- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #13.061
BitmiyorduBitcek bitcek. Ha gayret az kaldi
Birazdan başlicam cümle cümle yazmayaYaz yaz. İyi guldum gece gece
Olsun menün güzel benim akşam yemekleri de geçe kalıyor eşimi bekliyorum1 mayis menum
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 kare bitter
Cay
Aksam
Yarim kase mercimek corbasi
Firinda kofte 3 tane
Firinda patates 5 6 dilim
Salata
Yarim saat sonra tilya cayi
Aksam yemegim cok gec vakte kaldi yine malesef. Bi de cok acikmisim bi yedim bi yedim
Mekik cekmeyi de unuttum malesef. Bugun garip bi gun oldu benim icin. Hala carsamba gunu bitmis gibi degil. Sanki yarin carsamba gibi geliyo nedense
Evet kalıcı çare olmuyor şuan benim de düşük ilaç verdi ama aksattım kullanmıyorumBenim 5 lerde ilaç alıyorum canım dut pekmezi uzum ne duyduysam yaptım uzumude yedim yinede sonuç iyi olsada tekrar düşüyor canım
Evet doğru diyosun çocuklar önce geliyorİçerken 7 gunluk almıştım 2 kilo gitti 15 adet vardı sabah aksam içtim tekrar alamadım eşim işsiz olunca tedarikli harcama yapıyorum sonuçta cocukların ihtiyacını karşilamalıyım
Nyx bunu beğendiSu
Hakkında fazla söze gerek yok. Su olmazsa olmaz. Diyetlerde negatif kalori etkisi vardır. Günlük olarak içilen her yarım litre su, 50 kalori harcanmasını sağlamaktadır. Günlük 2.5 litre soğuk su içerek 250 kalori yağ yakabilirsiniz.
Pazar gününden selamlarSelam kizlar nasilsiniz napiyosunuz?
Bende çok yaradı bırakmayı düşünmüyorum çok güzelTilya cayı sende yaradımı cnm
Sınavlarım vardı bitti onlara çalıştım buraya odaklanamadmSelam kizlaaar. Nasilsiniz napiyosunuz? Hadi gelin artik 5 gunumuz kaldi mesajlari tamamlayalim hepimiz
Ben ramzanda 2 içicem biri yatarken biri de imsak öncesiTilyada içmeden ölçün diyor canım yagdan gidiyormuş kilolar gunde iki iç canım ramazanda 1 içersin
Okumadan geçiyorumİnternetten aldim ben de.
1 litre süt
1 su bardagindan 3 4 parmak eksik seker
1 yumurta sarisi
2 yemek kasigi nisasta (bugday veya misir fark etmez)
2 yemek kasigi un
Muhallebi yapiliyor. Pisince 5 dakika sonra 1 paket krema ekleyip mikserle cirpiliyor.
Muhallebisi boyle.
Bebe biskuvisi veya burcak ezilip muhallebinin arasina veya uzerine dokuluyor.
Araya da muz veya cilek koyuluyor. Cilek cok guzel oldu.
Eki Görüntüle 2265367
Bu da görüntüsü. Alinti tabi
Çok şükür canım virüs kısmını atlattık. Alerjiden dolayı sıkıntın var onuda bahar bitene kadar çekeceğiz. Ama çok şükür iyiyizGunaydin canım. İyiyim ben. Sen nasilsin? Atlatabildin mi biraz hastaligi?
Bravo 58 lerde olcam58le gelirsin gibi
Ay bak şahane fikir eşim işe gidince mesaj mesaisi yapayım. 7 nisandan başlayayım ben 1 aylık geçmişi okuyayımGecmisi okuyup cevap vere vere gel bence. Baya yazmis olursun
Kaç mesaj kaldıMesaj sayılarım dolar da yatışmaya dahil olabilirsem tabi...
Böyle giderse zor gibi((
Tatlıda neymiş senin hiiiç işin olmaz aman onca zahmete değmez boşverOkumadan geçiyorum
Ayran koy iftara kendin yaparsan daha iyi o baya tıkıyor fazla yemeni engeller ve kilo vermene yardımcıDurun ramazan planını yazayım.
Sahurda 1 yumurta 1dilim ekmek bol yeşillik 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 dilim peynir 2 ceviz şeklinde sahur planlıyorum. Becerebilirsem
Arada kuru kayısı yerim sanırım bağırsaklar için
İftar ise karbonhidrat olmaz pilav makarna gibi onun dışında yemeklerden et türü olursa 3 yada 4 yk sebze ve bakliyat olursa 8yk köfte olursa 4 adet yanında salata yoğurt yada cacık yada 2 bardak ayran 1 dilimde ekmek p da belki.
Su olayınıda çözersem ramazanda kilo veririm gibi geliyor
Nasıl gidiyor kür sonuçları nerdennaldınız çayı hazır mi kendin mi karıştırdınBen ramzanda 2 içicem biri yatarken biri de imsak öncesi
Topluca bişeyler yapalım bence buraya yazalım bu sezon yoksa yerimizden kalkamıyoruzSpor konusuna gelince malesef yata yata kilo veremiyorum olmuyor o yüzdeb iftar ve sahur arasında leslie YAPMAYA çalışacağım.
Kendimi iyi hissedersem iftar öncesi bile yapabilirim.
Ahahaha soğan sarımsak yasaklı listemde ramazandaTutar niye tutmasin ki canim. Hic icmemekten iyidir. Ramazan gelmis olmasa sogan ye icin yanar suya dayanirsin derim de o da olmaz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?