- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.381
Oo guzel gorunuyo eline saglik canim afiyet olsunFit kek yaptım kızlar harika oldu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo guzel gorunuyo eline saglik canim afiyet olsunFit kek yaptım kızlar harika oldu :)
Bi uyuttum gunduz. Ust komsu sagolsun ev süpürürken yerleri asindirmayi cok sevdigi icin ona uyandi. Yarim saat uyudu sadece. Sonra da uyumadi. Hadi gunduz uyumuyon gece bari duzgun uyu. O da yokBenim kızda hic sevmiyo uykuyu bende öğle uykusunu kaldırdım artık uyutmuyorum uzun zamandir
Ben de verdim baya aslinda. Onceden ondan daha coktu kilom. Simdi aramizda 10 kilo varBenimki baktı ben vermeye basladım ondan basladı
Sağol canım iyiyim bugün şükürAa iyi o zaman canim. Faydasini gorursun insallah. Ben de bi bakicam bugun bakalim. Nasil oldu migrenin?
Kilo almamisın süper bence
Oo guzel gorunuyo eline saglik canim afiyet olsun
Bi uyuttum gunduz. Ust komsu sagolsun ev süpürürken yerleri asindirmayi cok sevdigi icin ona uyandi. Yarim saat uyudu sadece. Sonra da uyumadi. Hadi gunduz uyumuyon gece bari duzgun uyu. O da yok
Bugünkü menim 14 Nisan eşimin doğum günü ❤
Uyandım tılya çayı
12 de 1 yumurta haslama peynir domates salatalık maydanoz açık çay ekmek
16 da yeşil çay
19 da yoğurtlu ananas ceviz tarçınlı
20 de tılya çayı
23 de zerfacalli limonlu zencefilli yoğurt
Sarellam Muttapa7555
Ben de verdim baya aslinda. Onceden ondan daha coktu kilom. Simdi aramizda 10 kilo var
Ama benim kocam gidip gelip gobegine saplak atip ne kilo aldik be demeyi seviyo sanirim
Ben kilo bildirimi yapıcam 28 nisana supriz olsun
Amin insallah canımBirlikte uzun sağlıklı yıllarınız olsun kuzum inşallah :)
Bildirim yapmicam olucaktı anlamısın bakalım nolcak 14 gunde ne degısecekOooo öyle olsun bakalım fotolu bekleriz o zaman öncesi sonrası