Bende fikir almaya geldim... kızlar bi toplaşın hemen..Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimi çoookkk seviyorum çok da begeniyorum kendisi gayet bakımlı ve temizdir bunları önceden yazıyorum çünkü konu şu libidom düşük cinsel ilişkiye hiç girmesem aramam gibi ne olacak benim bu halim benden başka tüm kadınlar çok azgın kocaları ile çatır çutur sevişiyor gibi geliyor kendimi eksik hissediyorum
Tuzlu suyla yıkanmayı denediniz mi birde cinsel istek artırıcı aktar da satılan karışımlar varMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimi çoookkk seviyorum çok da begeniyorum kendisi gayet bakımlı ve temizdir bunları önceden yazıyorum çünkü konu şu libidom düşük cinsel ilişkiye hiç girmesem aramam gibi ne olacak benim bu halim benden başka tüm kadınlar çok azgın kocaları ile çatır çutur sevişiyor gibi geliyor kendimi eksik hissediyorum
Hayır denemedim.o karışımın adı nedir? Aslında ben de bu tarz bi yardım arıyorumTuzlu suyla yıkanmayı denediniz mi birde cinsel istek artırıcı aktar da satılan karışımlar var
Hormonlara baktırdın mı? Önce bir hormonlar yerinde mi onu ele benceMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimi çoookkk seviyorum çok da begeniyorum kendisi gayet bakımlı ve temizdir bunları önceden yazıyorum çünkü konu şu libidom düşük cinsel ilişkiye hiç girmesem aramam gibi ne olacak benim bu halim benden başka tüm kadınlar çok azgın kocaları ile çatır çutur sevişiyor gibi geliyor kendimi eksik hissediyorum
tüm kadınlar çok azgın kocaları ile çatır çutur sevişiyor gibi geliyor
Ölüler sanıyor ki diriler her gün helva yiyor..
Pehh..
Belki yiyoruzÖlüler sanıyor ki diriler her gün helva yiyor..
Pehh..
Bu Erzurum atasözü müÖlüler sanıyor ki diriler her gün helva yiyor..
Pehh..
Ben de yazayım bi taneBu Erzurum atasözü mü
Bir tane de ben duymuştum.
"Sevirse sevsin, sevmirse çok da talaşımaydı."
Vallahi harika bir konu acmissiniz.Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimi çoookkk seviyorum çok da begeniyorum kendisi gayet bakımlı ve temizdir bunları önceden yazıyorum çünkü konu şu libidom düşük cinsel ilişkiye hiç girmesem aramam gibi ne olacak benim bu halim benden başka tüm kadınlar çok azgın kocaları ile çatır çutur sevişiyor gibi geliyor kendimi eksik hissediyorum