Libidom düşük sanırım

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
119
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimi çoookkk seviyorum çok da begeniyorum kendisi gayet bakımlı ve temizdir bunları önceden yazıyorum çünkü konu şu libidom düşük cinsel ilişkiye hiç girmesem aramam gibi ne olacak benim bu halim benden başka tüm kadınlar çok azgın kocaları ile çatır çutur sevişiyor gibi geliyor kendimi eksik hissediyorum

Bende fikir almaya geldim... kızlar bi toplaşın hemen..

Tuzlu suyla yıkanmayı denediniz mi birde cinsel istek artırıcı aktar da satılan karışımlar var

Hormonlara baktırdın mı? Önce bir hormonlar yerinde mi onu ele bence

Belki de ten uyumunuz yoktur. Eşinizden once sevgiliniz var mıydı bu şeyi yaşadığınız?onla nasıldı?
Bazen ne kadar sevsen de ten uyumu olmaz. İşin temizlikle,pasakla,iyi bir insan olmasıyla hiç alakası yok bence, ten uyumu öyle bir şey ki ağzı kultablasi gibi kokan Adama bile yanmak isteyebilirsin
Ama ten uyumu yoksa ne olsa nafile. Anca gözlerimi kaparim, vazifemi yaparım modu

Vallahi harika bir konu acmissiniz.

Ve evet bunu merak ediyorum, sevgili hemcinslerim, eslerinizle catur cutur sevisiyor musunuz? Eger oyleyse, durum bende de cok vahim.

Bu konuda iki tarafta denkse pek sorun olmuyor.
Eşiniz şikayetçi mi bu konuda sizden ?
Valla her an libido yüksek olmuyor zaten kadınlarda uyarılma önemli bence.
İlla ki sizi tahrik eden şeyler vardır biraz kendinizi tanımaya çalışın bu konuda.
Evin farklı yerinde,sevişmek farklı kıyafetler kostümler denemek,farklı saatlerde sevişmek eğlenceli olabilir.
(Tabi bu öneriler şartlar müsaitse iki tarafta böyle şeyleri seviyorsa geçerli )
Ben böyle seksi şeyler giydiğimde libidom yükseliyor mesela.

Libido yükseltici öneri mi istiyorsunuz yoksa kocamızla sevişip sevişmediğimizi mi söylemeliyiz?

Libido yükseltici öneri fena olmaz. Bir de yalnız olmadığımı bilmek iyi gelebilir tabii ki

Ön sevişme olmadığı yada kısa olması nedeniyle yeteri kadar uyarılmayınca ağrılı ilişki oluyor sonucunda isteksizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…