- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.421
Aktar satıyor canım paket halinde ıcinde 15 adet varSelam kizlar. Benim istahim fena açık. Asiri asiri asiri yemek yemek istiyorum.
Dun aktar bulamadim. Eczaneye sordum yokmus orda tilya. Haftaya kaldi sanirim.
Cok geçmiş olsun canım iyi olursunuz insallah önemli degil ne zaman musaitse o zaman gelir slm söyle opüldünüz28 nisan da herkes tartı fotosu atacak ama o net ve mesajlar 8 mayıs da sayılacak. Menü bildiri mi ve tartı son 28 nisan da.
Kuresel grip salgini varmis canim. Bu ara hastaliklar hic bitmiyo zaten. Atlatir gibi oluyosun sonra tekrarliyo. İnsallah cabucak iyilesirsiniz. Tekrar gecmis olsun.Kızlar nasılsınız. Kusura bakmayın uğrayamıyorum.
Henüz toparlanmış değiliz. Nasıl bir hastalık anlamadım. Tekrar doktora gidecem sanırım.
Kaptandan haber getirdim.
Ekstra çıkan işlerden dolayı hesaplamaları 28 nisan da değil 8 mayısta yapabilecekmiş.
Haftaya bakarim artik canım. Yakınimda hic aktar yok malesef. Limon hasladim dun. Ona basladim bakalimAktar satıyor canım paket halinde ıcinde 15 adet var
Hadi bakalım eksi olursun insallahHaftaya bakarim artik canım. Yakınimda hic aktar yok malesef. Limon hasladim dun. Ona basladim bakalim
Ben de öyleyim bence şuan izinde oldugumuz için öyleSelam kizlar. Benim istahim fena açık. Asiri asiri asiri yemek yemek istiyorum.
Dun aktar bulamadim. Eczaneye sordum yokmus orda tilya. Haftaya kaldi sanirim.
Neyiniz var ki inat etti bu kadar önce sağlık önemli buraya yine gelirsinKızlar nasılsınız. Kusura bakmayın uğrayamıyorum.
Henüz toparlanmış değiliz. Nasıl bir hastalık anlamadım. Tekrar doktora gidecem sanırım.
Kaptandan haber getirdim.
Ekstra çıkan işlerden dolayı hesaplamaları 28 nisan da değil 8 mayısta yapabilecekmiş.
Kilo tabiki aldım bırakmaya gelmiyor dağıttım zaten veririm diyeGünaydın kizlar.
Hesapta olmayan işlerim çıktı. Geri geldiğimde mesajlarinizi tek tek okuyacağım ama şimdi ateş almaya geldim ve tek mesaj yazıp çıkacağım:)
Fatmacigimin da dediği gibi her şey ama düzenli anlaşılmak adına tekrar yazıyorum.
3. Sezon için :
1-) 28 Nisan zorunlu tarti gününuz.
2-) 28 Nisan menu bildirmek için son gününüzSarellam cigim menu kupalarını bana 8 mayısta bildirecek.
3-)8 mayıs mesaj sayımı için son gününüz. 500 mesaj olması tercih sebebi:) 10 gün uzatma yaptım sizin için. Kıymetimi bilin. :)
Ikra meyra arada hatırlatma yaparsın canim.
Kilo aldıniz mi bilmiyorum ama en azından korudugunuzu tahmin ediyorum. Bu da şu aşamada yeterli. 4. Sezona bomba gibi başlayacağız.
Şimdilik hoşçakalin kizlar. Gorisicigiiizzz.
Fayda gördün mü tilyadanAktar satıyor canım paket halinde ıcinde 15 adet var
Evet yagdan gidiyor dıyelim komsu esime sormus 2-3 ayda kiloyu hizlı verdi demiş soylesin nasıl verdiğini ben polislik kazandım kilodan kaybettim demişFayda gördün mü tilyadan
Burda aktar 1tane var hafta sonuna kaldı işim
Az kaldı bekliyoruz sonuclarıGünaydın kizlar.
Hesapta olmayan işlerim çıktı. Geri geldiğimde mesajlarinizi tek tek okuyacağım ama şimdi ateş almaya geldim ve tek mesaj yazıp çıkacağım:)
Fatmacigimin da dediği gibi her şey ama düzenli anlaşılmak adına tekrar yazıyorum.
3. Sezon için :
1-) 28 Nisan zorunlu tarti gününuz.
2-) 28 Nisan menu bildirmek için son gününüzSarellam cigim menu kupalarını bana 8 mayısta bildirecek.
3-)8 mayıs mesaj sayımı için son gününüz. 500 mesaj olması tercih sebebi:) 10 gün uzatma yaptım sizin için. Kıymetimi bilin. :)
Ikra meyra arada hatırlatma yaparsın canim.
Kilo aldıniz mi bilmiyorum ama en azından korudugunuzu tahmin ediyorum. Bu da şu aşamada yeterli. 4. Sezona bomba gibi başlayacağız.
Şimdilik hoşçakalin kizlar. Gorisicigiiizzz.
Bilmiyorum ya niyeyse artik. Yedikten sonra mutlu olsam neyse. Kilo olarak dönüşünü gorunce iyice moralim bozuluyor bu seferBen de öyleyim bence şuan izinde oldugumuz için öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?