Lisede kız öğrencilere ‘Tahrik etmek için mi dar pantolon giyiyorsunuz’ sorusu

Aynen katılıyorum, anne babasının müdahale etmediği çocuklara kimsenin karışmaya hakkı yok, bizi ilgilendirmez, giyimle de sapıklık bağdaştırılamaz, iddia ediyorum hepte yazıyorum bir insanda edep ve namus kavramları gelişmişse karşısında anadan üryan kadın olsa dönüp bakmaz.

Bir söz vardı tam hatırlayamıyorum, ilk bakış haktan ikinci bakış şeytandan mı ne öyle birşeydi, sokakta bir insana bir kere bakarsınız, ikinci kez birde üstüne üstlük gözlerinizi dike dike bakıyorsanız baktığınız kişi hangi hal ve harekette olursa olsun, ne giymiş olursa olsun dönüp kendi niyetinizi sorgulamanız gerekir.

Erkeklere eğitim yok maalesef, erkektir yapar deniyor, adam gitmiş altına minicik dar bir şort üstü çıplak ayırmış bacakları oturuyor millete karşı, kimse erkeğin edebini namusunu sorgulamıyor, aynısını kadın yapsa kızılca kıyamet kopuyor.

Artık sıkıldım erkeğin namusu nerede diye sormaktan.

Isine gelen yeri oku tabi bak cumlemin sonunda ne yaziyomus

""ama tecavuz taciz olaylarinda duyulan kisiliksizler hastaaa ruh hastasi""
Ne anlamsiz bir satasma
O halde merak ediyorum, ilk cumleyi neden yazdin?
Her iki kosulda da (tahrik olsun olmasin) zanliyi suclu goruyorsan, magdura da yorumun ucunu dokundurmanin sebebi nedir?

O halde merak ediyorum, ilk cumleyi neden yazdin?
Her iki kosulda da (tahrik olsun olmasin) zanliyi suclu goruyorsan, magdura da yorumun ucunu dokundurmanin sebebi nedir?
Yani...
Allah askina etrafimiz sapik ruhlularla dolu su nette paylasilan su gibi kizlarin fotograflarina bir bakin su koca sitede bir ben mi goruyrm instagram acmistim.Migdem kaldirmadi geri kapattim.Mahremiyet yok ahlak yok yeri gelince dis gorunusle yargilama eeee.. carsafliya ocu diyosun ya imkanim olsa Allah hakki icin kara carsafa giricem.Erkegin nefsi yok cunku yaratilis de en mulayimini bu ac saç 3 gun sonra oda azar .
Bu arada sana degil lafim soylemisken devami geldi.Benim gorusum bu.Aksini savunamam.ortunmeden yanayim bu sadece erkegin degil yeri geldiginde kadinin bile kadina bakmasi haram oluyor ki amann uzar gider mesele.Ar edep olsun yeter.illaki kara carsaf giyilsin ortunsun kapansin demiyrm ama kadina edep en yakistirdigim takidir.

Son düzenleme:

Evlaefe, bak ne guzel instagram resimlerini miden kaldirmayinca, cozumu bulmus ve sayfayi kapatmissin.
Isler boyle yurur.
Rahatsiz olan kafasini cevirir, sayfayi kapatir hatta gerekirse gozlerini yumar.
Fakat kimse bir baskasi icin ne sayfasini kapatmak, resimlerini silmek ne de kiyafetine dikkat etmek zorunda degil.

Rahatsiz olan taraf ayni zamanda onlemini almasina gereken taraftir.

Senin ne edep ne de ahlaka yukledigin anlamlari ben kabul etmiyorum.
Bu durumda, sana zarar vermedigim surece istedigim sekilde yasayabilirim.

Yapma, ne dersen de, neye inanirsan inan ama su erkekleri yuceltme.
Onlara "nefissiz-ac" damgasi vurarak koruyor, yaptiklari barbarliklara kilif biciyorsun.
Onlarinda bir beyni var, biliyorsun. Ayni sekilde ozgur iradeye de sahipler. Kafalarini calistirip dogru ile yanlisi ayirt edebilirler, degil mi?
Erkekleri guduleriyle hareket eden hayvanlar olarak mi goruyorsun? Oyle olsalardi, hem suclu hem de kurnazca siyrilmalari sayesinde guclu olmazlardi.
Nefissiz olmak nedir bilmiyorum ama, ben de hem ac hem de nefis yoksunuyum.
Bu hayatini erkeklerle birlikte benim gibi dusunen kadinlara gore de mi sekillendirecegin anlamina geliyor?

Yaptigin her normallestirme, yumusatma, sucun %50'lik kismini kadina yukleme cabandan dolayi, erkekleri korumus, yuceltmis ve kendini ikinci sinifa indirgemis oluyorsun.

Tatlim dedigim gibi bu benim gorusum

Çok ama çok haklısınız.
Beni en çok üzende kadınların kadınlara tavrı. Kız tecavüze uğrar, o saatte sokakta ne işi varmış diye en önce kadınlar sorgular. Zaten giyimi kuşamıda düzgün değildi'ye çekilir.
Bir başkası okulda tacize uğrar"ama parklarda öpüşüyorlar,ama minicik etekler giyiyorlar"denir.
Kadınlar bu kafada olunca çok üzülüyorum. Sorgulayacakları bambaşka şeyler varken kadinlar bunları sorgularsa bir adım ilerleyemeyiz biz.
Ben mi anormalim ilk aklıma gelen tacizcinin/tecavüzcünün yakalanıp yakalanmadiğını düşünüyorum ,ne ceza alır diye düşünüyorum ama birileri neredeyse çıkıp aklayacak oda öyle giyinmeseydi,o saatte evinde otursaydı vs diye.

öpme bacım sonra neler oluyor görüyorsunn.
Opucem opucem dedim sanaaa
Paaa paaa

üniformamı o nekiii.. taytlar,, şortlar varkenn

Bacm herkes avukat olmus arkadaslar cezadan bannnn dan sıkılmadı ben sıkıldım .birde yazmis seni neden ilgilendiriyor .Eee sanane sen forma mi giyiyorsun mubarek.offf anam off
Yorumunu yazzz bittiii
Neyse uniforma hani mini mini birler caliskan ikiler biz giyerdik ya kara onluk simdi oldu uniforma ama nerde biri der serbest olsun
Arkadas giyer marka kot marka ayakkabi eee.... ama ozgurlukkk
Eee. ... garibann ne giyer
Ama yeri gelince gariban savunucusu olurlar dert anasi doga asigi olurlar
Allahim hidayet eylesin kotuden sapikdan evladimi korusun ben evladima giydirmem giydirenide kendi baglar
Herkoyun kendi bacagindan sallanir
Herseyinde imama hocaya hukumete baglayan kafalardanda sıkıldım.Neyse ben dinlenmeye devammm
Iki cocukla nasil olacaksa o

Aynen evlacim bende sıkıldım da bazen sabredemiyorum

Bana bir şey diyeceksen alıntı yap. Öyle ortaya laf atmakla olmuyor o işler.
Tayt giyen sapık mı oluyormuş?
Belki de şu bakış açısı yüzünden sosyal yapımız bu hale gelmiştir he?
Bu arada eğitimci adayı olarak forma meselesi bizzat beni bağlıyor, merakını gidereyim.

Normal giyimli olduğum halde bazı erkekler sanki çıplakmışım gibi bakıyor bence ruhen arızalılar ,giyimle alakası yok ki ben lise çağındada değilim azgın erkekleri hadım etmek lazım çözüm bu dürtülerine sahip çıkamıyorsa sorun ondadır
Arkadaslar sapkinlik azginlik tahrikle baslar bu bir gercek kimse itiraz edemez ama tecavuz taciz olaylarinda duyulan kisiliksizler hastaaa ruh hastasi

Hayatim zatem ne diyrum onlarrr hastaaaaaa hastaaaa ruh hastasi pislikler benim iki cocugun yanimda esim yanimds bakiyor kutukler pislik onlar arsiz ahlaksiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…