• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bana dokunmuyor

Çift terapisine mi gitseniz acaba görünürde bir sorun yoksa psikolojik bir durum olabilir. Sizi beğenmiyorsada orada ortaya çıkar ya da başka derdi vardır.

E
Arkadaslar benim cok büyük bir sorunum var. 1 yillik evliyim kocamda ilk günden beri cinsel isteksizlik var. Güzel bakimli bir kadinim. Kendimi simdiye kadar asla cirkin hissetmemistim. Kocamin bu davranislari yüzünden ve beni begenmedigi icin kendimi cirkin hissetmeye basladim her gün kavga ediyoruz bu konu yüzünden. Arti disarda sürekli sarisin kadinlara bakiyor ben orda yokmusum gibi. Bu arada ben esmerim ve asla esmer bir kadina baktigini görmedim. Izledigi dizilerde filmerde bile basrol kadinlar hep sarisin. Kac defa kavga ettik bana saygisizlik yapiyorsun dedim bakmiyorum diyor inkar ediyor. Saclarimi sariya boyatayim dedim sacmalama ben seni begeniyorum delirtme beni gibi konusuyor. Konusarak cözemiyoruzda konusunca ben kiskancmisim gibi yansitiyor sorunlu gibi gösteriyor beni. Ama hem dokunmuyor cinsellik ben baslatmadigim sürece yok, aylar gecsede aklina gelmicek su an mesela 4 hafta olacak. Ufak bir ameliyat gecirdi doktor 1 hafta icinde düzelirsin dedi, iyilesti de ama bu şimdide ameliyati bahane edip daha iyilesmedim olmaz diyor. Resmen kendimi artik cirkin ve istenilmeyen arzulanmayan gibi hissediyorum. Cocuk istiyoruz ama düzenli bir cinsel hayatimiz yok cocukta olmuyor 1 sene icinde her 2-3 haftada bir cinsellik yasiyorum. Doktora gittik cocuk olmuyor diye halbuki normal cinsel hayatlmiz olsa cocuk olacakti belki simdiye kadar. Tüp bebek diye tutturdu. Ben daha detayli kontrol olmadim bile. direkt tüp bebek istemek bana dogru gelmiyor. Doktorum normal kontrolde sorun yok demisti ondan sonra da detayli kontrol olmadim. Normal yoldan bebek sahibi olmak istemiyor cinsel iliski istemedigi icin direkt tüp bebek istiyor. Ne yapacagimi bilmiyorum bu ikinci evliligim. Kocaminda ikinci evliligi. Birinci evliliginden bir cocugu var oda aşılama ile olmuş.
Ayni sorunlari yasayanlar varsa yardimci olur musunuz
erkeklerden hoslanma olasılığı da var aynı sorunu bende yaşıyorum asla dokunmuyor ben zorlasam sürekli reddediyor du araştırdım bisexual olduğunu öğrendim daha dün bile beni bir erkekle aldatmış ve bide üste çıkmaya çalışıyor ben boşanmak istiyorum kesinlikle kabul etmiyor

E

erkeklerden hoslanma olasılığı da var aynı sorunu bende yaşıyorum asla dokunmuyor ben zorlasam sürekli reddediyor du araştırdım bisexual olduğunu öğrendim daha dün bile beni bir erkekle aldatmış ve bide üste çıkmaya çalışıyor ben boşanmak istiyorum kesinlikle kabul etmiyor
Kocan erkekle mi aldatmis seni 😡

E

Yok benimki erkeklerden hoşlanmıyor instagram sayfası kadın videolarıyla dolu oradan az çok hangi içerikleri izlediğini takip edebilirsin.
Aldattıysa konuyu uzatmaya gerek yok boşanmayı düşün derim. Biliyorum kolay değil ben bile bana dokunmayan arzulamayan kocamdan cesaret edip boşanamıyorum ama işin içine aldatma girdiyse boşanırdım ki adam hem dokunmuyor hem erkekle aldatıyor. Bunu kendine yapma.

Bu cinsellik azlığı kadının kadın gibi hissetmesine engel oluyor. Bir süre sonra ilgi azlığına gidiyor, sonra karı-koca ilişkisi bitiyor.
Erkeklere bir şey oldu ama ben madem bu işten beni mahrum edecek evlenmeseydi o zaman kafasındayım. Kimse kimseyi mahrum etmemeli.
Bir doktora, terapiste yönlendirin olmazsa birlikte gidin.
Sizin isteğiniz ne durumda bilemiyorum ama olmazsa son kaçınılmaz gibi 🤷🏻‍♀️

Eşin zaten kusurunu biliyordu, bile bile evlendi. Çok vicdansiz biriymiş. Bu adam düzelmez lütfen çocuk meselesini iyi düşün ve bu evliliği gözden geçir. Hayat çok kısa.

2.evliligim oldugu icin hemen bosanmak istemiyorum düzelir diye bekliyorum ama düzelmiyor. Cocuk zaten olmaz böyle. Tüp bebek olayini da erteleyebildigim kadar erteleyecegim
Düzenli bir cinsel hayatla bebek yapabilecekken tüp benek gibi maliyetli ve yorucu bir süreci seçmek neden. Adamda mantık da yok ki. İkinci evliliğiniz olduğu için zaman tanımanızı anlıyorum ama bu yaşadığınız da bir psikolojik şiddet

Arkadaslar benim cok büyük bir sorunum var. 1 yillik evliyim kocamda ilk günden beri cinsel isteksizlik var. Güzel bakimli bir kadinim. Kendimi simdiye kadar asla cirkin hissetmemistim. Kocamin bu davranislari yüzünden ve beni begenmedigi icin kendimi cirkin hissetmeye basladim her gün kavga ediyoruz bu konu yüzünden. Arti disarda sürekli sarisin kadinlara bakiyor ben orda yokmusum gibi. Bu arada ben esmerim ve asla esmer bir kadina baktigini görmedim. Izledigi dizilerde filmerde bile basrol kadinlar hep sarisin. Kac defa kavga ettik bana saygisizlik yapiyorsun dedim bakmiyorum diyor inkar ediyor. Saclarimi sariya boyatayim dedim sacmalama ben seni begeniyorum delirtme beni gibi konusuyor. Konusarak cözemiyoruzda konusunca ben kiskancmisim gibi yansitiyor sorunlu gibi gösteriyor beni. Ama hem dokunmuyor cinsellik ben baslatmadigim sürece yok, aylar gecsede aklina gelmicek su an mesela 4 hafta olacak. Ufak bir ameliyat gecirdi doktor 1 hafta icinde düzelirsin dedi, iyilesti de ama bu şimdide ameliyati bahane edip daha iyilesmedim olmaz diyor. Resmen kendimi artik cirkin ve istenilmeyen arzulanmayan gibi hissediyorum. Cocuk istiyoruz ama düzenli bir cinsel hayatimiz yok cocukta olmuyor 1 sene icinde her 2-3 haftada bir cinsellik yasiyorum. Doktora gittik cocuk olmuyor diye halbuki normal cinsel hayatlmiz olsa cocuk olacakti belki simdiye kadar. Tüp bebek diye tutturdu. Ben daha detayli kontrol olmadim bile. direkt tüp bebek istemek bana dogru gelmiyor. Doktorum normal kontrolde sorun yok demisti ondan sonra da detayli kontrol olmadim. Normal yoldan bebek sahibi olmak istemiyor cinsel iliski istemedigi icin direkt tüp bebek istiyor. Ne yapacagimi bilmiyorum bu ikinci evliligim. Kocaminda ikinci evliligi. Birinci evliliginden bir cocugu var oda aşılama ile olmuş.
Canim ben bi zenciyle birlikte oldum 25cm var burda turkiyede staj gormek uzun boyle yakisikli kazli snapchat ten ekle sana hersey canli gosterir …. snapchati

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar. Artık vallaha Deliricem. Yine bir hüsran sonucu konuşmayı denedim tedavi olabilirsin ben sana kızmıyorum vs dedim güzellikle yaklaştım. Bu kez de tutturmuş bende sorun yok sorun sende diyor. Neymiş benim canım yanıyormuş her defasında mal herif beni hazırlamadan oldu bittiye getirmeye çalışırsan canım tabii ki yanar dokunmayı bilmiyorum demiyor asla kabul etmiyor sorununu ama kendi sorununu benim sorunummuş gibi göstermesini beklemiyordum ilk zamanlar kabul ediyordu isteksizliğini ama şimdi tersine çevirdi ters psikoloji uygulamaya çalışıyor bana. Kafayı yiyeceğim artık. Asla benim hoşlandığım şeyleri yapmıyor defalarca kez söylememe rağmen. Bildiği kalıp düşünceden vazgeçmiyor. Onun için cinsellik sadece gir çık. Sadece bu. Ne bir okşama ne bir tutkulu öpüşme elleşme. 😭defalarca kez söyledim böyle yaparsan zevk alırım vs diye ama kulak ardı ediyor ve bildiği şekilde devam ediyor.
Evlenmeyi düşünen herkese bir tavsiye asla düzenli cinsellik yaşamadan evlenmeyin sürpriz yumurtadan ne çıkacağını bilemezsiniz ve asla sözlere inanmayın. Evlenmeden önce yok libidom yüksek yok şöyle yok böyle fantezilerden bahsederler ama evlendikten sonra icraat sıfır. Aldım başıma belayı. İkinci evliliğim olmasa bir saniye uğraşmazdım basardım tekmeyi. Çok çaresiz hissediyorum.

Eşiniz gay olabilir mi? Davranışları bana öyle düşündürdü günümüz çağında da bu çok yüksek ihtimal bizler anlamayalım diye evleniyor böyle insanlar

Back