- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.061
Kendinize bir oda saapin :)MIhtar bende seni seviyorum canım :))
Sevgi ortalarda yaşanır bulaşıcı olsun :))Kendinize bir oda saapin :)
Ceza ver sende :) böyle manyak tipler olur ya silah zoruyla seviyorum de ülen diye deliren onlar gibi oldum:)))Şemsiye bana hiç öyle şeyler yazmıyor. Sıfır in gözü kaldı, sıfıra ramak kaldı. Ancak bunlar
Yok yazmasın. Yalniz bu hafta işi sıkı tutuyor. Nutellayi bile geri çevirmiş :)Ceza ver sende :) böyle manyak tipler olur ya silah zoruyla seviyorum de ülen diye deliren onlar gibi oldum:)))
O iş tamamMIhtar pişt çok çaba harcama oldu mu gülüm acelemiz yok yavaştan verelim kiloları
Ne ceza vereyim sana ne yazacaksın profiline:)))
evet ölçceksinNe bu mezure mi lazım. Sıfır bedenim ben gerek yok:)
O 55 buraya gelecek :)
Deli ya sesli güldüm :)
ayırdılar biziMIhtar bende seni seviyorum canım :))
Yandın dicem de sende az değilsin.... senin sadece oksijenle hayatta kaldığını düşünmeye başlıyorum:)))Yok yazmasın. Yalniz bu hafta işi sıkı tutuyor. Nutellayi bile geri çevirmiş :)
Benim iki düello eşim de fena... Biri şemsiye biri cizzy.
Nutellanın tadına baksan daha mi iyiydi:)Çok tatlısadım
Her an kocişi kaptığım gibi waffle yemeğe gidebilirim
Kim ayırdı niye ayırdı biz yine eşiz yahu değil miyiz.... hoyt kim ayırabilirO iş tamam
evet ölçceksin
ayırdılar bizi
Beni unutma
Nutellanın tadına baksan daha mi iyiydi:)
Sıfır bedenim diyorum inanmıyor musunO iş tamam
evet ölçceksin
ayırdılar bizi
Beni unutma
Yandın dicem de sende az değilsin.... senin sadece oksijenle hayatta kaldığını düşünmeye başlıyorum:)))
A AklinYolu1 dedi kaptan bize ayırdı yollarımızıKim ayırdı niye ayırdı biz yine eşiz yahu değil miyiz.... hoyt kim ayırabilir
Amann siz ayrılmaya dünden merakliydinizA AklinYolu1 dedi kaptan bize ayırdı yollarımızı
Dayan bak sana masum tatlı tarifi vereyim. Evde muz ve kakao varsa...Oy oyyyyy gözümün önünde canlanıyor ama sabahları tartıya çıkarken yemediğim için çok mutlu çıkıyorum.
Dayanmalıyım şunun şurasında yatmaya 4 saat kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?