- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.301
Kahve sütlü yap kendineKızlar herkea yanomsa çatır çutur çukulata yiyor
Bana sabret yeme deyin lütfennn
Kızlar kp bir kutu laviva almış, kocam iki tane höpürdetti minicik parça almak benim de aklımdn geçti ama kesinlikle en az üç tane yerim kendimi durduramam şuana kadar azcık tadıyım dediğim hiç birşey azla kalmadı... Eğer 36 olcaksak direnmeliyiz. İnş bi yerim şişmezKahve sütlü yap kendine
Ama sanırım içtin gündüz
Emzirdiğin için kıyamadımda
Bir minik parça ısır kuzum
Ama çoook minik
Yani sana eziyetKızlar kp bir kutu laviva almış, kocam iki tane höpürdetti minicik parça almak benim de aklımdn geçti ama kesinlikle en az üç tane yerim kendimi durduramam şuana kadar azcık tadıyım dediğim hiç birşey azla kalmadı... Eğer 36 olcaksak direnmeliyiz. İnş bi yerim şişmez
Mrb kuzum biraz moralim bozuk. Bebegimde cilt altinda odem gorunuyormus, riskli gebelige yonlendirdiler. Orada da 10 gun sonra koriosentez yapalim dediler sebebini bulmak icin. Simdi onu arastiriyordum netten. Nasil yapiliyor, riski nedir vs.
Geçmiş olsun, nette okumadan duramıyoruz ama çoğu zaman abartılı yanlış bilgiler oluyor..Mrb kuzum biraz moralim bozuk. Bebegimde cilt altinda odem gorunuyormus, riskli gebelige yonlendirdiler. Orada da 10 gun sonra koriosentez yapalim dediler sebebini bulmak icin. Simdi onu arastiriyordum netten. Nasil yapiliyor, riski nedir vs.
Sakin yeme bitter olsaydı 2 kase yiyebilirsin ama sakin laviva maviva yemeKızlar kp bir kutu laviva almış, kocam iki tane höpürdetti minicik parça almak benim de aklımdn geçti ama kesinlikle en az üç tane yerim kendimi durduramam şuana kadar azcık tadıyım dediğim hiç birşey azla kalmadı... Eğer 36 olcaksak direnmeliyiz. İnş bi yerim şişmez
Canım çok geçmiş olasun Rabbim Sağ Salim kucağına almayı nasip eder. En kısa zamanda sebebi anlaşılıp çözülür inşallah. Sen moralini yüksek tut senin hissettiklerini hisseder bebeğinMrb kuzum biraz moralim bozuk. Bebegimde cilt altinda odem gorunuyormus, riskli gebelige yonlendirdiler. Orada da 10 gun sonra koriosentez yapalim dediler sebebini bulmak icin. Simdi onu arastiriyordum netten. Nasil yapiliyor, riski nedir vs.
Geçmiş olsun, nette okumadan duramıyoruz ama çoğu zaman abartılı yanlış bilgiler oluyor..
Tesekkur ederim arkadaslar. Uzulmemeye, moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Kafam cok karisikCanım çok geçmiş olasun Rabbim Sağ Salim kucağına almayı nasip eder. En kısa zamanda sebebi anlaşılıp çözülür inşallah. Sen moralini yüksek tut senin hissettiklerini hisseder bebeğin
Sabret yeme canım sakıııııınnnnKızlar herkea yanomsa çatır çutur çukulata yiyor
Bana sabret yeme deyin lütfennn
Canım benim geçmiş olsun moralini yüksek tut hamilelikte ufak tefek sıkıntılar illaki olur içini ferah tut rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahMrb kuzum biraz moralim bozuk. Bebegimde cilt altinda odem gorunuyormus, riskli gebelige yonlendirdiler. Orada da 10 gun sonra koriosentez yapalim dediler sebebini bulmak icin. Simdi onu arastiriyordum netten. Nasil yapiliyor, riski nedir vs.
Evet benimde öyledir hem kendimi durduramam sonrada rejim gitti deyip ne var ne yoksa siler süpürürüm bir kaçamak olur 10kaçamakKızlar kp bir kutu laviva almış, kocam iki tane höpürdetti minicik parça almak benim de aklımdn geçti ama kesinlikle en az üç tane yerim kendimi durduramam şuana kadar azcık tadıyım dediğim hiç birşey azla kalmadı... Eğer 36 olcaksak direnmeliyiz. İnş bi yerim şişmez
Tesekkur ederim kuzum. Maalesef pek oyle ufak tefek bir sıkıntı degilCanım benim geçmiş olsun moralini yüksek tut hamilelikte ufak tefek sıkıntılar illaki olur içini ferah tut rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun cnm benimde 7 ayda iğne yapılacak yada kanama olursaMrb kuzum biraz moralim bozuk. Bebegimde cilt altinda odem gorunuyormus, riskli gebelige yonlendirdiler. Orada da 10 gun sonra koriosentez yapalim dediler sebebini bulmak icin. Simdi onu arastiriyordum netten. Nasil yapiliyor, riski nedir vs.
İnşallah geçmiş olur duam seninleTesekkur ederim kuzum. Maalesef pek oyle ufak tefek bir sıkıntı degilKoriosentezle genetik rahatsizlik olup olmadigina bakilacak. Herhangi bir sendrom yoksa da buyuk ihtimalle kalp rahatsizligi vardir dedi doktor. Umarim bir dahaki gidisime odem gecmis olur, hic bir problem cikmaz. Dua etmekten baska elimizden bir sey gelmiyor.
Seninde Allah yardımcın olsun canımGeçmiş olsun cnm benimde 7 ayda iğne yapılacak yada kanama olursakan uyuşmazlığı var rabim şifa versin cnm Bebişine Allah yardımcın olsun cnm
18 haziran 2018 menusuMuttapa7555
Sabah : hindibaa (neden cunku evde latte bitti)
Oglen : Bir kase sebze corbasi
Ara : 2 kafeinsiz soya latte + 2 zerdecal latte
Aksam : 1 tabak -- Domates +patates + yogurt uclusu.
Bugun geceye kadar evde degilim o yuzden fazla ara yapamam.
Canim uzme tatli canini rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ... ecmainTesekkur ederim arkadaslar. Uzulmemeye, moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Kafam cok karisikDualarinizi eksik etmeyin. Hakkimizda hayirlisi insallah.
Latte latte latte uuuu iyi azalttın :))
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallahGeçmiş olsun cnm benimde 7 ayda iğne yapılacak yada kanama olursakan uyuşmazlığı var rabim şifa versin cnm Bebişine Allah yardımcın olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?