Lisede kız öğrencilere ‘Tahrik etmek için mi dar pantolon giyiyorsunuz’ sorusu

Isine gelen yeri oku tabi bak cumlemin sonunda ne yaziyomus

""ama tecavuz taciz olaylarinda duyulan kisiliksizler hastaaa ruh hastasi""
Ne anlamsiz bir satasma
Cumlenin başı sonunu değersiz kılıyor. Adam baştan asagi kapali olan carsafli kadindan bile tahrik oluyor tecavuz ediyor. Sen hala kalkmış sapiklik azginlik tahrikle baslar diyorsun

Konunun başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Hep dışarı bakıyorlar, içeriye bakan yok diye haykırdım resmen.
Yav onlar daha ergen daha çocuk. Şimdi sen ne yapma, ne giyme desen daha da heveslenirler. Sanki hiç ergen olmadınız he!
Bırakın giysin pantolonunu ne olacak? Ebeveyniyle saçma sapan şeyler yüzünden çatışacağına derslerine odaklanır hiç değilse.
Dışını süslesin ne olacak? Ama içini de süslesin, onda da sen büyük olarak rehber ol. Örneğin :"Yavrum sinemaya mı gitmek istiyorsun, o ceketi mi almak istiyorsun? Tamam alalım ama, sen de derslerine iyi çalış, kitap oku, yabancı dilini geliştir."
Zaten büyüdükçe o kendi değerlerini doğrularını oluşturacak. Bırak omurgalı bir şekilde kendi belirlesin. Benim zorumla, iteklememle nereye kadar birey olacak bu çocuk?

Isine gelen yeri oku tabi bak cumlemin sonunda ne yaziyomus

""ama tecavuz taciz olaylarinda duyulan kisiliksizler hastaaa ruh hastasi""
Ne anlamsiz bir satasma

kendini sataşılacak kadar degerli mi görüyorsun oysa ben önce insan demeyen bi fikre ve sahibine asla değer vermem.
ciddili yorum yazmamam da bundandır.

Geçen gün yabancı bir dergi okudum oradada tecavüz edilelenlerel sorulmuş o esnada üstünüzde ne vardı diye hani her zaman kıyafeti bahane ediyorlar ya kıyafeti segilemişler ve görünen o ki spor ayakkabı giyeni dahi var bu kadınların içinde yani bildiğiniz günlük kıyafetler
Cumlenin başı sonunu değersiz kılıyor. Adam baştan asagi kapali olan carsafli kadindan bile tahrik oluyor tecavuz ediyor. Sen hala kalkmış sapiklik azginlik tahrikle baslar diyorsun

adamlar pardesülü kadınların sokakta dolmuşta avm de şurda burda arkadan resimlerini çekip amatör türbanlı vs gibi başlıklarla dağıtıyor ve çok da alıcısı oluyor. siz penisleri haklı çıkara durun. bi gün face de ya da başka yerlerde kendi mahallenizle yürürken ve haberiniz yokken çekilmiş kendi resimlerinizi görürseniz hiç ciyaklamayın.
artı kocalarınızı bu kafalarda yetiştirdiğiniz erkek çocuklarınızı kardeşlerinizi küçücük kız çocuklarının üzerinden çekin.
memeler çıkınca büyümüş olmuyor onlar akılları çocuk. ıyy tiksindim beee pis düşüncelerinizden

Genel karakterimiz bu şekilci bir milletiz...

İşin özüne inmek, davranış değiştirmek vs bunlar yorucu şeyler..

çocuk eğitirken büyüklerinden, mahalle teyzelerinden, dogmalardan gördüğünü yap gitsin. Kim oturacak da 4699543 tane kitap okuyup çocuk yetiştirecek? Önemli olan çocuğunun Nasıl yetiştiği değil zaten Nasıl göründüğü..

Canımcığım bizim tarihimiz bunlarla dolu değil mi? Değişiklik isteriz ama içten değil dıştan başlarız.
Avrupa kültürüne özenilir, ama gidilip koltuk takımı, ev tipi vs. bunlarla başlanır.
Asla içine, kökenine inmeyiz.

Şimdi şu çocuklara zorla bir şeyler yaptırdın diyelim. Ne olacak? Sen arkanı döndüğünde bildiğini yine okuyacak. Üstelik senden nefret edecek. Nefret bir eğitim şekli değildir. Nefret korkuyu getirir, klasik koşullanma yoluyla bir süreliğine o davranışı yaptırırsın doğru. Ama asla kalıcı izli olmaz bu. Pavlov zamanında denemiş bunu. Köpeğini eğitmeye çalışmış, ama köpek bile uyarıcı kesildiği zaman o davranışı tekrarlamayı reddetmiş.
Korku asla bağlayıcı bir nitelik taşımaz, aksine ihaneti getirir. Sen zorlarsın onu, sonra özgürlüğüne kavuştuğu an görürsün neler olduğunu.
Çocuk eğitimini bu kadar basite almayalım lütfen. Daha çok şey yazarım aslında ama neyse...

Benim anlamadığım , nedense bir kadının kıyafeti en çok bazı erkekcikleri ilgilendiriyor. Yok tesetturune yorum yapar olmamış, yok taytina yorum yapar olmaz diye v.s . En çokta bu tipler rahatsız eder kadınları.

Evet öğrenciler usturuplu olmalı ancak bunu kurallar psikolojisi ile anlatmalı , kendi pislik nefeslerini ortaya koyup öğrencinin psikolojisini bozarak değil. Erkek ve kız öğrenci ayirmaksizin, öğrenci gibi olmalılar.
...

Ve nedense konu din olunca yazan belli başlı Kk hatunları ön safta ezberledikleri replikleri siraliyorlar. Inancın yok ,ee saygın da mi yok çok saygıdeğerler.
...

Haberi sonuna kadar okumadım. Yanlı yazılmış, uzatilmista uzatılmış gibi geldi bana. Gerçeği öğrenmek gerekiyor. Malum konu inanç olunca nakarat çok.

Bunları bırak öğretmenler bile tozutmuş durumda.. Okulda tek sorunumuz çocuğun farklı renk poları..

Kac yıllık öğretmenim daha bir öğrenciye sacın, kılığın, çorabın demedim. Üstüne basa basa kılık kıyafetlerinizi değil zihinlerinizi, davranışlarınızı görüyorum. Onları seviyorum dedim çocuklarıma.

İdarecilerle az sürtüşmedim bu yüzden. Sırf dar kot giydi diye okulun en naif, en çalışkan, en düzgün tavırlı kızı bayan idarecinin hışmına uğradı gözümün önünde. Dayanamadım gittim patladım. Altından neler cıktı. Kıza neler diyormuş sıkıştırıp sıkıştırıp , neyin hıncını alıyorsa artık 17 yasındaki kızdan. kıza evli erkek öğretmenlerin bile senle birlikte olmak istiyor bu kılığın yüzünden demiş.
Gittim kadına ağzıma geleni söyledim. Veli'yi çağırıp şikayet edin bu kadını dedim. Veli çocuğunu haksız buldu. Devir kötü hocam , giymesin dedi. Zavallı cocuk yaşadığı travma ile kaldı .

Konu giyim değildi halbuki uğradığı hakaretlerdi.

Anlayana..

Buyur canım, bir kadının tecavüze uğrarken giyindiği kıyafetler. Sence daha fazla şey söylememe gerek var mı?

Biz var ya biz, tacize tecavüze kadının teni, eti üzerinden neden uydurmaya devam ettiğimiz sürece bu acılar hiç bitmeyecek.

17 yaşındaki çocuğa bunu ki demiş Gözlerim doldu ya. Kızıma böyle yapılsa dünyayı yıkmak isterim.
Nasıl bu şekilde hakaret eder, psikolojisine nasıl böyle bir şey yükler ?
Ailesi şikayetçi olmadı mi ?

Yani tecavüzde tahrik etkisi sifirdir bence. Yapacak olan sadece kadin olduğu icin saldiriyoe acik kapali vs hicbiri buna sebep değil. Kadin olmasi yeterli . Nasil tahrik var diyip o adilerin sucunu azaltmaya calisiyorlar anlamiyorum. Yani bunu bir de kadinlar yapiyor.

Bir de su tahrik meselesi kime gore neye gore?. Ölçüsü ne bunun? Kimi acik sactan kimi ayak topugundan bile tahrik oluyor. Ne yapalım? Yasamayalim biz en iyisi

Evde egitim uygulamasi cikmali acilen.. allah korusun boyle birinin benim karsima ciktigini dusunemiyorum bile.. gerci aileye de birsey diyemiyorum o ogretmen kafasi ailedeki de..

Daha yeni sakallı biri çıktı diyor ki 6 yaşındaki çocukla evlenebilinir düşün bu sapık düşünceyi yaymaya çalışıyor bu fikride arabistandan almış sakalına tükürdüğüm böyle insan gözü, sapık ve tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…