-
- Konu Sahibi permanganat
yaaa bnim kizimda 1 yasina gelicekmiiiKendinize guvenin ben sezaryenle dogım yaptım.2 gun kv kaldı sonrada gitti işim var diyip.basta sizin gibi cok caresiz bi şekilde aglıyodum ama gecti eşimin destegiyle zor gunleri atlattım.simdi kızım 1 yasında o gunleri hatırlayıp guluyoruz.bence guvenin kendinize yalnız kalırsanız daha mutlu olursunuz.iyiki ilk gunden beri bebegimle yalnız kalmısız zordu ama daha cabuk oğrendim herseyi
İnanın aynı şeyleri birebir ben de yaşadım. Tanıdığım bir çok kişi de öyleymiş. En güzel yanı ne biliyor musunuz, gerçekten geçiyor. Ben de asla dışarı çıkamayacağımı hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını zannediyorum ama yanılmışım. Dün oğlumla alışveriş merkezine gittik, ben gezdim o da uyudu. Lohusa depresyonuna en güzel gelen şey aile yanında olmak ve bebekle sosyalleşmek. Havalar güzel, bebekle çıkın çıkabildiğiniz kadar. O zaman hem vakit çabuk geçiyor, hem anne hem de Bebek rahat ediyor. Geçecek bu günler üzülmeyin.Merhaba,
İki ay oluyor doğum yapalı. Bebeğe bir türlü alışamadım. Bazen bu benim çocuğum benim çocuğum var diyorum ama korkuyorum içime sıkıntı basıyor. Be yapacağım ben bundan sonra kendime bile zaman ayıramayağım ne yaptım ben gibi saçma düşüncelerden kendimi alamıyorum. Herkes seviyor ben öyle imrenerek bakıyorum ben neden böyle değilim diye ağlıyorum. Sürekli kaygı ve korku içindeyim. İlk iki hafta böyle değildim çocuğu seviyordum ama birgün aşırı emzirmekten aniden sıkıldım ve bu hale geldim. Çocuğa bakınca içimde hiç bir kıpırtı olmuyor. Bunları böyle yazmaktan dolayı kendimden Utanıyorum. Güler yüzüm gitti yerine böyle sıkıntılı bambaşka bir insan geldi. Eşime karşı bile düşünemez ilgisiz gibi oldum. Sıkıntılı olunca insan diğer şeylerle galiba ilgilenemiyor. Anlayamıyorum ki bu halden çıkmayacak gibi geliyor nasıl düzenleyeceğim ben lütfen yardım edin. Eşimle eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum eskiden çok rahattık çok güzeldi şimdi sanki tamamen hayatım alt üst olmuş gibi hissediyorum
Aynen eşim de lohusalık depresyonuna girdi :)Çok ilginç eşiniz niye atarlanıyor? O da mı lohusa depresyonuna girdi :)))
Benim eltim dünyanın en bencil insanıdır, tüm insanlar ona hizmet etsin ister. Kimseye zerre iyiliği dokunmaz ama herkesten her şeyi ister. Öyle bir insan..Bir elti eksikti, hemde yeni dogum yapmis birinin yanina kendi yetmiyor da coluk cocugunu ne diye getiriyor? Yazik size hicmi düsünmüyorlar ya
Neden? Keşke profesyonel yardım alsanız, çok uzun sürmüş.Ben 1.5 yildir cikamadim bu lahusa depresyonundan
Mrb mesajınızı okudumda aynı şekilde Bende o duyguları yaşıyorum bebeğime karşı yabancılaşma duygularım çok yoğunlaştı . Aslında onu çok seviyorum fakat bazen ona karşı çok donugum.sizin bu düşünceleriniz ne durumda geçtimi???Merhaba,
İki ay oluyor doğum yapalı. Bebeğe bir türlü alışamadım. Bazen bu benim çocuğum benim çocuğum var diyorum ama korkuyorum içime sıkıntı basıyor. Be yapacağım ben bundan sonra kendime bile zaman ayıramayağım ne yaptım ben gibi saçma düşüncelerden kendimi alamıyorum. Herkes seviyor ben öyle imrenerek bakıyorum ben neden böyle değilim diye ağlıyorum. Sürekli kaygı ve korku içindeyim. İlk iki hafta böyle değildim çocuğu seviyordum ama birgün aşırı emzirmekten aniden sıkıldım ve bu hale geldim. Çocuğa bakınca içimde hiç bir kıpırtı olmuyor. Bunları böyle yazmaktan dolayı kendimden Utanıyorum. Güler yüzüm gitti yerine böyle sıkıntılı bambaşka bir insan geldi. Eşime karşı bile düşünemez ilgisiz gibi oldum. Sıkıntılı olunca insan diğer şeylerle galiba ilgilenemiyor. Anlayamıyorum ki bu halden çıkmayacak gibi geliyor nasıl düzenleyeceğim ben lütfen yardım edin. Eşimle eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum eskiden çok rahattık çok güzeldi şimdi sanki tamamen hayatım alt üst olmuş gibi hissediyorum