- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
-
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
Dedigimde o canim o pislikler hastaaa onlara kiyafet onemli degil peki gosterdigim videoyu izledin mi izlemedin miGeçen gün yabancı bir dergi okudum oradada tecavüz edilelenlerel sorulmuş o esnada üstünüzde ne vardı diye hani her zaman kıyafeti bahane ediyorlar ya kıyafeti segilemişler ve görünen o ki spor ayakkabı giyeni dahi var bu kadınların içinde yani bildiğiniz günlük kıyafetler
Dedigimde o canim o pislikler hastaaa onlara kiyafet onemli degil peki gosterdigim videoyu izledin mi izlemedin mi
Bu sapkinlik cok haklisin ama benim hep savundugum bunu sakala araba dine baglamak kotu amerikada her sene ne kadar cocuk anne oluyor kim biliyor pislik atmaya gelince herkes Turkiyeye piss kaa diyor eee disarisi bu heryerde var canm benim heryerde keske onune gecebilsek kafa giyim bilmemne deniyor ya yok cocugun giyimindemiymis terbiye edeple buyuyen insaninda giyimi baska olur diyorlar ya anne baba sorumludur aynen oyle edep avretine mahremine sahip cikan orumcek kafali oluyor yaa eee onunkide kendi ozgurlugu...Daha yeni sakallı biri çıktı diyor ki 6 yaşındaki çocukla evlenebilinir düşün bu sapık düşünceyi yaymaya çalışıyor bu fikride arabistandan almış sakalına tükürdüğüm böyle insan gözü, sapık ve tehlikeli
Ve bunu bir egitimci diyor oyle miBunları bırak öğretmenler bile tozutmuş durumda.. Okulda tek sorunumuz çocuğun farklı renk poları..
Kac yıllık öğretmenim daha bir öğrenciye sacın, kılığın, çorabın demedim. Üstüne basa basa kılık kıyafetlerinizi değil zihinlerinizi, davranışlarınızı görüyorum. Onları seviyorum dedim çocuklarıma.
İdarecilerle az sürtüşmedim bu yüzden. Sırf dar kot giydi diye okulun en naif, en çalışkan, en düzgün tavırlı kızı bayan idarecinin hışmına uğradı gözümün önünde. Dayanamadım gittim patladım. Altından neler cıktı. Kıza neler diyormuş sıkıştırıp sıkıştırıp , neyin hıncını alıyorsa artık 17 yasındaki kızdan. kıza evli erkek öğretmenlerin bile senle birlikte olmak istiyor bu kılığın yüzünden demiş.
Gittim kadına ağzıma geleni söyledim. Veli'yi çağırıp şikayet edin bu kadını dedim. Veli çocuğunu haksız buldu. Devir kötü hocam , giymesin dedi. Zavallı cocuk yaşadığı travma ile kaldı .
Konu giyim değildi halbuki uğradığı hakaretlerdi.
Anlayana..
Bu sapkinlik cok haklisin ama benim hep savundugum bunu sakala araba dine baglamak kotu amerikada her sene ne kadar cocuk anne oluyor kim biliyor pislik atmaya gelince herkes Turkiyeye piss kaa diyor eee disarisi bu heryerde var canm benim heryerde keske onune gecebilsek kafa giyim bilmemne deniyor ya yok cocugun giyimindemiymis terbiye edeple buyuyen insaninda giyimi baska olur diyorlar ya anne baba sorumludur aynen oyle edep avretine mahremine sahip cikan orumcek kafali oluyor yaa eee onunkide kendi ozgurlugu...
Yok anacim herkes kendi bildigini savunur satasmaya edepsizligede gerek yok kendi gorusumu yazip baskalarina kendi dusuncemin avukatliginida yapacak degilim ama burasi internet ortami diye haddini asiyor herkes bu bile edep meselesiddir.bu sayfada karsit gorus olsak bile canimli cicimli yazisiyoruz arada bir diken bitiyor sivrilecek ya.Ama bir gun usenmeyecegim birini verecegim avukatima o zaman dilin kemigi olmasi gerektigini anlayacak.
Aynen .ama ben bana gore boyle diyorsam ,benim uzerime atlamaninda alemi yok .sende bana gore boyle de ok .niye herkes birbirinin fikrini degistirme cabasinda onu cozemedim.bir fikir savunursan dayanaginida belirtirsin din ,kitap, gorus her neyse oda yoksa benim icin boyle dersin .ama karsiya satasmak niye... haber topiginde sanane diye bir soylem hakki yok. ortaya atilirsa senin evet benim hayir deme hakkim var .Ama kim evladina ne giydirir tabii ki bizene sanane banane anasi babasi sorumlu ben evlatlarimdan sorumluyum.İçimizde değişik inançlılar var mezhepler var herkes birbirine saygı gösterecek ezmeye kalkmayacak , bu doğru diye dayatmıyacak sana ne kızım dar pantalon giyiyorsa ,
Yetkim olsa ben olurdum şikayetçi .. Günlerce tartıştım kadınla.. Gözdağı verdim. Bir daha tekrarlamasın diye ama Veli olsam ben de dağıtırdım okulu..17 yaşındaki çocuğa bunu ki demişGözlerim doldu ya. Kızıma böyle yapılsa dünyayı yıkmak isterim.
Nasıl bu şekilde hakaret eder, psikolojisine nasıl böyle bir şey yükler ?
Ailesi şikayetçi olmadı mi ?
Daha neler neler office..Evde egitim uygulamasi cikmali acilen.. allah korusun boyle birinin benim karsima ciktigini dusunemiyorum bile.. gerci aileye de birsey diyemiyorum o ogretmen kafasi ailedeki de..
MaalesefVe bunu bir egitimci diyor oyle mi
Daha neler neler office..
Veli'lerde kabahat.. Kız öğrencinin biri tacize uğradı gözümün önünde baska okulun öğrencisi tarafından. Hemen belgelendirdim. Gittim o okulun idarisine kızı da alıp, estim yağdım.
Sonuç tacizcinin Veli'si hatırlı imiş. Kızın ifadesi değiştirildi. Kızın Veli'si olaya karışmadı. Çocuk için idare bir daha yapmayacak hoca hanım diye bana teminat verdi güya.. Ben ortalığı ayağa kaldıran feminist teacher oldum. Sistem böyle böyle öğretmen çürütüyor kendi bünyesinde..
Veli'ler ilgisiz, yapay bir başarı ortamı olsun karneler bes dolsun, yetiyor onlara..
Uğraşmaktan korkuyorlar. hep bi başımız yanar korkusu .. Lanet olsun bu korku imparatorluğuna...
Ben diyrm kotu insan var kotuu ici fesatMaalesef
çok mantıklıMadem mune yok bundan sonra cezaları kazen keser