- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.361
Amin canimHakkinizda hayirlisi olsun canim
Oohh oohh cok iyi super olurBenim kocisko da diyette o yuzden benim diyet kolaylaştı belki spora yazılırım diger ay falan
Ilk gun 500 grm gitti sonra tartilmadim hic iyi degildim bugun aksama dogru biraz iyi gibiyimAfiyet olsun kuzum tilya çayı nasıl gidiyo tartıldın mi hiç
Kv de kocali diyet spor oohh dunya guzel dimi13 nisan menusu
Sabah :
Peynirli omlet , havuc , salatalık , akşam yiyemedigim kisır 4 - 5 kasık :) , çay
Ara : 1 sade türk kahvesi ve 2 dilim bitter
Aksam : 1 porsiyon bulgur pilavi,mercimek salatası, kuru maydanozlu yogurt,salgam
Eğer yatmadan açıkırsam sabah smootie hazırladım onu içicem
İcinde : yarım demet maydanoz , 3 parca kereviz sapı,1 salatalık,2 elma , 1 tatlı kasıgı zencefil birazda su var
Kv paylastık sadece bir bardak var suan onu icerim :))
Muttapa7555
Ilk gun 500 grm gitti sonra tartilmadim hic iyi degildim bugun aksama dogru biraz iyi gibiyim
Slm hanimlar nasilsiniz
Kv de kocali diyet spor oohh dunya guzel dimi
tilya cayi yoktu migrenim vardi canim iyi gibiyim sukur birazdan hastaneye gidecemCok gecmis olsun canım acaba cayın icindeki bi bitki ağrını tetikliyo olabilirmi acaba
Iyi olmana sevindimIyiyim vallahi uyucam simdi uyumadan bakaym kimler gelms dedim sen nasılsın :)
Benim kocisko da diyette o yuzden benim diyet kolaylaştı belki spora yazılırım diger ay falan
Ay insallah bi kurtulalim artik hepimiz su hastaliklardan.Aman allah korusun kuzu gecsin gitsin artık
Aa iyi o zaman canim. Faydasini gorursun insallah. Ben de bi bakicam bugun bakalim. Nasil oldu migrenin?Sagol canim bu migren beni mahf etti.Yok canim midemi bozmadim kilo gidiyor gibi odemde olabilir 1 ay olsun belli olur
Kizlar dun kizi uyutamadim bi turlu ya. Uyusaydi birsuru isim de vardi yapilacak. Ama beni çıldırttı. Bi cocuk sabahtan aksama kadar yarim saatlik uykuyla durup gece de uyumaz mi ya. Uyumuyo valla sinirlerim bozuldu iyice. Kavga dövüş uyuttum. Kalkip oturup durdu. Derdi neyse artik. Gelemedim o yuzden. En son ben de uyuyup kalmisim.
benimki de gidip gelip amma kilo aldik be diyip duruyo ama daha tık yok diyet miyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?