bir de üstüne kp yanında emzirmiyorum diye trip atıp duruyordu bana,
yanlış anlatmışım derdimi :)kp in yanında emzirmiyorum diye kv trip atıyordu, kadın ısrarla diğer odaya gitme diyor, baban o senin diyor, ben babamın yanında da zaten emzirmiyorum derdi nedir anlamadım kadının, hatta bazen kendimi sorguladım ben çok mu tutucuyum acaba diye, akşam onlara gitsek kadın yattığımız odanın kapısını kapatmamamız için ısrar ediyor, o kadar anlam veremediğim tuhaf davranışları varki inanın ben çözemedim kadını.Aaa sapık mıdır nedir ayol aa hasta adam
yanlış anlatmışım derdimi :)kp in yanında emzirmiyorum diye kv trip atıyordu, kadın ısrarla diğer odaya gitme diyor, baban o senin diyor, ben babamın yanında da zaten emzirmiyorum derdi nedir anlamadım kadının, hatta bazen kendimi sorguladım ben çok mu tutucuyum acaba diye, akşam onlara gitsek kadın yattığımız odanın kapısını kapatmamamız için ısrar ediyor, o kadar anlam veremediğim tuhaf davranışları varki inanın ben çözemedim kadını.
Kadını ben çözümleyemiyorum, emzirmiş mi acaba inanın ben de merak ediyorum bunu, çünkü benden istediği hiçbir saçma şeyi kendisi yapmıyor bunu görüyorum.Zaten büyük konuşmak istemem ama kendisiyle bir daha görüşmek ve muhatap olmak zorunda kalmamayı umuyorum.Ay o zaman kayınvalidede var sıkıntı. Ne acayip insanlar var ya, kendi emzirmiş mi acaba başka adamların yanında
Haricinde dediginiz seye tepki verdim zaten sadece. Onun dışında bir sorunum olmadı. Sagolsunlar bebekle de benimle de ilgilendirler. Ama erkegin ne işi var lohusa evinde yatılı? Kendi babam bile gelmedi, hastanede bile odama girmediKp evde kalmasi odaya dalmasi haricinde bana biraz abarti gibi geldi tepkiniz.sonucta size o kadar yardimlari olmus.ve ilk torunlari hevesliler.
Yurt disinda yasiyorum.3.cocugumu dogum yaptim 2 hafta once.mecburi sezeryan oldum.ne 2 normal dogumumda ne de suanki sezeryanda yanimda kimsem yok.ki diger cocugum henuz 15 aylik.bu 2 hafta icinde de kv ve gorumce tayfasini 3 kere agirladim yemekli.o dikislerle temizlik yemek vs yaptim.masadan bi tabak bile kaldirmadan cekip giden insanlar o kadar soyleyim.yani sanslisiniz ki etrafinizda yardimci olacak kisiler var herne kadar kp den rahatsiz olacaginizi dusunemeslerde.
Bence gidin dedigim gibi o kadar yardimlari olmus.yanlizca mesafeli olursunuz olur biter.
Belki yazdiklarim coguna ters gelebilir ama yurtdisinda gelin olanlarin cogumuzun yasadigi bu.o nedenle cok sanslisiniz aslinda..
Konu sahibinden çok sizinki abartı.Kp evde kalmasi odaya dalmasi haricinde bana biraz abarti gibi geldi tepkiniz.sonucta size o kadar yardimlari olmus.ve ilk torunlari hevesliler.
Yurt disinda yasiyorum.3.cocugumu dogum yaptim 2 hafta once.mecburi sezeryan oldum.ne 2 normal dogumumda ne de suanki sezeryanda yanimda kimsem yok.ki diger cocugum henuz 15 aylik.bu 2 hafta icinde de kv ve gorumce tayfasini 3 kere agirladim yemekli.o dikislerle temizlik yemek vs yaptim.masadan bi tabak bile kaldirmadan cekip giden insanlar o kadar soyleyim.yani sanslisiniz ki etrafinizda yardimci olacak kisiler var herne kadar kp den rahatsiz olacaginizi dusunemeslerde.
Bence gidin dedigim gibi o kadar yardimlari olmus.yanlizca mesafeli olursunuz olur biter.
Belki yazdiklarim coguna ters gelebilir ama yurtdisinda gelin olanlarin cogumuzun yasadigi bu.o nedenle cok sanslisiniz aslinda..
niye odanda yanında yatırmadın bebeğini,bana göre bu daha acayip.Kv ve gorumcemin kaldığı odada yatırdım bebeği. Ben yatak odamda yattım. Ağladıkça geldim emzirdim, onlara verdim. Gaziyla, altiyla vs onlar ilgilendi. Hep onlarin odasında yattı bebek.