- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.681
Kahve fincanı candırIci seni disi beni yakar.
Aynen .Kahve fincanı candır
Sana ozel avatarAynen .
Cidden kizlar , uyku cok farkettiriyor. Pazar gunu eksi cikacakken sabit cikmamin nedeni. Sabah altida gelin.Hadi yavaş yavaş dağılın 12den once yatın ödem yapmasın
Hayati tehliken var bence hızlı kilo verme ablanın mesajı çok açık :)Eneeee ben de bu akşam ne kulağım çınladı diyorum yaaa...
Kızlar ben de misafir vardı.. Muhabbeti yeni gördüm.
Misafir ben de olunca kaçamak daha az oldu tabi.
Dün okuldan bi arkadaşım zayıflamışsın dedi. Kaçamakları azalttım o yüzden yoksa gitmiyor diye açıkta kafama vurunca dalacaktım Nutellaya
Demin tartıldım 57.7 geldim Kaçamakların hazin sonu ama yarın sabah merak ediyorum durumu...
A AklinYolu1
Ablamla aynı kilo dayız ben ondan bi hafta önce falan başladım diyete. Üç yaş var aramızda
Bana bi video yollamış. Bir kadın diğerini yere yatırmış yaka paça dövüyor. Saç baş kavga yani...
Altına da yazmış beraber diyete başladığım arkadaş benden çok kilo verince diye
Not demiş devam etmiş kolla kendini.
Bu kadar hızlı gidince ben de şaşkına dönüyorum tartı bozuk olabilir diye düşünmüyor değilim ama eşim sabit cıkıyor
Hasılı kelam benim hedef 53 falan ama 50 yapıp kendime üç kilo alma payı bırakmak istiyorum.
6 dan sonra yememk çok zor hele ki sürekli misafirli bir ortam varsa..
Hepimize bol eksiler
Yarın kozlarımızı paylaşalım inşallah
Onları bende karıştırıyorum ya ayıp ederim diye soramıyom da :))Sizin avatarlar karisiyor, bile bile mi yapiyonuz.
Ooo matcha mi alirim bir dal.Sana ozel avatar
Hiç fikrim yok kızlar ben de 55 li bişey görünce yedi sekiz kez çıktım indim tartıya .. Bu kadar sevinilmez yani
Sonra sıfırın nazarı değğğdii tekrar 57 çıkıyorum..
Yarın 56 olursa değme keyfime
Bile bile yapiyorlar.Onları bende karıştırıyorum ya ayıp ederim diye soramıyom da :))
İlk yaptığımda ay ben bunu içemem tadı nasıl olur ki dedim. Sonra demledim soğudu (sıcak süt tadını hiç sevmem) bir yudum aldım. Amaaan dedim bu şahane keyf için bile yapıp içiyorum bazen :)) damak zevkine bağlıOnuda denicem sutlu yesil cay derken mideme guzel ifade etmiyor :)
Yine sifir yazdi gordunuz.Benim iki küçük sıpam var bu arada .
Af edersiniz totom sadece uyurken yere değiyor.. Bi de okulda koşturuyorum tabi.
Spor sıfır ama hareket çok .
Zaten nefret ederim spordan. Yemem daha iyi
Bende sicak sut sevmem onuda haftaya yapicam umarim iyi sonuc alirim sutlu yesil cay detoxsundanİlk yaptığımda ay ben bunu içemem tadı nasıl olur ki dedim. Sonra demledim soğudu (sıcak süt tadını hiç sevmem) bir yudum aldım. Amaaan dedim bu şahane keyf için bile yapıp içiyorum bazen :)) damak zevkine bağlı
Sabbb. geldi dagilinnn.Vaaay ne dedikodular dönmüüş
Ulen tam işimi gücümü bitirip telefonu elime alıp oturdum saat 12' ye geliyo bee
Ama haksızlık bu yaaa
Bence seninle bir alıp veremediği var :)))Yine sifir yazdi gordunuz.
Bak yaaaSabbb. geldi dagilinnn.
Herkes uykuya kaçışalım sab geldi:))Vaaay ne dedikodular dönmüüş
Ulen tam işimi gücümü bitirip telefonu elime alıp oturdum saat 12' ye geliyo bee
Ama haksızlık bu yaaa
Hosgeldin cok cocuklu olunca is guc cok olur bende saldim bugun uzandim fitik fena bugunBak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?