- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.585
Birliktelik öncesinde bunun hazırlığı fizikten ve ruhen yapilmalı. Bence hormonları hareket geçirmek için bu şart.Evet bu kesinlikle doğru. Doktor doktor gezdim, hormon testleri de yapıldı.. problem yok. Hormonlar unutmuş dediler hep. Sık sık birlikte ol diyorlar eeee olamıyorum ki..
Benim annemde aynı öyleydi hatta sadece 1 çocukla kaldı 13 sene . Babamla yatakları bile ayrdi biz annemle beraber yatardıkMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimi çoookkk seviyorum çok da begeniyorum kendisi gayet bakımlı ve temizdir bunları önceden yazıyorum çünkü konu şu libidom düşük cinsel ilişkiye hiç girmesem aramam gibi ne olacak benim bu halim benden başka tüm kadınlar çok azgın kocaları ile çatır çutur sevişiyor gibi geliyor kendimi eksik hissediyorum
Ten uyumu gerçekten var ya. Çoook eskilerden bı sevgilimle cinsel şeyler bile yaşamadık ama eline dokunmak bile beni benden alırdı. Bu büyü gibi bişey. Baş döndürücü. Ama tabi evlilik için yeterli bir sebep değilBelkide biraz ten uyumu gereklidir belki de bir kaç farklılık. Ten uyumuna inanıyorum ben ama ya. Eşimle öncesinde 7 yıl sevgili kaldık o zamanlar da sevişirkende şimdi evlilikte de dokunsa bile bir içim hoş olur uygun ortam da varsa hemen hazır hissederim kendimi. Hele yumurtlama zamanları daha bir fazla olurum. Biraz da belki kendi bedeninizi tanımanız gerek.
Bi değerlerinize baktırdınız mı ? Demir eksikliği vsHayır denemedim.o karışımın adı nedir? Aslında ben de bu tarz bi yardım arıyorum
Sizin hiçbir sorununuz yok, siz sadece eşinize soğumuşsunuz. Yani, bu da çok normal.Ten uyumu kesinlikle var. Eşimle evlenmeden de birlikte oluyorduk, muhteşemdi...eli elime değse, bi yerime dokunsa etkilenme oluyordu. Yine oluyor. Ama ben sevişmekten kaçıyorum resmen..
Haklısın katip.. Galiba öyle..Sizin hiçbir sorununuz yok, siz sadece eşinize soğumuşsunuz. Yani, bu da çok normal.
Tamam da bu dediklerinizin çözümü partner değişimi ki ben de katılıyorum.katılmama rağmen savunamıyorum çünkü bizim ülkemizde kabul gören bir düşünce değil.ama yine de itiraf ettiğiniz için teşekkür ederim.bizim yaşlara genç yaşlar diyorlar ama ben buna da katılmıyorum.hani 40 lı yaşlardaki kadınlara bile arkadaşlar,cinselliği doya doya yaşayacağınız yaş falan diyorlar ona da zerre katılmıyorum.benin istekli olduğum yaş aralığı (hem de ne istek) 19- 26 arasıydı.her geçen gün de dediğiniz gibi daha da kötüye gidiyor.üstelik ben partner değiştiren biri olmama rağmen.evet fiziksel gücümüz yerinde ama demek ki bazı konular için de yaşlanmışız.başka açıklaması yok yani bunun.değerler normalse eğer ki zaten normaldir.doğuştan bu şekilde isteksiz olmadığımıza göre yaşlanmaktan başka seçenek kalmıyor.hayatımda en kolay partner bulabildiğim dönemdeyim.erkekler üst üste geliyor.bu sefer de ben de iş kalmadı.Evlilik oncesi hemen hergün beraber olmayi isterken, evlendikten sonra yavas yavas azalarak, 7 yil sonra neredeyse sifira dusmesinin ardinda yatan nedenlerin basindan, hep ayni seyden bunalmak geliyor. Ese de bunu acikca dememe ragmen, hic caba sarfetmiyor. Ikizler burcu olmanin da etkisi heralde, degisiklik olmayinca mutsuz oluyorum, mutsuz olunca kendimi kapatiyorum ve Boyle bir kisir dongude en son gelinen nokta, sifir noktasina yakin cinsel hayat. Nereye kadar gider bilmiyorum.
Aynı sorun bende de var yaaa libidom yerlerdeMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimi çoookkk seviyorum çok da begeniyorum kendisi gayet bakımlı ve temizdir bunları önceden yazıyorum çünkü konu şu libidom düşük cinsel ilişkiye hiç girmesem aramam gibi ne olacak benim bu halim benden başka tüm kadınlar çok azgın kocaları ile çatır çutur sevişiyor gibi geliyor kendimi eksik hissediyorum
Tamam da bu dediklerinizin çözümü partner değişimi ki ben de katılıyorum.katılmama rağmen savunamıyorum çünkü bizim ülkemizde kabul gören bir düşünce değil.ama yine de itiraf ettiğiniz için teşekkür ederim.bizim yaşlara genç yaşlar diyorlar ama ben buna da katılmıyorum.hani 40 lı yaşlardaki kadınlara bile arkadaşlar,cinselliği doya doya yaşayacağınız yaş falan diyorlar ona da zerre katılmıyorum.benin istekli olduğum yaş aralığı (hem de ne istek) 19- 26 arasıydı.her geçen gün de dediğiniz gibi daha da kötüye gidiyor.üstelik ben partner değiştiren biri olmama rağmen.evet fiziksel gücümüz yerinde ama demek ki bazı konular için de yaşlanmışız.başka açıklaması yok yani bunun.değerler normalse eğer ki zaten normaldir.doğuştan bu şekilde isteksiz olmadığımıza göre yaşlanmaktan başka seçenek kalmıyor.hayatımda en kolay partner bulabildiğim dönemdeyim.erkekler üst üste geliyor.bu sefer de ben de iş kalmadı.
@Ferhans cozum onerisi konusundaki fikrinize katiliyorum.Aynı sorun bende de var yaaa libidom yerlerdevar mı çözümünü bulan
Siz kaç yaşındasınız ?@Ferhans cozum onerisi konusundaki fikrinize katiliyorum.
ManyakMisir Benim onerecegim cozumler evliler icin- gelenek gorenek orf adet ahlak yetistirilme tarzimiza cok aykiri. Ozellikle Japonyada devamli Partner degisimi ile cinsel hayatlarina devam Eden evli ciftler var, ama dedigim gibi bizlerin degerleriyle feci cakisiyor.
Bu yasimda mezarda gibiyim, bakalim nereye gidecek bu durum