- 25 Nisan 2018
- 3.948
- 7.838
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle yapıyoruz ama ben herkes böyle yapıyor sanıyordumVallahi harika bir konu acmissiniz.
Ve evet bunu merak ediyorum, sevgili hemcinslerim, eslerinizle catur cutur sevisiyor musunuz? Eger oyleyse, durum bende de cok vahim.
29 yaşındayım.ben saatlerce 2,3 saat seks yapsam bile hâlâ sırılsıklam gezen bir kadındım.neredeyse bütün gün ilişkiye girsem ıslaklıl sorunum olmazdı.ne zaman ki 28 yaşına girdim.tamamen aseksüel oldum. En ufak bir cinsel kıpırtı hissetmiyorum.herşey bir amda bıçak gibi kesildi.menepozdaki kadınların cinsel isteği daha fazla olabilir o derece.azalma bile değil bildiğin cinsel isteğim bitti 1 sene içerisinde.ben de bir anda ne olduğunu şaşırdım, şoka girdim.burada bir arkadaş 28 yaşından sonra sulanma olmuyor, istek bitiyor yazmıştı.demek ki gerçekten doğruymuş bir kesim için.inanın ben de ne yapacağımı bilmiyorum.önümde çok uzun bir hayat var.ilişkiye girerken o kadar kupkuruyum ki partnerime çaktırmamak için oral seks delisi oldum.en azından girecek kadar ıslansın diye.bacılar yok mu tavsiyesi olan ? Bir de buralarda 40 yaşa falan kadının en istekli en doya doya cibsellik yaşayacağı yaşlar falan diyorlar ? Eee bizim gibilerin durumu ne o zaman ? Ben kırk yaşında erkeklerin yüzüne bile bakamayacağım bu gidişle.Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimi çoookkk seviyorum çok da begeniyorum kendisi gayet bakımlı ve temizdir bunları önceden yazıyorum çünkü konu şu libidom düşük cinsel ilişkiye hiç girmesem aramam gibi ne olacak benim bu halim benden başka tüm kadınlar çok azgın kocaları ile çatır çutur sevişiyor gibi geliyor kendimi eksik hissediyorum
Keşke ben de öyle olsaydım hamilelik de eklenince hormonlar tavan geziyorum aylardır. Şanslı buldum sizi ne bileyim...Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimi çoookkk seviyorum çok da begeniyorum kendisi gayet bakımlı ve temizdir bunları önceden yazıyorum çünkü konu şu libidom düşük cinsel ilişkiye hiç girmesem aramam gibi ne olacak benim bu halim benden başka tüm kadınlar çok azgın kocaları ile çatır çutur sevişiyor gibi geliyor kendimi eksik hissediyorum
Yok canım sen de.Keşke ben de öyle olsaydım hamilelik de eklenince hormonlar tavan geziyorum aylardır. Şanslı buldum sizi ne bileyim...
Önceki konularınızdan herkes size aşina.29 yaşındayım.ben saatlerce 2,3 saat seks yapsam bile hâlâ sırılsıklam gezen bir kadındım.neredeyse bütün gün ilişkiye girsem ıslaklıl sorunum olmazdı.ne zaman ki 28 yaşına girdim.tamamen aseksüel oldum. En ufak bir cinsel kıpırtı hissetmiyorum.herşey bir amda bıçak gibi kesildi.menepozdaki kadınların cinsel isteği daha fazla olabilir o derece.azalma bile değil bildiğin cinsel isteğim bitti 1 sene içerisinde.ben de bir anda ne olduğunu şaşırdım, şoka girdim.burada bir arkadaş 28 yaşından sonra sulanma olmuyor, istek bitiyor yazmıştı.demek ki gerçekten doğruymuş bir kesim için.inanın ben de ne yapacağımı bilmiyorum.önümde çok uzun bir hayat var.ilişkiye girerken o kadar kupkuruyum ki partnerime çaktırmamak için oral seks delisi oldum.en azından girecek kadar ıslansın diye.bacılar yok mu tavsiyesi olan ? Bir de buralarda 40 yaşa falan kadının en istekli en doya doya cibsellik yaşayacağı yaşlar falan diyorlar ? Eee bizim gibilerin durumu ne o zaman ? Ben kırk yaşında erkeklerin yüzüne bile bakamayacağım bu gidişle.
Geldi yine ıslanmayan Ferhans bol sulu günler Ferhans29 yaşındayım.ben saatlerce 2,3 saat seks yapsam bile hâlâ sırılsıklam gezen bir kadındım.neredeyse bütün gün ilişkiye girsem ıslaklıl sorunum olmazdı.ne zaman ki 28 yaşına girdim.tamamen aseksüel oldum. En ufak bir cinsel kıpırtı hissetmiyorum.herşey bir amda bıçak gibi kesildi.menepozdaki kadınların cinsel isteği daha fazla olabilir o derece.azalma bile değil bildiğin cinsel isteğim bitti 1 sene içerisinde.ben de bir anda ne olduğunu şaşırdım, şoka girdim.burada bir arkadaş 28 yaşından sonra sulanma olmuyor, istek bitiyor yazmıştı.demek ki gerçekten doğruymuş bir kesim için.inanın ben de ne yapacağımı bilmiyorum.önümde çok uzun bir hayat var.ilişkiye girerken o kadar kupkuruyum ki partnerime çaktırmamak için oral seks delisi oldum.en azından girecek kadar ıslansın diye.bacılar yok mu tavsiyesi olan ? Bir de buralarda 40 yaşa falan kadının en istekli en doya doya cibsellik yaşayacağı yaşlar falan diyorlar ? Eee bizim gibilerin durumu ne o zaman ? Ben kırk yaşında erkeklerin yüzüne bile bakamayacağım bu gidişle.
Doktora gittiniz mi ?29 yaşındayım.ben saatlerce 2,3 saat seks yapsam bile hâlâ sırılsıklam gezen bir kadındım.neredeyse bütün gün ilişkiye girsem ıslaklıl sorunum olmazdı.ne zaman ki 28 yaşına girdim.tamamen aseksüel oldum. En ufak bir cinsel kıpırtı hissetmiyorum.herşey bir amda bıçak gibi kesildi.menepozdaki kadınların cinsel isteği daha fazla olabilir o derece.azalma bile değil bildiğin cinsel isteğim bitti 1 sene içerisinde.ben de bir anda ne olduğunu şaşırdım, şoka girdim.burada bir arkadaş 28 yaşından sonra sulanma olmuyor, istek bitiyor yazmıştı.demek ki gerçekten doğruymuş bir kesim için.inanın ben de ne yapacağımı bilmiyorum.önümde çok uzun bir hayat var.ilişkiye girerken o kadar kupkuruyum ki partnerime çaktırmamak için oral seks delisi oldum.en azından girecek kadar ıslansın diye.bacılar yok mu tavsiyesi olan ? Bir de buralarda 40 yaşa falan kadının en istekli en doya doya cibsellik yaşayacağı yaşlar falan diyorlar ? Eee bizim gibilerin durumu ne o zaman ? Ben kırk yaşında erkeklerin yüzüne bile bakamayacağım bu gidişle.
Maşallah iyi bulmuşsunuz birbirinizi.herkese nasip olmuyor bir ömür bile belki.geçmişte baya tecrübem oldu sevgili muhabbetlerinde.dediğiniz gibi dokunur dokunmaz içimin bir hoş olduğu kişi sayısı sadece 2. Öyle kolay kolay bulunan bir enerji değil.dedeiğiniz gibi bazen sevdiğiniz kişilerle bile cinsel uyum olmayabiliyor.Belkide biraz ten uyumu gereklidir belki de bir kaç farklılık. Ten uyumuna inanıyorum ben ama ya. Eşimle öncesinde 7 yıl sevgili kaldık o zamanlar da sevişirkende şimdi evlilikte de dokunsa bile bir içim hoş olur uygun ortam da varsa hemen hazır hissederim kendimi. Hele yumurtlama zamanları daha bir fazla olurum. Biraz da belki kendi bedeninizi tanımanız gerek.
Ben onu denedim bende işe yaramadı.. mesir macunu bize etki eder mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?Kadınlar da en etkili libido-cinsel istek arttırıcı: " İncir Çekirdeği Yağı " diye bir yerde okumuştum. Faydası olmasa internet sitesinde niye konu olsun.
Bir araştırın derim.
Normal.Bende yok o çatur çutur sevişme. Katur kıtır da yok. Çıtır çıtır da yok
Ben hiç denemedim. Bir arkadaşım denedi. Kısmen iyi geldi demişti. Gerçi o öncesinde ; incir kurusu, kayısı kurusu, üzüm kurusu ve bunlarla birlikte fındık, fıstık, badem, ceviz tüketti. Yemeklerde kırmızı et balık tüketimini artırdı. Faydası olduğunu söyledi. Yalnız bunun biraz da kafada bittiğini söyledi.Ben onu denedim bende işe yaramadı.. mesir macunu bize etki eder mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Desenize Ben yasarken coktan mezara girmisim.Evet öyle yapıyoruz ama ben herkes böyle yapıyor sanıyordum
Evet bu kesinlikle doğru. Doktor doktor gezdim, hormon testleri de yapıldı.. problem yok. Hormonlar unutmuş dediler hep. Sık sık birlikte ol diyorlar eeee olamıyorum ki..İlişki sayısı arttıkça cinsel çekim de artıyormuş.