulur bunu bilir bunu söylerim. Seni çok iyi anlıyorum geçecek canım merak etme ben kv sayesinde 5 günlük lohusa iken sinir krizi geçirdim malesef gazın tek çaresi bebeğin büyüyüp güçlenmesi ... Benim kızımda 4 ay gaz sancısı çektik 4. ayda bıçak gibi kesildi. Fön çok çok işe yaradı bizde 3 fön makinesi değiştirdim. Yalnız olmadığını unutma doğum sonrası hepimiz farklı zorluklar yaşadık kimimiz daha ağır kimimiz daha hafif geçirdik. Ama geçecek canım tünelin sonunda ışık var...

S
Şuanki ruh halinizi çok iyi anlıyorum 3 ay boyunca kolik sancısı, gaz ve dermatitten beni hiç uyutmayan bir Bebek büyüttüm suan Masallah yanımda misil misil uyuyor. Esinizle annenizin arasındaki sorunları, temelini vs. Bilemem. Siz şu süreçte size kotu gelen ve psikolojinizi olumsuz etkileyen herkesten anneniz bile olsa uzak durmaya çalışın. Bu süreçte eğer anneniz cok gelmesin istiyorsa esinizin kendisinin size daha cok yardımcı olması gerektiğini söyleyin. İnanin bu günler geçecek.

Dur şimdi birde eşine bilenip onunla da kavga etme
Adam kötü bişi yapmamış sohbet etmemiş sadece
Boşver takma barisirsiniz ara anneni lohusa psikoloji si anne kusura bakma seni kırdım de

Ben lohusaligimda intihar etmeyi düşünmüş insanım bilmez miyim.Lakin beni o duruma getirenler çevremdekilerdi.Emin olun tek başına daha iyi bakiliyor çocuk.

aman Allah korusun.. işte etraftakiler köstek olacağına destek olsalar bunların hiçbiri olmaz.. Allah iyi yüreklilere denk getirsin inş.

haklsınız bendede var kabahat
eşim annemi sevmiyor annem söyleniyor
bende hata ama inannn mantıklı düşünemiyorum bunalıma girdim çünkü

canım bunalmakta çok haklısın, kendimi senin yerine koydum ve çok hak verdim sana. annene de eşine de bir şey diyemiyorum, ikisi de çocuk gibi zira, hayır birisi konuşmuyor, öteki sürekli sana şikayet ediyor, cidden çocuk gibiler. sen onları hiç umursama ve aranızda kalmaktan yoruldum, çocugum rahatsız benim için önemli olan o de. bizim buradada bir arkadaş var kadın gelmiş kırk yaşına annesi 70 yaşında, hala senin anlattıklarının aynısını anlatıyor. ne annesi ne eşi değişmiş. en iyisi onları hiç umursamamak ve olabildiğince az biraraya getirmek.

ama sen üzülme, yavrucağına da yansır bu durum. arkadaşın flan yok mu çağır gelsin birileri.

tşk ederm hemen bakıyorum çingene beşığş kurduk azda olsa onda uyuyo
bak canım bebeğinin tek sıkıntısı kolik olmayabilir. senin ve evin gerginliği de bebeği çok etkiler. şimdi annene ve kocana kafanı takma papatya çayı, rezene iç sakinleştir kendini. eşinle de konuş bak bu evde huzurlu olalım tartışmayalım bebeğimize yansıyor daha çok minik diye.
annen de gerçekten gelmesin bir süre sen düzenini kurana kadar. gerekiyorsa da görüşme. biraz zaman geçsin. annen sonuçta ne sen onu ne o seni atacak haliniz yok.
bebeğinin kolik durumu için de 40ını çıkarmış artık humana'nın rezene çayı var günde 2 kere verebilirsin ılık suya yapıp. acı elma yağı alıp karnına ve topuklarına birer damla damlatarak iyice masaj yap.
ama bak dediğim gibi en önemlisi huzur. bi bebek huzurlu ortamda huzurlu olabilir ancak. bunu düşün ve toparla kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…