- 10 Ağustos 2009
- 26.100
- 18.286
-
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
Hayatim zatem ne diyrum onlarrr hastaaaaaa hastaaaa ruh hastasi pislikler benim iki cocugun yanimda esim yanimds bakiyor kutukler pislik onlar arsiz ahlaksiz
Okuyorum yorumları evla, ki burası da dertleşme topiği değil.Amaannn ablamm
@Kakao ve Ben ile dertlesiyrum.
Polemigee mapus yolu acilmis
biz takiliyoruz ne taşi
Cimbizin benden uzak olaateyy teyy puskulu ben olayimm
Vardi da bir ara kalkmisti vallahi herkes sapitmisti o araa bir ben kalmistim garip neydi o gunlerrr amannnOkuyorum yorumları evla, ki burası da dertleşme topiği değil.
Kişisel polemiğe zaten uyarı vardı ama belli ki okumamışsın
Canm ben ne cocuklar biliyrm Allah muhafazs ben duydugumda bile elim ayagim bosaliyor simdi felcli annesine tecavuz eden cocuk ve bu cocuk ergen ne dersin yetirtirme mu hasta mi hormon mu soylerken bile icim aciyorAynen acaba hormonlardan mı ,annenin yetiştirme tarzından mı bunu bilim bulacak artık
Ne olduğu ortada değil mi Mune hanım?Hayırdır, karşılıklı taşlama mı var? Artık herkes bir dursun ne dersiniz?
Cumlenin başı sonunu değersiz kılıyor. Adam baştan asagi kapali olan carsafli kadindan bile tahrik oluyor tecavuz ediyor. Sen hala kalkmış sapiklik azginlik tahrikle baslar diyorsunIsine gelen yeri oku tabi bak cumlemin sonunda ne yaziyomus
""ama tecavuz taciz olaylarinda duyulan kisiliksizler hastaaa ruh hastasi""
Ne anlamsiz bir satasma
Konunun başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Hep dışarı bakıyorlar, içeriye bakan yok diye haykırdım resmen.Kendini ne kadar değersiz görüyor bazı kadınlar ya..
Sokaktaki adama göre mi giyinicem ben? Kim ki onlar? Elin sapığına, it kopuğuna bu kadar mı prim verilir be?
Zihniyet değiştirmek yerine şekil değiştirmek ; yüzeysel temizlik gibi
Isine gelen yeri oku tabi bak cumlemin sonunda ne yaziyomus
""ama tecavuz taciz olaylarinda duyulan kisiliksizler hastaaa ruh hastasi""
Ne anlamsiz bir satasma
Cumlenin başı sonunu değersiz kılıyor. Adam baştan asagi kapali olan carsafli kadindan bile tahrik oluyor tecavuz ediyor. Sen hala kalkmış sapiklik azginlik tahrikle baslar diyorsun
Genel karakterimiz bu şekilci bir milletiz...Konunun başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Hep dışarı bakıyorlar, içeriye bakan yok diye haykırdım resmen.
Yav onlar daha ergen daha çocuk. Şimdi sen ne yapma, ne giyme desen daha da heveslenirler. Sanki hiç ergen olmadınız he!
Bırakın giysin pantolonunu ne olacak? Ebeveyniyle saçma sapan şeyler yüzünden çatışacağına derslerine odaklanır hiç değilse.
Dışını süslesin ne olacak? Ama içini de süslesin, onda da sen büyük olarak rehber ol. Örneğin :"Yavrum sinemaya mı gitmek istiyorsun, o ceketi mi almak istiyorsun? Tamam alalım ama, sen de derslerine iyi çalış, kitap oku, yabancı dilini geliştir."
Zaten büyüdükçe o kendi değerlerini doğrularını oluşturacak. Bırak omurgalı bir şekilde kendi belirlesin. Benim zorumla, iteklememle nereye kadar birey olacak bu çocuk?
Canımcığım bizim tarihimiz bunlarla dolu değil mi? Değişiklik isteriz ama içten değil dıştan başlarız.Genel karakterimiz bu şekilci bir milletiz...
İşin özüne inmek, davranış değiştirmek vs bunlar yorucu şeyler..
çocuk eğitirken büyüklerinden, mahalle teyzelerinden, dogmalardan gördüğünü yap gitsin. Kim oturacak da 4699543 tane kitap okuyup çocuk yetiştirecek? Önemli olan çocuğunun Nasıl yetiştiği değil zaten Nasıl göründüğü..
Bunları bırak öğretmenler bile tozutmuş durumda.. Okulda tek sorunumuz çocuğun farklı renk poları..
Kac yıllık öğretmenim daha bir öğrenciye sacın, kılığın, çorabın demedim. Üstüne basa basa kılık kıyafetlerinizi değil zihinlerinizi, davranışlarınızı görüyorum. Onları seviyorum dedim çocuklarıma.
İdarecilerle az sürtüşmedim bu yüzden. Sırf dar kot giydi diye okulun en naif, en çalışkan, en düzgün tavırlı kızı bayan idarecinin hışmına uğradı gözümün önünde. Dayanamadım gittim patladım. Altından neler cıktı. Kıza neler diyormuş sıkıştırıp sıkıştırıp , neyin hıncını alıyorsa artık 17 yasındaki kızdan. kıza evli erkek öğretmenlerin bile senle birlikte olmak istiyor bu kılığın yüzünden demiş.
Gittim kadına ağzıma geleni söyledim. Veli'yi çağırıp şikayet edin bu kadını dedim. Veli çocuğunu haksız buldu. Devir kötü hocam , giymesin dedi. Zavallı cocuk yaşadığı travma ile kaldı .
Konu giyim değildi halbuki uğradığı hakaretlerdi.
Anlayana..
Bunları bırak öğretmenler bile tozutmuş durumda.. Okulda tek sorunumuz çocuğun farklı renk poları..
Kac yıllık öğretmenim daha bir öğrenciye sacın, kılığın, çorabın demedim. Üstüne basa basa kılık kıyafetlerinizi değil zihinlerinizi, davranışlarınızı görüyorum. Onları seviyorum dedim çocuklarıma.
İdarecilerle az sürtüşmedim bu yüzden. Sırf dar kot giydi diye okulun en naif, en çalışkan, en düzgün tavırlı kızı bayan idarecinin hışmına uğradı gözümün önünde. Dayanamadım gittim patladım. Altından neler cıktı. Kıza neler diyormuş sıkıştırıp sıkıştırıp , neyin hıncını alıyorsa artık 17 yasındaki kızdan. kıza evli erkek öğretmenlerin bile senle birlikte olmak istiyor bu kılığın yüzünden demiş.
Gittim kadına ağzıma geleni söyledim. Veli'yi çağırıp şikayet edin bu kadını dedim. Veli çocuğunu haksız buldu. Devir kötü hocam , giymesin dedi. Zavallı cocuk yaşadığı travma ile kaldı .
Anlayana..
Yani tecavüzde tahrik etkisi sifirdir bence. Yapacak olan sadece kadin olduğu icin saldiriyoe acik kapali vs hicbiri buna sebep değil. Kadin olmasi yeterli . Nasil tahrik var diyip o adilerin sucunu azaltmaya calisiyorlar anlamiyorum. Yani bunu bir de kadinlar yapiyor.Geçen gün yabancı bir dergi okudum oradada tecavüz edilelenlerel sorulmuş o esnada üstünüzde ne vardı diye hani her zaman kıyafeti bahane ediyorlar ya kıyafeti segilemişler ve görünen o ki spor ayakkabı giyeni dahi var bu kadınların içinde yani bildiğiniz günlük kıyafetler
Anlayana..
Yani tecavüzde tahrik etkisi sifirdir bence. Yapacak olan sadece kadin olduğu icin saldiriyoe acik kapali vs hicbiri buna sebep değil. Kadin olmasi yeterli . Nasil tahrik var diyip o adilerin sucunu azaltmaya calisiyorlar anlamiyorum. Yani bunu bir de kadinlar yapiyor.
Bir de su tahrik meselesi kime gore neye gore?. Ölçüsü ne bunun? Kimi acik sactan kimi ayak topugundan bile tahrik oluyor. Ne yapalım? Yasamayalim biz en iyisi