Tum okullar imam hatip olursa, eee herkes hafiz, imam olursa kim doktor, muhendis, avukat olacak acaba? Bunca imami bu ulke ne yapacak??
Amerika Mars'a koloni yapma derdinde, oyle bir muhendislik var ki sadece SpaceX degil butun sirketler artik uzaya cikma derdinde. Bizimkilerin derdi de kizli erkekli, safi uckur kafasi 15 yasindaki cocugun ustunden bile.
Madem kadinlarin toplum icine karismasi, erkeklerle yan yana durmasi yanlis, o zaman oturun evde ogretmenlik de baska meslek de yapmayin. Su soylediigniz sacmalik Suudi Arabistan'da var sadece dunyada baska hicbir yerde yok. Harem selam ogretmek isteyenler yallah Arabistan'a orda ogretmenlik yapsinlar.
Haydi bunu da gectim, siz kiz ogrencileri erkeklerden ayirirsaniz, bu insanlar ilerde sosyal hayatta ne yapacak? 25 yasina gelmis, karsi cinsle konusmasini bilmeyen, karsi cinsi tanimamis insanlar olacaklar, ilk bulduklari insanlarla evlenip artik bahtlarina ne cikarsa onu yasayacaklar. Ayrica bilmiyorum farkinda misiniz ama kadinlar da insan, onlarin da topluma karisma hakkini elinden alirsaniz ezik, sinik, pasif insanlar olurlar. Cocuklara kadin olduklari icin namahremden kacmayi vb sacmaliklari degil, insan, ozgur birey olduklarini, demokratik haklarini ogretmelisiniz once. Kadin da erkek de esit haklara sahip bireylerdir, bu kadar.
Sonra da burda tek basima markete gitmeyi bile beceremiyorum minvalinda konular aciyorsunuz, rica ederim bu kafanizi kiz ogrencilere de asilayip onlari da guvensiz, pasif, sinik insanlar yapmayin. Bana kalirsa siz dersinizi ogretin siniftan cikin gidin bu kadar.